- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 31
AynenEvet canım çok sinir bozucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenEvet canım çok sinir bozucu
Antep - sivas. Yakın olması normal o zaman kültürlerin. Batı da pek bilmezler tuz olayını. Ben ilk defa antepte duymuştum bunuSivastayiz canim
Ha evet alyans da atılıyor o ne demek bilmiyorum ama.
Ben yarın biraz daha inceleyeyim karnımı.![]()
Bana da mantıksız geliyor bir de şu lohusa halimle her şeyi abartarak dert ediyorum sanki bı bu eksikti yaniCanim benim kizimda kv yanimdaydi ama o da bilmiyordu sadece suyuna tuz attık biraz ve yikadik bir yerlerine sürmedik tuzu . Yıkarken de dua edersin bildiğin süreleri okursun.
Aslında bebegin değil annenin kırkı çıkar anne kanaması bitince gusül alır temizlenir. dinen de bebekle alakalı bir durum yok ama bu gelenek gibi bir şey olmus devam ettiriyoruz işte.
Hani öyle makas para vs koyuluyor ya suyuna o kadarı zaten hurafeye giriyor bir anlamı yok. Kimisi de yumurta falan boyuyor hic anlamıyorum yanj
Senin hiç çatlağın oluşmadı galiba? Ayy anlaşılmıcak gibi değilkiÇatlakları şimdiden nasıl anlıyorsun ben aynanın karşısına geçip inceliyorum çatlak var gibi durmuyor göremiyor muyum acaba anlamadim
Evet canim genelde herkes yapar kizimda yaptık bunda da yaparım.
Tuzlanan cocugun teni kokmaz ilerde derler ne kadar doğru bilmem ama bana doğru gibi geliyor. Tabi tuzlucaz diye cocugu tuzdan pisirmicezgeri üstüne su dökülüyor
En guzeli dua etmek canim bizim yazdiklarimizdan yola çıkarak aklina oturanları yaparsın.Bana da mantıksız geliyor bir de şu lohusa halimle her şeyi abartarak dert ediyorum sanki bı bu eksikti yaniben dua edeyim güzelce yıkayın bence yeterli
![]()
İlkinde hiç oluşmadı ama bunda da gerçekten göremiyorum ya tekrar incelicem ama. Bir de karnım baya büyük yani. vücudum öyle yağlı da değildir ama bilemiyorumSenin hiç çatlağın oluşmadı galiba? Ayy anlaşılmıcak gibi değilki2.hamileliğim olmasına rağmen (ilkinde de çatlamasına rağmen) bunda bile o kadar yeniden yırtılma olduki, mormor, dalga dalga göbek çevresi. Görmemek mümkün değil yani
![]()
Yengem trakyalı oğlumu o tuzlamıştı, kvalidemlerde de var bu gelenek... Kırklamayı kvalide yapmıştı taş toplamıştı bir sürü onu hatırlıyorum birde para filan atmıştı yıkama suyuna...Antep - sivas. Yakın olması normal o zaman kültürlerin. Batı da pek bilmezler tuz olayını. Ben ilk defa antepte duymuştum bunu
Bencede canım ya takılma misler gibi yıka kuzuyuBana da mantıksız geliyor bir de şu lohusa halimle her şeyi abartarak dert ediyorum sanki bı bu eksikti yaniben dua edeyim güzelce yıkayın bence yeterli
![]()
Günde bi tane içiyorum değerlerim düşük ama doktor genelde "düşük ama idare eder" olarak nitelendirip yolluyo bu ara kalp çarpıntım da çok olmaya başladı perşembe randevum var doktordan tahlil isticem zatenKaç değerin ? Kaç tane içiyosunki ?
Benimki gynoferon yetmiyo heralde çünkü 2-3 gündür kalp çarpıntısı da oluyoCanim mervenin dedigi bana mantıklı geldi çünkü benim demir ilacını dr 2ye çıkardı ondan beri bacağım çekilmiyor. Ben acaba dvit mi etkili oluyor diyordum ama demirden de suphelenmistim.
Ferrum kullanıyorum bu arada yeni yeni 12ye cikti
Evet benimde şu iki gündür arttı ama havalarda aşırı sıcak ona da bağlıyorum ben hatta dün yerimden kalktım,birden bişeyler akmaya başladı noluyo dedim, suyum geliyo herhalde, wc ye gidene kadar durdu baktım ki afedersin beyaz kokusuz akıntı gelmiş içim rahatladıSizinde akintilariz iyce cogaldimi.. su gibi degilde boyle afedersiniz sümuksu yapiskan gibi
Canım bazen öyle olabiliyor ya bende azalınca çok panikliyorum sonra biraz vakit geçiyor dürtüklüyorum falan hareket ediyor az da olsa sonra içim rahatlıyor,iki gün hareketliyse birgün hareketleri çok az oluyor kaç kere yaşadım bu drumu artık tevekkeltü alellah deyip bekliyorum sonra hareketleniyor elh.Bugün hareketleri çok azdı bebeğiminniye böyle oldu ki
Evet canım biraz etti meyve suyu içtim bakalım yarın nasıl olcak Allah hepimizin evladını bağışlasın inşallahCanım bazen öyle olabiliyor ya bende azalınca çok panikliyorum sonra biraz vakit geçiyor dürtüklüyorum falan hareket ediyor az da olsa sonra içim rahatlıyor,iki gün hareketliyse birgün hareketleri çok az oluyor kaç kere yaşadım bu drumu artık tevekkeltü alellah deyip bekliyorum sonra hareketleniyor elh.![]()
Yiaa çok tatlı,küçük burnunu ısırmalı onunKizlar tecrübelerimden faydalanarak sizlere bir tavsiyede bulunayım. Bebiş için mutlaka ama mutlaka burun aspiratoru ve serum fizyolojik alınbenim bebiş güzel güzel emiyordu birkaç beslenme saati emmemeye başladı anlayamadım uğraştım baya en son eşim burnunun tıkalı olabileceğini söyledi hemen temizledik onunla sonrasında gitliktan çıkmış gibi emdi
burnu tıkalı olunca beslenmesine de sorun oluşturuyor aklınizda olsun. Yani ben ilk defa karşılaştım bu durumla sizle de paylaşayım dedim
Doğum çantasına koymasaniz da evinize alın baş köşede dursu o derece![]()
Senin iş başında kirlenmiş benm özel işte kitlendi kaldı bacağım dünEn sonunda sağ kalçam kilitlendi eşim yatırdı basamadım bacağıma. Umarım kasılma değildi onlar. Hala masa başı hareketsiz çalışmak zorunda olanınız varsa kolaylıklar dilerim valla zor.
Rica ederm ben tecrubeledikce paylaşayım malum onden gittik bayrağı taşıyoruzYiaa çok tatlı,küçük burnunu ısırmalı onunsağol canım çok faydalı bir bilgi oldu gerçekten,burun aspiratörü almıştım,fizyolojik spreyde var kendim için almıştım,aspiratörüde atarım çantaya inş
![]()
Eyvah daha da korkudan yaklaşmaz yanına şimdiSenin iş başında kirlenmiş benm özel işte kitlendi kaldı bacağım dün![]()
Bu kalçadan cektigimiz nedir benimde hep sağ kitlendim mi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum sicak su torbasi yumuşatiyor anca doktora sordum bebekten diyorEn sonunda sağ kalçam kilitlendi eşim yatırdı basamadım bacağıma. Umarım kasılma değildi onlar. Hala masa başı hareketsiz çalışmak zorunda olanınız varsa kolaylıklar dilerim valla zor.