• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ay inşallah öyledir🙏🏼 bence çamaşır yıkadığım için psikolojik oyunlar dönüyor bu işte bi iş var😂
Ahajs ben hemşire bana 1 ekime kalmazsın deyince tutuşmuştum yoksa kıyafet falan da yıkamazdım daha anjsjs doğuma bir gidişim bir de çıkışım vardı off rezalet

IMG_0836.webp

Temsili Şuan çoğumuzun ev😂😂😂

Çok minik canım. 1725 gram. Emme refleksi var. Sürekli meme arar gibiydi ağzı 🥺
Ben de 1900 doğmuşum 8 ayın başında,sonradan bir sağlık sıkıntım olmamış.Çok şükür çabuk hastalanan biri değilim hatta kan değerlerim de yüksek çıkar😅Canını hiç sıkma bunun için,kilodan ziyade sağlıklı olması önemli,şimdi analık iç güdüsüyle üzülüyorsun ama bu günleri de nasıl günlerdi diye hatırlayacaksın.Bir de Allah bu zamanı uygun görmüş napalım elimizde olan bir şey değil.Sen de elinden geleni yaptın,her şey daha güzel olacak❤️🥰

Ahajs ben hemşire bana 1 ekime kalmazsın deyince tutuşmuştum yoksa kıyafet falan da yıkamazdım daha anjsjs doğuma bir gidişim bir de çıkışım vardı off rezalet
Ben de bayatlamayankurabiye dün gece doğurunca tutuştum😂 kendi eşyalarımı hazırladım, bebişkomu da bu gece kesin uykusuzum yine o zaman ütüler koyarım artık🥹

Merhaba, evet değerlerime bakıldı herhangi bir sorun yok kansızlık tiroid falan hepsi iyi şuan zaten gynoferom, magosit ve magnimore plus kullanıyorum teşekkür ederim siz doğum yaptınız mı
Yapmadım 36. haftadayım🌸

Kızlar şimdi uzandım ama kasıklarımda hafif regl ağrısı hissediyorum. Ne demek bu. Yalancı sancı mı yoksa üşüdüm mü o da olabilir şimdi ısınmaya çalışıyorum
Bende de var sanki hafif regl ağrısı gibi düzenli olmadığı için üşüttüğümü düşünüyorum ama bilemedim 🤷🏻‍♀️

Kızlar bebişleri dışarı çıkarırken ne giydireceğiz,peluş tulumlardan mı almak lazım,bir de pişik kremi muslera hariç ne alabiliriz ??

Kızlar bebişleri dışarı çıkarırken ne giydireceğiz,peluş tulumlardan mı almak lazım,bir de pişik kremi muslera hariç ne alabiliriz ??
Ben battaniye kundak yapcam canım arabaya binince cıkarırımm , bide ben mustela pişik kreminden hiç memnun kalmamıstm keremde, sudokremde denemiştim ondan da kalmadm. Kereme bi tek belantol baby iyi geldi yapısıda yağlı ya kuru biraz kereöin cildi

Ben yaptırıyorum canım kızımın adıyla falan, instagramdan bir butik ile anlaştım, onlar da zaten hemen yapamıyor , 20 güne İstanbul’a teslim olur dedi, ancak diye düşündüm. (36+4 teyim) Benimkine benzer görseli ekledim, lavanta kesesi + çikolata + kolonya yaptıracağım , ama yurtdışında olduğum için gelenim çok çok az olacak, max 30 tane lavanta kesesi yaptım öyle biraz da anı kalsın diye, kıyafet aralarına da seviyorum zaten 😅 Eki Görüntüle 3657463
Teşekkürler kızlar🌸 Bende yaptırayım biraz kahvenin yanına ikram ederim

Ben battaniye kundak yapcam canım arabaya binince cıkarırımm , bide ben mustela pişik kreminden hiç memnun kalmamıstm keremde, sudokremde denemiştim ondan da kalmadm. Kereme bi tek belantol baby iyi geldi yapısıda yağlı ya kuru biraz kereöin cildi
Kızlar pişik kremi devamlı kullanılıyor mu yoksa pişik olursa mı (ay kendimi çok acemi hissediyorum)

Kızlar çikolata falan yaptırdınız mı ya çok kararsız kaldım yaptırıp yaptırmama konusunda
Ben yaptırdım canım böyle sade bişey yaptırdım. Yanında güzel bir kolonya şişesi aldım kendim doldurcam. Bu sayfadan sipariş ettim hemen ertesi gün kargoya verildi. Çikolatası da fena değil.

Eklentiler

• 081D6783-EEEA-4B0D-AA07-D62E8EE415A0.webp
    081D6783-EEEA-4B0D-AA07-D62E8EE415A0.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 3AC98E9A-BFE9-4520-8B83-730E07602F6F.webp
    3AC98E9A-BFE9-4520-8B83-730E07602F6F.webp
    56 KB · Görüntüleme: 81
kızlar benim bi iki sorum olacak size.
Yeni doğum yapmış annelerimiz 😍🧿 doğumdan sonra alıpta gereksiz bulduğunuz ya da kullanmadığınız bi şeyler oldu mu? Hem bebek hem kendiniz için.
Bi de şey sorucam size biliyorum burası yeri değil ama bu forumu sadece bu sayfa ve sizin için kullanıyorum. Benim bi arkadaşımın bebek istiyor bi kaç yıllık evli. İstanbul Avrupa yakasında oturuyor. Ama İstanbul’da bildiğiniz iyi bi doktor var mı? Tüp bebek için veya normal bi tedaviye başlayıp sorun neymiş onu bulup devam etmek için. Bildiğiniz önereceğiniz özel ya da devlette doktor varsa önerirseniz çok mutlu olurum.
Merhaba canım Semra kahraman öneririm 😊

Battaniye kundak yapmak da mantıklı ama hangisinden kolay verim alırız acaba, tulum yeni doğan için uygun kaçıyor mu bilmiyorum .Mustela ben de almam canım sudokremi de içinde petrol var diye okumuştum,çocuk doktoru önermemişti.

Kızlar şimdi uzandım ama kasıklarımda hafif regl ağrısı hissediyorum. Ne demek bu. Yalancı sancı mı yoksa üşüdüm mü o da olabilir şimdi ısınmaya çalışıyorum
Alâsını yaşadm kaç gündür mafoldum. Doktora gittim cts nst girdiö hiç sancım cıkmadı. Bebek doğum pozisyonuna gelmiş, biraCıkta iri, birazda suyum fazla olunca doktor normal böle ağrılar dedi🥲 düzensizdi zaten ağrılar. Kızçe hareket ettikçe oluyordu

Kız dur hele sırada ben varım beni takiple dhdjdjd Puxhu Puxhu bacım bana da bi onay versene doğurayım🤣🤣 malum onayladıkların gidiyor tek tek

Alâsını yaşadm kaç gündür mafoldum. Doktora gittim cts nst girdiö hiç sancım cıkmadı. Bebek doğum pozisyonuna gelmiş, biraCıkta iri, birazda suyum fazla olunca doktor normal böle ağrılar dedi🥲 düzensizdi zaten ağrılar. Kızçe hareket ettikçe oluyordu
Ay şükür canım içim rahatladı. Aramızda da bir gün varmış. Dr bir şeyler önerdi mi şöyle yaparsan rahatlatır falan diye

Back
X