• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim idrar kaçırmış olmayasın? Ben zor yetisiyorum cogu kez surekli yaşıyorum bu durumu idrar olduğundan eminim yani durduk yerde gelmiyor çünkü.
Bence senin de zorlanmaktan olmuştur.
Umarim oyledir canım. Kusarken oldu dediğim gibi sonra tuvalete gittim idrar için. Yine de endiselendim.

Bir de kızlar karpal tünel sendromu yaşayan varsa aranızda iki tane egzersiz buldum her gün 10ar kez yaptım . 3. Gün aşırı azaldı . Birinde elimi yumruk yapıp aşağı indirip bilekten 5 sn sonra bileğimi düzeltiyorum elimi açıp kapatıyorum diğerinde de resimdeki 1. Hareketi yapıp 5 sn dinlenip tekrarlıyorum . Ben de aşırı işe yaradı yoksa fizik tedavi bile gerekebiliyormuş
Bende aynı sıkıntı var geceleri kollarımın ağrısına uyuyamıyorum uyuşuyor karıncalanıyor parmaklarım geçen hafta bir elimde vardı şimdi diğer elimdede başladı. Doktora gittiniz mi ne dedi doğumdan sonra geçer miymş

Kızlar benim oğlan bugün öğleden sonra çok hareketliydi, 1 saat önce de lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı geldiğini gördüm şimdi de her tuvalete gidişimde sümük gibi renksiz akıntı geliyo silinirken ve iç çamaşırımda. nişan böyle bişey değil heralde dimi? Pazartesi 38 haftalık olucam her an bi aksiyon bekliyorum nedense normal akıntıdır heralde dimi

Kızlar benim oğlan bugün öğleden sonra çok hareketliydi, 1 saat önce de lavaboya gittiğimde bembeyaz akıntı geldiğini gördüm şimdi de her tuvalete gidişimde sümük gibi renksiz akıntı geliyo silinirken ve iç çamaşırımda. nişan böyle bişey değil heralde dimi? Pazartesi 38 haftalık olucam her an bi aksiyon bekliyorum nedense normal akıntıdır heralde dimi
Cancan Google e yaz nisan gelmesi diye resimlere bak orda gosteriyo. Bende yarin 38 hafta olucam yani 37 bitiyor eger boyle hesaplaniyorsa. Benimde sari renkte sümük gibi geldi 2 kere bu hafta (detay icin ozur dilerim). Merdiven cikicam pazartesinden itibaren 😂😂 yeter artikin

Nişan kanlı oluyor diye biliyorum o dediğin akıntıdan bende de mevcut sürekli çamaşır değişiyorum

Cancan Google e yaz nisan gelmesi diye resimlere bak orda gosteriyo. Bende yarin 38 hafta olucam yani 37 bitiyor eger boyle hesaplaniyorsa. Benimde sari renkte sümük gibi geldi 2 kere bu hafta (detay icin ozur dilerim). Merdiven cikicam pazartesinden itibaren 😂😂 yeter artikin
Valla ben neler yapıyorum pilates topunun üstünde yaşıyorum 1 haftadır ziplamaktan bacak kası yaptım 😂 arada keskin bi acı oluyo aha suyum patladı galiba diyorum, yok 😭 canıma tak etti 😂

Valla ben neler yapıyorum pilates topunun üstünde yaşıyorum 1 haftadır ziplamaktan bacak kası yaptım 😂 arada keskin bi acı oluyo aha suyum patladı galiba diyorum, yok 😭 canıma tak etti 😂
Sorma sorma al bendende o kadar yani agri sanci girmedi bana henüz. Bugun magazalari gezerken merdivene denk geldim anam 1 kat çikmamla belime adet sancisi gibi agri girdi boyle hafiften. Dedim tamaaaaaam ben pazartesinden itibaren hergun merdiven inip cikicam 😂😂 ya Tamam sag salim gelsin baska bisey istemiyorum oda gununu bekliyo inaniyorum buna ama gerçekten zorlaniyorum artik gelsin bir an önce

Sorma sorma al bendende o kadar yani agri sanci girmedi bana henüz. Bugun magazalari gezerken merdivene denk geldim anam 1 kat çikmamla belime adet sancisi gibi agri girdi boyle hafiften. Dedim tamaaaaaam ben pazartesinden itibaren hergun merdiven inip cikicam 😂😂 ya Tamam sag salim gelsin baska bisey istemiyorum oda gununu bekliyo inaniyorum buna ama gerçekten zorlaniyorum artik gelsin bir an önce
Of bizim karşı kapı komşumuz çok meraklı kapıdan burnumu uzatayım hemen kapıya çıkar napiyosun ne ediyosun diye ben de merdiven inip çıkmayı istiyodum ama meraklı komşu kurbanı olduk köşe bucak kaçıyoruz adamdan resmen 😂

Of bizim karşı kapı komşumuz çok meraklı kapıdan burnumu uzatayım hemen kapıya çıkar napiyosun ne ediyosun diye ben de merdiven inip çıkmayı istiyodum ama meraklı komşu kurbanı olduk köşe bucak kaçıyoruz adamdan resmen 😂
Boyle biseyin varsa evde bunun ustune binip inebilirsin merdiven gorevi gorur diye dusundum

Eklentiler

• C3B57CC6-7D49-445E-852C-96EC2F22C916.webp
    C3B57CC6-7D49-445E-852C-96EC2F22C916.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar az önce wcye gittim jel gibi jöle gibi bi akıntı oldu bende (tarif için üzgünüm ama ) bu ne demek oluyor sizde de oluyor mu veya oldu mu nişan değildir dimi kanlı vs değildi çünkü.
Bi korktum da o_O

Aynısını yazmışız canim bende de az önce oldu neden olduğunu anlamadım ağrım da yok ama ikimizde ayni durumu yaşamışız

Kızlar az önce wcye gittim jel gibi jöle gibi bi akıntı oldu bende (tarif için üzgünüm ama ) bu ne demek oluyor sizde de oluyor mu veya oldu mu nişan değildir dimi kanlı vs değildi çünkü.
Bi korktum da o_O
Ben ayaktayken mesela hissediyorum bazen o akıntıyı, aynen koyu kıvamlı biraz ama normal yani her zamankiler gibi kendine has bi kokusu var 🙈

Ben ayaktayken mesela hissediyorum bazen o akıntıyı, aynen koyu kıvamlı biraz ama normal yani her zamankiler gibi kendine has bi kokusu var 🙈
Kızım uyurken korkmus kucağıma aldım yanımıza getirdim ondan mı oldu acaba diyorum.
Bazıları kansız nişan olabilir yazmış o aklıma geldi de korktum valla

Bende var canım ss aldim yapayim sagolasin çok zorlanıyorum çünkü şu mesajı yazarken bile zorlanıyorum ellerim baya uyuşuk halde
Ne demek canım . Her gün iki hareketi de 10 tekrar yap iyi gelir . Benim felaketti ve korktum doğum sonrası bile bebeği almakta zorlanabilirim diye. Veya fizik tedaviyle de ugraşmak var. Şimdiden yapmak en iyisi . Benim acıyordu baya bir de uyuşukluktan ziyade .
Bende aynı sıkıntı var geceleri kollarımın ağrısına uyuyamıyorum uyuşuyor karıncalanıyor parmaklarım geçen hafta bir elimde vardı şimdi diğer elimdede başladı. Doktora gittiniz mi ne dedi doğumdan sonra geçer miymş
Kolları bilmiyorum canım ama doktora bileklerim çok ağrıyor parmaklarım filan dedim normal hamilelikte karpal tünel sendromu dedi . İnterntten araştırınca gördüm egzersiz yapmanın önemli oldugu yoksa tedavi gerektirebileceğini. Şimdi egzersiz yaparsak doğumdan sonra kalıcı olmaz diye düşünüyorum ödemden dolayı oluştugu için 🙏🏻 Benim 3. Günde baya fark etti şimdi gün içinde birkaç 10 kez yapıyorum 😂

1 saat önce karnımı kesiyolar gibi acı içinde kaldım. Bebek hareketleri çok acıttı göbek çevremi. Sonra sandalyede otururken tutamadım bir sıvı geldi. İsedm heralde 😂 ama garip tarafı bitti diye kalktım hala sıvı aktı durdu. Bebeğin suyu değildir diye ümit ediyorum. 🤭🤭

1 saat önce karnımı kesiyolar gibi acı içinde kaldım. Bebek hareketleri çok acıttı göbek çevremi. Sonra sandalyede otururken tutamadım bir sıvı geldi. İsedm heralde 😂 ama garip tarafı bitti diye kalktım hala sıvı aktı durdu. Bebeğin suyu değildir diye ümit ediyorum. 🤭🤭
Istemsiz geldiyse su olabilir bi doktora görün bence cnm

Selam kızlar bayadır yoktum doğuranlar olmuş hepinizin gözü aydın
@Nenekorkud
@Neva su
@memurhanim
L Liyam23
@Snglmhmt
İlk beş bu şekilde sanırım yanlışsam düzeltin. Hayırlı olsun bebişleriniz. 🧿
İlk 5’i kaçırdım, hedefim ilk 10’a girme hadi bakalım 🤣
Ben hiç doğuracak gibi durmuyorum ne ağrı ne sancı tık yok. Bir aydır doktora da gitmiyorum çok merak ediyorum bebiş ne durumda. Pazartesi sabah randevum var saatleri sayıyorum pazartesiye kadar.

hurmaya ne zaman başlanmalı sizce ? 36. Hafta bitti, 37 ye başladık bugün. Hurmaya başlasam erken olur mu ?
36+4 te başlamıştım 37 +1 de dogurdum🤣 etkilemiş midir bilmiyorum

Back
X