• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde 3 cm acilmam var ama ben sanmiyorum cok erken gelecegini😁 2. Kizimdada 4 cm acilmayla 1,5 hafta gezmistim 40. Haftadan sonra gelmisti... bakalim ya benimde cok kasilmalarim oluyor birdahaki randevum 7 haziranda ozamana bakalim nasip
Kız dikkat et açılman var ama hemen doğmuyor diye bide yolda arabada otobusde uygunsuz zamanda pat diye doğurma belli mi olur suyun gider arkasından bebekde iner😁

Mide yanması artması niye artar ki o da doğum belirtisi mi🤣 kusacak gibi uykumdan uyandırdı resmen boğazım yandı durmuyor. Gözümü zor açtım gaviscon içtim bakalım oturuyorum
Valla benim okuduğuma göre doğuma yakın mide yanması azalıyomus bebek aşağı indiği için benim de çok midem yanıyo gaviscon içtim ama fayda etmedi salonda volta atıyorum 😄

Valla benim okuduğuma göre doğuma yakın mide yanması azalıyomus bebek aşağı indiği için benim de çok midem yanıyo gaviscon içtim ama fayda etmedi salonda volta atıyorum 😄
Birşeyimde yolunda gitse şaşardım zaten🤣 valla öyle bir uyandım ki ben normalde kusamam hiç. Dedim noluyor ardarda karnımda guluk guluk sesler. Değişik birşey de yiyip yatmadım anlamadım bakalım geçer inş birazdan. Voltada atamıyom tam uyanamadım sendeliyorum🤣

Tamam canim hepsini anlaticam insallah

Halloldu canim hatta süit oda ayarladık cok iyi oldu 9 tane oda varmis bize denk geldi şükür.
Oh çok güzel sevindim senin adına tekrar çok geçmiş olsun ve gözün aydın darısı başımıza sağlıkla kavuşalım inşallah 😍
Kızlar Haziran ayı geliyor 😊 hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🥰❤️🤲

Ultrason kilosuyla aynı çıkmıyor bebekler genelde. Bana doğumdan 2 hafta önce 3600 doğar dedi, doğum olacağı gün 3900 doğar dedi. Kızım 4520gr, 54cm doğdu 😅 Eşim de ben de iri doğmuşuz. Genetik galiba. Aman sağlıkla doğsunlar da kilosu önemli değil. Sonradan alacaklar nasılsa 🥰
Sen nasılsın tatlım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H E
Ablası 2700 dogmustu buna 2200dedi. Hamileliklerde genelde ben aliyorum kiloyu cocuklar zayif doguyor
Sağlıkla doğsun inşallah kiloyu dışarda da alır. Bana kızım için 3500 dendi 3140 gr doğdu o yüzden ölçüleri tamamen tutmaya biliyor. Bak lesama 2900 demişler 1 kilo fazla doğdu. Düşük kilolu doğanlar çabuk toparlıyor diyorlar.

Birşeyimde yolunda gitse şaşardım zaten🤣 valla öyle bir uyandım ki ben normalde kusamam hiç. Dedim noluyor ardarda karnımda guluk guluk sesler. Değişik birşey de yiyip yatmadım anlamadım bakalım geçer inş birazdan. Voltada atamıyom tam uyanamadım sendeliyorum🤣
Benimde bagirsaklarm cok calismaya basladi😂 midemde bulaniyor valla hatta 2. Kizimda dogum yaparken nasil kustugumu bilirim.. kisiden kisiye degisiyor sanirim

Yok canim.hastaneye yatınca almış esim

Bugun sabah 2900olctu doktor ama devlet hastanesi ondan mi bilmem ölçümler yanlış yapmış 1kilo fark vardı arada resmen. 1hafta önceki kontrolde de 3kilo çıkmıştı hatta
Bende üzülmüştüm yine küçük doğacak diye.
Bende açıkcası korkuyorum şimdi 2 hafta önce 3.kg ölçtü yani 4 kilo doğurmam demi 😅 yani aldığım bebek kıyafetlerine girmez . Sen nasıl yaptın yeni doğan oldumu bebişe ?

Bende açıkcası korkuyorum şimdi 2 hafta önce 3.kg ölçtü yani 4 kilo doğurmam demi 😅 yani aldığım bebek kıyafetlerine girmez . Sen nasıl yaptın yeni doğan oldumu bebişe ?
Geçen hafta benim oğlanı da 3200 ölçtü doktor görümcem bi kaç tane 3-6 ay zibin hediye etmişti ne olur ne olmaz diye hastane çantasına onları da koydum ben yeni doğan küçük gelecek büyük ihtimalle

günaydın kızlar 🐣

Benim için günler geçmiyor o kadar ağrım oluyor ki yatarken sağ tarafa dönüyorsam orası felç oluyor sola dönüyorum bu sefer o taraf aşırı ağrıyor kemiklerim sızlıyor resmen 😔 Bide ödemler başladı burnumun ucuna kadar şiştim resmen 😅 oturamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum 🤦🏻‍♀️ Son iki hafta diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum 😔😔😔

Sağlıkla doğsun inşallah kiloyu dışarda da alır. Bana kızım için 3500 dendi 3140 gr doğdu o yüzden ölçüleri tamamen tutmaya biliyor. Bak lesama 2900 demişler 1 kilo fazla doğdu. Düşük kilolu doğanlar çabuk toparlıyor diyorlar.
Benim kız ultrasonun aksine daha kilolu dogmustu. Birde bunda iki doktora gidiyorum birbirine yaklaşık degerler söylüyorlar ondan emin oluyorum kilosuna. Canı icinde olsun da zayif da büyüyor kilolu da. Sıkıntısız dogdunlar insallh.

Benimde bagirsaklarm cok calismaya basladi😂 midemde bulaniyor valla hatta 2. Kizimda dogum yaparken nasil kustugumu bilirim.. kisiden kisiye degisiyor sanirim
Bağırsaklarım kayısı sayesinde çalışıyor benim valla😋 ama gece noldu anlamadım midem bulanmadı kendiliğinden geldi reflüm azdı galiba. Sağ salim bi doğursaydık hayırlısıyla. Geçen rüysmda normal doğuma benzer birşey başladı şuanki kemiklerin ağrısı normal doğum ağrısı gibi gelmeye başladı galiba🤣

Benim kız ultrasonun aksine daha kilolu dogmustu. Birde bunda iki doktora gidiyorum birbirine yaklaşık degerler söylüyorlar ondan emin oluyorum kilosuna. Canı icinde olsun da zayif da büyüyor kilolu da. Sıkıntısız dogdunlar insallh.
Şu kiloyu dert etmeyin kızlar valla bana buaralar ne oluyorsa herşeye şükür ederken buluyorum kendimi hamilelik psikolojisimidir nedir. Şükredin sağlıklı olsun şükredin doğabilsin. Bak ne güzel demişsin canı içinde olsun da doğan büyüyor zaten Allah'a şükür ki 🥰

Back
X