Aynen bir de öptürüp öptürmeme meselesi var ki bu konuda kararlıyım öptürmek tehlikeli bence ilk birkaç ay
Evet Canım ilk çocugum olacak inşallah. önceden rahmimde perde vardı ameliyat oldum . Rahmim herhangi bir kadınınki gibi değil spectrumu yüksekmiş ne demekse

doktor senin halinle normal doğum yapanları gördüm riskli dedi. Ki ikinci bir sebep te geçen hafta çıktı oğlumun kafası 3 4 hafta önde yine normal doğum yapamazmışım
Yaa canım çok benzerini aldım hatta 3-6 aylık arası 7 8 tane ya alt üst takım aldım böyle ya da tulum aldım giydirmek için. Bence almalısın kesin giydirirsin. Ben de ayakkabı almadım hiç ama alıcam şimdi

gaza geldim
Evet canım haklısın . Büyük ihtimalle yenidoğanken vermicem . Bir şey olursa vicdan azabı çek dur sonra

ama hevesini kırmamak da lazım biraz büyüyünce mecbur oturturum kucagına
Ne demek canım benim . Herkes öyle hissettiğin gibi hisseder ablam da öyle ilk birkaç hafta duygusaldı, ağlıyordu ara ara . Sonra geçti hep , geçeceğini bil yeter . Tabii uzun sürerse veya çok yoğun hissedersen destek te alabilirsin .
Canım çok üzüldüm eşinin öyle davranmasına

erkekler bazen ne diyeceklerini bilemiyorlar ve hak görüyorlar kendine ait olmayan bir beden üzerinden yorum yapmaya . Arada lafını esirgemeyeceksin gerçekten . Benim de zorunluluktan sezeryan olmam gerekiyor . Eşim bir gün öyle zorunlulugun olmasaydı sana normal doğum yapman için ısrar ederdim dedi . Ben de seni hiç ilgilendirmezdi benim bedenim benim kararım dedim

sen hiç üzülme içini ferah tut. Bence zorlama normal doğum için hem kendin hem bebeğim için . Benim hem bebeğim kafası büyük hem rahmimde sıkıntı var . İki doğum da zor bana kalırsa ama önemli olan ikisinde de anne oluyorsun hiç farklı değil
Artık yenidoğanken dikkat ederim vermem de sonrasında gönlünü hoş tutarım

hem ablası gibi güzel de olur . Bir de siz ve birkaç kişi de yapmış demek ki olağan bir şey . Teşekkürler