- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 31
Canim ilaç verdin mi verdin halde mi çıkıyorTekrar ölçtüm 38.3 çıktı kızlar sizce doktora mı gitsem duşa mı soksam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ilaç verdin mi verdin halde mi çıkıyorTekrar ölçtüm 38.3 çıktı kızlar sizce doktora mı gitsem duşa mı soksam
Canim ilaç verdin mi verdin halde mi çıkıyor
Canım geçmiş olsun İnşallah geçmemiştir ya. Hemencecik iyileşsin yavrucakKızlar alişin sabahtan beri huysuzluğu belli oldu ateşi çıktı 37.6 şu an. Covid geçti sanırım babadan.![]()
Benzer bir süreçten geçtik covid olduk ailece. Bebeğin ateşi 38i geçince calpol verdim, duş aldırdım, ateşi düştü. Filyasyon ekibindeki hemşire hanım da ateş çıkma ihtimaline binaen aynısını söylemişti. Bebeklerde ateş ve göz sulanması gibi belirtilerle geçiyormuş covid süreci. Korkmayın lütfen.Vermedim canım covid olduğu için bilemedim ya
Dirençli ateş olursa, önleme rağmen artan ateş olursa doktorunuza mutlaka başvurun tabiBenzer bir süreçten geçtik covid olduk ailece. Bebeğin ateşi 38i geçince calpol verdim, duş aldırdım, ateşi düştü. Filyasyon ekibindeki hemşire hanım da ateş çıkma ihtimaline binaen aynısını söylemişti. Bebeklerde ateş ve göz sulanması gibi belirtilerle geçiyormuş covid süreci. Korkmayın lütfen.
Ben olsam verirdim. Sonuçta büyükler bile parol filan atıyor virusken. Ama içinde şüphe kalmasın dersen filyasyon ekini arabilirsin bence.Vermedim canım covid olduğu için bilemedim ya
Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatırsınız bu süreci. Sizde ve bebekte covid var mı? Biraz yüksek cnm. Her An artma ihtimaline karşı ver istersen Ateş düşürücü. Gerçi 6.30 da yazmışsın? Şuan durumu nasılTekrar ölçtüm 38.3 çıktı kızlar sizce doktora mı gitsem duşa mı soksam
Anladım cnm teşekkür ederimCanım benim azalmasının sebebi biberonla çok fazla birden içmesiydi önce neden azaldı onu öğrenmeye çalış. Çözüm olarak iki kere 150 vereceğime biberondan 3 kere 90 veriyorum . Böyle yapınca acıkıyor ve emiyor memeyi . Daha sonra mememde süt yok diğe biriktirip üç saate bir emziriyordum ama doğrusu saat başı emzirmek ki süt artsın biriktirerek göğüste süt ancak çekilir artmaz . Onun dışındada humana tea rezene cici bebe bisküvisi ve bulgur yiyip durdum
Canım ben senin kızın aslında emeceğini düşünüyorum,gerekiyorsa her emzirme öncesi değişiklikler yap şöyle birkaç gün.dışarı çıkar duş aldır yada nereyi seviyorsa oraya götür.bebekler de olsa olumsuz anıları dilemiyorlar kolaylıkla.bence olumsuz hatırlarınız oluştuğu için emerken onları hatırlıyor ve koşullanıp reddediyor unutması için diyorum.emmese dünyanın sonu değil ama emmesini de istiyorsun ve faydalı bebeğine sonuçta.benimki banyo sonraları bezini zor takıyorum basıyordu ağlamayı giydirene kadar canım çıkıyordu,koşullanmıştı.şimdi acele etmeden şarkılarla falan oyun yapıyorum unuttuğunu gördüm ağlamayı.inşallah istediğin gibi ilerler herşeyMama icse ah cnm biraz daha rahatlicam Defneyi de aldim dışarı çıktım hava aldik baya iyi geldi alışveriş yaptik simdi eve geldik emiyor demek arada çıkmak lazim
Insallah cnm daha iyi olurCanım ben senin kızın aslında emeceğini düşünüyorum,gerekiyorsa her emzirme öncesi değişiklikler yap şöyle birkaç gün.dışarı çıkar duş aldır yada nereyi seviyorsa oraya götür.bebekler de olsa olumsuz anıları dilemiyorlar kolaylıkla.bence olumsuz hatırlarınız oluştuğu için emerken onları hatırlıyor ve koşullanıp reddediyor unutması için diyorum.emmese dünyanın sonu değil ama emmesini de istiyorsun ve faydalı bebeğine sonuçta.benimki banyo sonraları bezini zor takıyorum basıyordu ağlamayı giydirene kadar canım çıkıyordu,koşullanmıştı.şimdi acele etmeden şarkılarla falan oyun yapıyorum unuttuğunu gördüm ağlamayı.inşallah istediğin gibi ilerler herşey
Arada tepki veriyormuş daha iyi olacak inşallah dedi kardeşi Rabbimden ümit kesilmezsucculentaski canım gelişme var mı sütünle ilgili ? Bu arada baby vac geldi denedim efsane bişeymiş şimdiye kadar o kadar uğraştım boşuna :)
C ceylin1907 canım elayağızdan haber var mı![]()
Benimde sütüm neredeyse bitti sağım yapıyorum ama bir günde toplasan 30-40 ml ancak geliyor önerileriniz var mıdır acaba çok kafama takmaya başladımAy çok şükür geliyor dimi geri. Dedim artık bitti heralde benim sütüm bu kadarmış![]()
Allahım o kadar sevindim ki şuan inşallah iyileşirArada tepki veriyormuş daha iyi olacak inşallah dedi kardeşi Rabbimden ümit kesilmez
Çok geçmiş olsun cnm insallah aliş hemen iyileşir bizi haberdar et durumdanKızlar ben ateş yükselince doktorumuzu aradım ulaşamadım. Duşa soktum. Baktım düşmedi kalktım hastaneye götürdüm bir başıma
Ateşi 40.2 idi hastaneye gittiğimizde pcr yapıldı. Serum verdiler düştü şimdilik ama bu gece başını beklicez ali beyin.
Okudum mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın![]()
Tekrar çok geçmiş olsun canım kolaylıklar dilerim, belki biliyorsundur ama söyleyeyim duşa soktuğunda su ılık olmalı soğuğa yakın değil ama... Birde ben genelde boyundan aşağı yıkardım ateşte..Kızlar ben ateş yükselince doktorumuzu aradım ulaşamadım. Duşa soktum. Baktım düşmedi kalktım hastaneye götürdüm bir başıma
Ateşi 40.2 idi hastaneye gittiğimizde pcr yapıldı. Serum verdiler düştü şimdilik ama bu gece başını beklicez ali beyin.
Okudum mesajlarınızı alıntılayamadım kusura bakmayın![]()