Bugün ilk kez saati 8e cekebildik daha dogrusu aksam 8.30 da uyutacaktım ama dayanamadı uyudu saat 12 den beri 10 dkda bir kalkıyor bakalım. Yataga bırakıyorum yanında duruyorum kendi kendine dalması için bekliyorum filan karnı da yok ama alısık olmadıgı bir düzen oldugu için direniyor. Uyku düzeni cok mühimmiş hayatımız etkilendi resmen artık uykusuzluktan, asosyallikten bugün 5.5 ay sonra ilk kez film izledik eşimle duygular selale:)))Valla bizimki artık aştı kendini bugün özellikle çok dikkat ettim sabah 6 buçukta uyandı eşim geri uyutalım dedi yok elleme geri düzelticem ben bunu dedim 8 bucukta geri yatırdım 45 dakika uyudu 11 buçukta geri yatırdım ben de uyuyakalmışım 3 saate yakın uyudu o kötü oldu malesef ama yine de kurtardım son uykusuna 5te yatırdım 5. 40ta geri kalkti tamam dedim oldu bu iş 8 gibi gece uykusuna yatırdık 35 defa uyandı sağ olsun dönüp durdu mama verdim uyandıkça geri uyuttum en son 11de derin uykuya geçti sağ olsun 3e kadar uyudu şimdi yine 2 saattir bi eşim bi ben uyutmaya çalışıyoruz ama nafile bi kere düzen bozuldu mu asla düzelmiyor bırak desteksiz uyutmayı şu gecenin bi köründe uyumaya direnmesini atlatsam öpüp başıma koyucam