Direkt çocuk acile gidin bence canımAcaba sağlık ocağına götürsem anlar mı doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt çocuk acile gidin bence canımAcaba sağlık ocağına götürsem anlar mı doktor
Ne güzel benim ailemde yok burda tek olunca çok zorBiz 41 günlük oldu hastane dışında çıkmadık daha ama cumartesi memlekete ailemin yanına gidecez artık çıkıp hava alacaz
Çok çok zor valla bende bunalıyorum nereye kadar diyorum böyle oturucam evdeSenin ikiside küçük olduğu için daha zordur. Benimki büyük olduğu halde zorlanıyoruz malum erkek çocuğu asla durmuyor yerinde. Ama evde durunca da daha kötü oluyorum bunalıyorum hergün olmasa da haftada bir iki çıkmak iyi geliyor insana
İlkte yaptım diye bunada yapmak istiyorum ama bir yapamadım yaniBen yapmadım şart görmedim. Hayrını başka şekilde yaparız diye dusundum.
Aynı hisler bana da geliyor sonra bu durunca kızıyorum kendime. Yemek konusunu çok dertleniyorum bebek de bu ara asla durmuyor ama atakları diye dusunuyorum. Rabbim beterlerinden korusun. Üç evladin var yapabileceginin ennn iyisini yapıyorsun. Kendini iyi hisset
Rabbim kolaylık versin. Esin de ne güzel destek oluyor bı de ondan sınavın olduğunu düşünsene
Allah evlatlarınla sana kolaylık versin. Zor surecteyiz ama geçecek insalalh
Allah kabul etsin. Evi temizliği halledersen evde 15 20 kişi ile halledersin. Çok kalabalık mi çevrenİlkte yaptım diye bunada yapmak istiyorum ama bir yapamadım yani
Bence sen bi doktora götür çok doyduğunda kusar ama bunu sürekli yapar mı ki ? Reflü yada üşütme de olabilir doktora git benceKızlar bebişler kusunca doymuş mu dmek su sıralar devamlı kusuyor tek memeyi alsa bile kusuyor hani 2 meme fazla geliyorsa diye düşünüyordum. Gazını çıkarsam kusuyor
Fışkırır tarzda ve kokulu mu yoksa sızıntı şeklinde mi kusuyor? Benim kız sızıntı şeklinde kesik kesik kusuyor doktor gazdan dolayı olduğunu söyledi. Fışkırır tarzda ise reflüymüşKızlar bebişler kusunca doymuş mu dmek su sıralar devamlı kusuyor tek memeyi alsa bile kusuyor hani 2 meme fazla geliyorsa diye düşünüyordum. Gazını çıkarsam kusuyor
Bebekler tokken yakın yerlere çıkarak başla canım o şekilde çok eşya taşımak zorunda da kalmazsın. Biberon ısıtıcı aletler var onlardan edin mesela sıcak su taşıma derdinde olmaz kücük bir su biraz mama biberon bez bir kücük canta işini görür belki.Çok çok zor valla bende bunalıyorum nereye kadar diyorum böyle oturucam evde
Amin sağolasın.Yok ya benim kimsem yok burda bir tek eşimin çevresi yakın akrabalar uzakta ben karışmıyorum mevlite kv söyledim kimi çağırıyorsun çağır amaç kuran okunsun bebeğe ilktede çok az kişi vardıAllah kabul etsin. Evi temizliği halledersen evde 15 20 kişi ile halledersin. Çok kalabalık mi çevren
Biberon ısıtıcı nasıl oluyor hiç araştırmadım mamayı hazır ettikten sonra 1 saat içinde içilmeli dedi doktor bana ondan mecbur her yere soğuk ve sıcak su götürüyorum..bir yerden başlamam lazım belki sonra zoruma gelmez gece uykusuz kalıyorum artık ondan dışarıya çıkmayı düşünemiyorum bileBebekler tokken yakın yerlere çıkarak başla canım o şekilde çok eşya taşımak zorunda da kalmazsın. Biberon ısıtıcı aletler var onlardan edin mesela sıcak su taşıma derdinde olmaz kücük bir su biraz mama biberon bez bir kücük canta işini görür belki.
İstiyorum canım burda gideceğim kimse yok sürekli evde olmak bunalttı beniGit bence istiyorsan canım iyi gelebilir sana ve çocuklara.
İki senedir gitmemiştim iyi gelicek darısı sana olsun inşallah.Ne güzel benim ailemde yok burda tek olunca çok zor
Sızıntı şeklinde bazen peynir kesiği gibiFışkırır tarzda ve kokulu mu yoksa sızıntı şeklinde mi kusuyor? Benim kız sızıntı şeklinde kesik kesik kusuyor doktor gazdan dolayı olduğunu söyledi. Fışkırır tarzda ise reflüymüş
Başınız sağolsun, acınızı anlayamam ama tüm kalbimle hissettimMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Amin canım Nerdeyse 5 senedir gitmiyorumİki senedir gitmemiştim iyi gelicek darısı sana olsun inşallah.
Merhaba.Başınız sağolsun.Allah sabır versinMerhaba, ben de Ekim annelerinden olacağımı beklerken 38+1 de bebeğimi kaybettim. Her şeyi yolunda olan kilosu 3950 boyu 54 cm doğan bir bebekti. Her şeyine bakılmasına rağmen ölümü için hiçbir sebep bulunamadı. Hareketini hissetmeyip gittiğim kontrolde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah kimseye acı yaşatmasın. Bebeklerinize sağlıklı uzun ömür versin. Yaşadığımı yaşayanınız var mıdır bilmiyorum varsa bana ulaşırsa konuşmak çok isterim…
Biberon ısıtıcı yaz google çıkar canım biz ondan aldık biberona mama yapacağım suyu koyuyorum verceeğim zaman ısıtıp mamayı ekliyorum o kadar. Bende öğrenene kadar heryere soğuk sıcak taşıyordum baya kolaylaştırıyor işimi.Biberon ısıtıcı nasıl oluyor hiç araştırmadım mamayı hazır ettikten sonra 1 saat içinde içilmeli dedi doktor bana ondan mecbur her yere soğuk ve sıcak su götürüyorum..bir yerden başlamam lazım belki sonra zoruma gelmez gece uykusuz kalıyorum artık ondan dışarıya çıkmayı düşünemiyorum bile