- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
- 83
Sabaha kadar gogsum agzinda bekliyo cektigim anda uyaniyoGünaydın kızlar Egemen gece hiç bir saat uyuduğunu bilmiyorum sürekli uyanıyor ağlıyor.sizin uykular nasıl bu sıralar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabaha kadar gogsum agzinda bekliyo cektigim anda uyaniyoGünaydın kızlar Egemen gece hiç bir saat uyuduğunu bilmiyorum sürekli uyanıyor ağlıyor.sizin uykular nasıl bu sıralar?
Egemen de 8.250 kg ben de 4Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
Benimki iki emip geri çekiliyor. Ama uyanınca illa o meme o ağıza girecek.Neden bu kadar çok uyanıyor hiç anlamış değilim. Ac mi acaba dedim, uyandığında karnını doyurdum yatırdım yine aynı..Sabaha kadar gogsum agzinda bekliyo cektigim anda uyaniyo
Bende bilemiyorum cok yorgun uluyorum gogsum mahvoldu . bide emzik verdigim halde boyle . gecici bi durum ama zor iste yinedeBenimki iki emip geri çekiliyor. Ama uyanınca illa o meme o ağıza girecek.Neden bu kadar çok uyanıyor hiç anlamış değilim. Ac mi acaba dedim, uyandığında karnını doyurdum yatırdım yine aynı..![]()
Masallah canım aman nazar değmesin:) büyük nimet valla. daha 8 ay olmadık ama bı bakayım kaçıncı haftadaymis. Aslında bayadir böyle yeni olan bişey değil yani.8. Ayda ata varmış belki ona girmiştirçok zor ya. Benim kızım uyuyor şimdilik gece 2 kez kalkıyoruz
Evet geçici ama gece kalktığımda kendimi ccoook yorgun hissediyorum.Allahtan gündüz hepsi geçmiş oluyor... bizm gündüz uykuları da hep yarum saat şeklinde oluyor.Bende bilemiyorum cok yorgun uluyorum gogsum mahvoldu . bide emzik verdigim halde boyle . gecici bi durum ama zor iste yinede![]()
10 küsür kilo kızım 5 numara sleepy natural kullanıyor. Boy kilo oranı ve bezin markası etkiliyor numarayı.
7.5 aylık kızım daha diş çıkarmadı, emeklemiyor da. Normal mi kızlar ?
Yok sizinki de küçük değildir de ne bileyim ben hani bacaklarına falan oturmasın canını acıtmasın diye bakıyorum bi de geçenlerde biri belinden anlarsın demişti beli de normal tam ortada birleşmiyo iyi bence yani kafama takıldı da sormak istedim8250 idik geçen hafta tartıldığımızda 4 numara kullanıyoruz. Biz mi küçük kullanıyoruz ya.![]()
Yok sizinki de küçük değildir de ne bileyim ben hani bacaklarına falan oturmasın canını acıtmasın diye bakıyorum bi de geçenlerde biri belinden anlarsın demişti beli de normal tam ortada birleşmiyo iyi bence yani kafama takıldı da sormak istedim![]()
Masallah canım aman nazar değmesin:) büyük nimet valla. daha 8 ay olmadık ama bı bakayım kaçıncı haftadaymis. Aslında bayadir böyle yeni olan bişey değil yani.
Bizimde o dış çıkıyor üst fena yara olmuş ve yine hasta oldu niye sürekli böyle anlamıyorumKızlar merhaba bizde de sanırım dis sancısı var cok degisti bu hafta hep mizmiz köpek dişi elime geliyor garip degil mi ilk onun çıkması daha patlamadi ama elimde hissediyorum beyazca
Bu arada sleepy bezlerin desenlerimi değişti az önce istegelsinden aldım sahte de satmazlar umarım.
Baska disi var mi cnmBizimde o dış çıkıyor üst fena yara olmuş ve yine hasta oldu niye sürekli böyle anlamıyorum![]()
Ben yaptırmayacağımKızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım
Ben 8 ay kontrolünde yaptıracağım yaptırdıktan sonra detay yazarım çok önemli olduğunu araştırdım.Kızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım
Bende prima premium 6 kullanıyorum 10 kilo300 gr 73 cm bebeğim bi küçüğü çok iz yapıyor.Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan