• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kizlar . benim cocuklara buhar falan verip duzelmistik sukur . bir gun gecmeden tekrar grip oldular evden cikmadan .devam salya sumuk 😬 ve 27 yasindayim ilk defa hatay a, benim oldugum ilceye boyle kar yagisi gordum diz boyu . iki gundur elektrik yok ,cocuklar hasta asla durmuyolar . telleri jenerator yada arablarda sarj ediyoruz .rezilligi anlatamam size . koylerle iletsim koptu komple ,yollarda kapali . elektriksiz cocuklar da durmuyo 🙄 iste bizde durumlar boyle . bu arada ben kizima baya yemek yediriyorm balik ,tavuk ,et ,pilav ,sarma ,kahvalti ettiryrm . sabah pekmezle serbet yapiyorum . diger ogunlerde yogurt ve ayran . cok yemiyo ama seviyo bizle yemek yemeyi . bol su iciriyorum 😊

Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
Egemen de 8.250 kg ben de 4
numara kullanıyorum. Ama sana o iyi geliyora kullan bence her bebek aynı değil 🙈

Benimki iki emip geri çekiliyor. Ama uyanınca illa o meme o ağıza girecek.Neden bu kadar çok uyanıyor hiç anlamış değilim. Ac mi acaba dedim, uyandığında karnını doyurdum yatırdım yine aynı..:KK43:
Bende bilemiyorum cok yorgun uluyorum gogsum mahvoldu . bide emzik verdigim halde boyle . gecici bi durum ama zor iste yinede 😌

8. Ayda ata varmış belki ona girmiştir 😔 çok zor ya. Benim kızım uyuyor şimdilik gece 2 kez kalkıyoruz
Masallah canım aman nazar değmesin:) büyük nimet valla. daha 8 ay olmadık ama bı bakayım kaçıncı haftadaymis. Aslında bayadir böyle yeni olan bişey değil yani.

Bende bilemiyorum cok yorgun uluyorum gogsum mahvoldu . bide emzik verdigim halde boyle . gecici bi durum ama zor iste yinede 😌
Evet geçici ama gece kalktığımda kendimi ccoook yorgun hissediyorum.Allahtan gündüz hepsi geçmiş oluyor... bizm gündüz uykuları da hep yarum saat şeklinde oluyor.

10 küsür kilo kızım 5 numara sleepy natural kullanıyor. Boy kilo oranı ve bezin markası etkiliyor numarayı.
7.5 aylık kızım daha diş çıkarmadı, emeklemiyor da. Normal mi kızlar ?

10 küsür kilo kızım 5 numara sleepy natural kullanıyor. Boy kilo oranı ve bezin markası etkiliyor numarayı.
7.5 aylık kızım daha diş çıkarmadı, emeklemiyor da. Normal mi kızlar ?

bizimkinde de tık yok daha küçük değiller mi ya emeklemek için yani.
Diş de 8i geçiricez sanırım biz 😂

8250 idik geçen hafta tartıldığımızda 4 numara kullanıyoruz. Biz mi küçük kullanıyoruz ya. 😂
Yok sizinki de küçük değildir de ne bileyim ben hani bacaklarına falan oturmasın canını acıtmasın diye bakıyorum bi de geçenlerde biri belinden anlarsın demişti beli de normal tam ortada birleşmiyo iyi bence yani kafama takıldı da sormak istedim 😂

Yok sizinki de küçük değildir de ne bileyim ben hani bacaklarına falan oturmasın canını acıtmasın diye bakıyorum bi de geçenlerde biri belinden anlarsın demişti beli de normal tam ortada birleşmiyo iyi bence yani kafama takıldı da sormak istedim 😂

Bebeklerin de vücut tipi birbirinden farklı oluyor belki bacakları topluysa tabi küçüğü sıkar. Bizim bacaklar çok sıska 😂

Kızlar merhaba bizde de sanırım dis sancısı var cok degisti bu hafta hep mizmiz köpek dişi elime geliyor garip degil mi ilk onun çıkması daha patlamadi ama elimde hissediyorum beyazca
Bu arada sleepy bezlerin desenlerimi değişti az önce istegelsinden aldım sahte de satmazlar umarım.
Bizimde o dış çıkıyor üst fena yara olmuş ve yine hasta oldu niye sürekli böyle anlamıyorum 😔😔

Hayırlı geceler benimde haziran doğumlu oğlum var yukarıda yazan arkadaşlar gibi gece emerek uykusunu alıyor çıkarınca 5 dakikada ağlıyor oturarak sabahlıyoruz devamlı ağzında olsun istiyor gündüzde uyumuyor çok az, nereye gitti bu uykular dişten mi dedik alt 2 dişiçıktı önceden başka yok hastalık alametide yok gece uykusuz gündüz kucakta günlerimiz geçiyor

Kızlar selam, herkes menenjit aşısını oldu mu? Yaptırmyan yaptıranlar kimler? Özel aşı ya bende tereddütte kaldım

Merhaba benim oğlum 7 bucuk aylık 4. Dişinide alttan çıkarıyor. İki ön diş çıktıktan sonra üstten çıkar diye beklerken alt yandakiler çıkmaya başladı. Normal mi acaba

Kızlar bu bebek bezi numaralarini nasıl yapiyosunuz ben dar geldikçe bi büyük bedene geçiyorum baby turco 6 xl kullanıyoruz şu an iyi oluyo ama bazı arkadaşları eşime yuh çok büyük kullanıyosunuz benim 2 yaşındaki kızım 6 numara kullanıyor falan demiş yani bunun kıyası da olmaz ki küçük geldiği halde zorla 4 numara mı giydireyim çocuğa o kadar kilolu da değil 8 bucuk kilo falan
Bende prima premium 6 kullanıyorum 10 kilo300 gr 73 cm bebeğim bi küçüğü çok iz yapıyor.

Back
X