Daha önce kullanıyordum ama şuanda Kullanmıyorum doktorum bebek tutuktan sonra başlarız dedi canımFolis asit kullanıyor muyuz ? 4. Bebeğim olacak inşallah .. İzmir’den sevgiler saygılar...
Teşekkür ederim canım inşallah biz infertiliteyle boğuşuyoruz olursa mucize olur da umut fakirin ekmeği, totem yapıyoruz işteGönlünce olsun sağlıkla doğsun inşallah
Anladım arkadaşım gönlünce olsun inşallahDaha önce kullanıyordum ama şuanda Kullanmıyorum doktorum bebek tutuktan sonra başlarız dedi canım
güneşin doğsun sağlıkla İnşallah arkadaşımTeşekkür ederim canım inşallah biz infertiliteyle boğuşuyoruz olursa mucize olur da umut fakirin ekmeği, totem yapıyoruz işte ☺
İnşallah27 Eylül bat benimde inşallah gelmezde bu topikten cıkmam
1 senedir kullanıyorum benFolis asit kullanıyor muyuz ? 4. Bebeğim olacak inşallah .. İzmir’den sevgiler saygılar...
Benim de 21 Eylül inşallah peş peşe güzel haberler alalım bu ay bizim ayımız olsun ne olur27 Eylül bat benimde inşallah gelmezde bu topikten cıkmam
Ay inşallah kuzucum bizim ayımız olurBenim de 21 Eylül inşallah peş peşe güzel haberler alalım bu ay bizim ayımız olsun ne olur
Haziran bizimdir
Ayyy evet
Geldimmm
Bizde bu azim varken çocuğu da orda tutarsın sen kuzumAyyy evet ❣ama tutabilirsem 3 gün daha sabredıp 15inde dogurmayı planlıyorum ☺kendı dogumgünümde
Kafayı sıyırmama az kaldı görün halimi
İşin komik yanı cocuk yok daha piyasada, yumurtası bile yokBizde bu azim varken çocuğu da orda tutarsın sen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?