2021 Haziran Anneleri

Amin inşallah
İnşallah bu sefer ki belirtiler psikolojik değildir bebiş habercisidir
Insallah cnm, benim sukur 2 saglikli kizlarim var fakat subat ve temmuzda 2 defa bebeklerimi topraga gommek zorunda kaldim ve o nedenle 1 tane daha saglikli bir bebek istiyorum... acisini hafifletir belki bu yadadiklarimin

Insallah cnm, benim sukur 2 saglikli kizlarim var fakat subat ve temmuzda 2 defa bebeklerimi topraga gommek zorunda kaldim ve o nedenle 1 tane daha saglikli bir bebek istiyorum... acisini hafifletir belki bu yadadiklarimin ❤
Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin canım, inşallah kızlarına kardeş gelir bu ay inşallah acın hafifler..
Ben 1 yıllık evliyim, yaklaşık 7 aydır bebiş deniyoruz bakalım rabbim hayırlısını versin

Insallah canim cok saol dualarin icin Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin insallah

Benim 30 eylul oldugu icin beklemedeyim.. ara ara adet agrisi gibi agrilarim oluyor bakalim nasip.. gercekten suana kdr ogrenen olmamis henuz
Ben öğrendim Mayıs Haziran gösteriyo kızımda Haziran doğumlu Sizinde olumlu olur inşalllah ben de yine haziran annesi olmak istiyorum umarım

Ben öğrendim Mayıs Haziran gösteriyo kızımda Haziran doğumlu Sizinde olumlu olur inşalllah ben de yine haziran annesi olmak istiyorum umarım
Hayirli olsun cnm:) ben daha bekliyorum bakalim ins olur

Benim bat 1 ekim bakalım hayırlısı Geçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım bu ay geçen ayki kdr umutlu ve heyecanlı deilim gibi adet günümü beklicem

Beta takibi önemli tabi sen de yaptır bence, git bakalım yrn hadi guzel hbrler inş
Sağol canim inşallah ilkinde sadece bi kere Yaptirdim o kadar endişe yapmak istemiyorum artik baya yükselmiş kese den sonra gerek kalmaz diye düşünüyorum İsterse veririm daha

Kızlaar bat 2 Ekim yumurtlama günümden hemen sonra göğüs hassasiyetim başladı artarak devam etti şuanda çok hassas ve damarlar iyice belirginleşti. Adet olcakmış hissim var onu da yoğun şekilde hissediyorum. İnşallah bu ay tutar hepimizin

Benimde gece cok agrim oldu adet olcakmisim gibi.. at 30 eylul-1 ekim arasi. Bugun test yaptim
Negatif biliyoruuuum coooook erken ama iste bir umut Ne diyim insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…