Amin inşallahHakkimizda hayirlisi, dileyen herkese Rabbim
Nasip etsin insallah.... ❤❤ Benimde goguslerim hassas ve uykum cok geliyor. Belkide psikolojiktir
İnşallah hepimiz canım..Adet gununuzu bekleyin.. bakalim insallah cift cizgiyi gorursunuz
Insallah cnm, benim sukur 2 saglikli kizlarim var fakat subat ve temmuzda 2 defa bebeklerimi topraga gommek zorunda kaldim ve o nedenle 1 tane daha saglikli bir bebek istiyorum... acisini hafifletir belki bu yadadiklariminAmin inşallah
İnşallah bu sefer ki belirtiler psikolojik değildir bebiş habercisidir
Yaa çok üzüldüm Allah sabır versin canım, inşallah kızlarına kardeş gelir bu ay inşallah acın hafifler..Insallah cnm, benim sukur 2 saglikli kizlarim var fakat subat ve temmuzda 2 defa bebeklerimi topraga gommek zorunda kaldim ve o nedenle 1 tane daha saglikli bir bebek istiyorum... acisini hafifletir belki bu yadadiklarimin ❤
Insallah canim cok saol dualarin icinYaa çok üzüldüm Allah sabır versin canım, inşallah kızlarına kardeş gelir bu ay inşallah acın hafifler..
Ben 1 yıllık evliyim, yaklaşık 7 aydır bebiş deniyoruz bakalım rabbim hayırlısını versin
Benim 30 eylul oldugu icin beklemedeyim.. ara ara adet agrisi gibi agrilarim oluyor bakalim nasip.. gercekten suana kdr ogrenen olmamis henuzKimseler yok pek erken öğrenen olmamış
Ben öğrendim Mayıs Haziran gösteriyo kızımda Haziran doğumluBenim 30 eylul oldugu icin beklemedeyim.. ara ara adet agrisi gibi agrilarim oluyor bakalim nasip.. gercekten suana kdr ogrenen olmamis henuz
Hayirli olsun cnm:) ben daha bekliyorum bakalim ins olurBen öğrendim Mayıs Haziran gösteriyo kızımda Haziran doğumluSizinde olumlu olur inşalllah ben de yine haziran annesi olmak istiyorum umarım
Hayırlı olsun darısı keseyi görmeye inşallahBen öğrendim Mayıs Haziran gösteriyo kızımda Haziran doğumluSizinde olumlu olur inşalllah ben de yine haziran annesi olmak istiyorum umarım
İnşallah yarın gideyim diyorum 4+4 olacak beta verdim iyi çikti burada herkes ikinci üçüncü tahlil yaptiriyoHayırlı olsun darısı keseyi görmeye inşallah
Sağol canim allah nasip etsin inşallahHayirli olsun cnm:) ben daha bekliyorum bakalim ins olur❤❤❤❤❤
Hayırlısı olsun inşallah olurBenim bat 1 ekim bakalım hayırlısıGeçen ay bi kimyasal gebelik yaşadım bu ay geçen ayki kdr umutlu ve heyecanlı deilim gibi adet günümü beklicem
Beta takibi önemli tabi sen de yaptır bence, git bakalım yrn hadi guzel hbrler inşİnşallah yarın gideyim diyorum 4+4 olacak beta verdim iyi çikti burada herkes ikinci üçüncü tahlil yaptiriyo
Sağol canim inşallah ilkinde sadece bi kere Yaptirdim o kadar endişe yapmak istemiyorum artik baya yükselmiş kese den sonra gerek kalmaz diye düşünüyorum İsterse veririm dahaBeta takibi önemli tabi sen de yaptır bence, git bakalım yrn hadi guzel hbrler inş
Hepimiz hayirli haberleri aliriz inşallah sen bat mi bekliyorsunBeta takibi önemli tabi sen de yaptır bence, git bakalım yrn hadi guzel hbrler inş
Test yaptm çıkmadı ztn ki bata da bi hafta var nerdeyse ztn çıkmaması normal varsa daHepimiz hayirli haberleri aliriz inşallah sen bat mi bekliyorsun
Benimde gece cok agrim oldu adet olcakmisim gibi.. at 30 eylul-1 ekim arasi. Bugun test yaptimKızlaar bat 2 Ekimyumurtlama günümden hemen sonra göğüs hassasiyetim başladı artarak devam etti şuanda çok hassas ve damarlar iyice belirginleşti. Adet olcakmış hissim var onu da yoğun şekilde hissediyorum. İnşallah bu ay tutar hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?