Aynen gören de bizi hamile sanacak, ama inanmak başarmanın yarısıdırİşin komik yanı cocuk yok daha piyasada, yumurtası bile yok
temeli atmaya basladım dün itibariyleAynen gören de bizi hamile sanacak, ama inanmak başarmanın yarısıdırhem yumurtaların orada yahu sadece azcık küçükler 5 güne sen gör onları nasıl da büyüyolar
Bol şanstemeli atmaya basladım dün itibariyle❤
Hayırlı olsun arkadaşım ...Benim de bat 25 eylül. Inşallah ❤
Hayırlısı :) Allah söyletti galibaHayırlı olsun arkadaşım ...
Inşallah canim Inşallah herkese inşallah yürekten isteyene dua edene ne zaman olacak diye bekleyene inşallahHayırlısı :) Allah söyletti galiba
Inşallah canim Inşallah herkese inşallah yürekten isteyene dua edene ne zaman olacak diye bekleyene inşallah
InsallahMerhaba kızlar, benim de bat 27 Eylül, inşallah hepimiz bu ay mucizelerimize kavuşuruz
Herhangi bir belirtiniz varmi?Merhaba kızlar, benim de bat 27 Eylül, inşallah hepimiz bu ay mucizelerimize kavuşuruz
Benimde 23 ama hiç belirtim yokHerhangi bir belirtiniz varmi?
Nasipppppp.. peki erken gebelik testini yaptinizmi yada beklicekmisiniz??? Benimde 29.. heycanla bekliyorumBenimde 23 ama hiç belirtim yok
Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve birkaç gündür sağ kasığımda batma var ama regl belirtiside olabilir çok fazla negatif test gördüm, belirtilerle kendimi umutlandırmak istemiyorum aslındaHerhangi bir belirtiniz varmi?
Yanlış hatırlamıyorsam 3 gün önce fln normal test yapmıştım negatif çıktı o yüzden biraz hevesim kırıldı 24 tekrar Bi test yapıp negatif çıkarsa ne olur ne olmaz diye kan testi veririm sonra doktora giderim söktürücü için... Çok güzel söylediniz nasip..Nasipppppp.. peki erken gebelik testini yaptinizmi yada beklicekmisiniz??? Benimde 29.. heycanla bekliyorum
Hakkimizda hayirlisi, dileyen herkese RabbimGöğüslerimde aşırı hassasiyet ve birkaç gündür sağ kasığımda batma var ama regl belirtiside olabilir çok fazla negatif test gördüm, belirtilerle kendimi umutlandırmak istemiyorum aslında
Adet gununuzu bekleyin.. bakalim insallah cift cizgiyi gorursunuzYanlış hatırlamıyorsam 3 gün önce fln normal test yapmıştım negatif çıktı o yüzden biraz hevesim kırıldı 24 tekrar Bi test yapıp negatif çıkarsa ne olur ne olmaz diye kan testi veririm sonra doktora giderim söktürücü için... Çok güzel söylediniz nasip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?