2021 Haziran Anneleri

Merhaba,

Nasil gidiyor? Belirtileriniz gelmeye basladimi? Benlm adetim 2 eylulde gelmisti, bugun test yaptim bilmiyorum neden oylesine galiba... fakat cok az silik cizgi gordum yani isiga tutunca anca gozukuyor.. kendimi umutlandirmak istemiyorum hemen tabiki.. nasip biraz daha bekliyim

Sat 23 Ağustos hamileyim Haziran doğumlu bi kızım var beta 375 çikti kese için bekliyoruz inşallah giden oldu mu mayısın son günü gösteriyor hayırlısı ile giderse Allah’ın izni ile inş☺

Herhangi bir belirtiniz varmi?
Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve birkaç gündür sağ kasığımda batma var ama regl belirtiside olabilir çok fazla negatif test gördüm, belirtilerle kendimi umutlandırmak istemiyorum aslında

Nasipppppp.. peki erken gebelik testini yaptinizmi yada beklicekmisiniz??? Benimde 29.. heycanla bekliyorum
Yanlış hatırlamıyorsam 3 gün önce fln normal test yapmıştım negatif çıktı o yüzden biraz hevesim kırıldı 24 tekrar Bi test yapıp negatif çıkarsa ne olur ne olmaz diye kan testi veririm sonra doktora giderim söktürücü için... Çok güzel söylediniz nasip..

Göğüslerimde aşırı hassasiyet ve birkaç gündür sağ kasığımda batma var ama regl belirtiside olabilir çok fazla negatif test gördüm, belirtilerle kendimi umutlandırmak istemiyorum aslında
Hakkimizda hayirlisi, dileyen herkese Rabbim
Nasip etsin insallah.... Benimde goguslerim hassas ve uykum cok geliyor. Belkide psikolojiktir

Adet gununuzu bekleyin.. bakalim insallah cift cizgiyi gorursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…