- 31 Ekim 2020
- 686
- 502
- 18
- 34
Canım ben o adeti gördüm 2 gün gec geldi 29 nda adet oldum sonra bi daha görmedim yani su an yeni 5 haftalıgız sen benden 1 ay kadar büyüksündür. Doktora gitmiştim daha bebek görünmüyodu zaten ilk öğrendiğimde inşallah haftaya bebeği görmeye gidicez
Yok canım yanlış anlama olmuş benim son sat 27 eylul yani dün evde test yaptım pozitif çıktı çok bir belirti yok doktara gitmedim daha erken gitmek istemiyorum geç de gitmek istiyorum kafam karışıkCanım ben o adeti gördüm 2 gün gec geldi 29 nda adet oldum sonra bi daha görmedim yani su an yeni 5 haftalıgız sen benden 1 ay kadar büyüksündür. Doktora gitmiştim daha bebek görünmüyodu zaten ilk öğrendiğimde inşallah haftaya bebeği görmeye gidicez
O zaman yakınız canım senin bebiş 2 gün büyük benimkindenYok canım yanlış anlama olmuş benim son sat 27 eylul yani dün evde test yaptım pozitif çıktı çok bir belirti yok doktara gitmedim daha erken gitmek istemiyorum geç de gitmek istiyorum kafam karışık
Bakalım benim bundan önce üç ay önce bir düşüğüm var kese görüldü ama kalp atışı yok denildi git gel stres hep oldum o yüzden korkuyorumO zaman yakınız canım senin bebiş 2 gün büyük benimkindenbi kan ver bence sen yarın netleştir sonrada doktora git
Sebebi belli oldu mu canım düşüğünün?Bakalım benim bundan önce üç ay önce bir düşüğüm var kese görüldü ama kalp atışı yok denildi git gel stres hep oldum o yüzden korkuyorum
Bizde yok belkide daha erken acele etmeye gerek yok biz acale ediyiruzKızlar merhaba. Ben 5+4 üm. Çok şükür keseyi gördük ama benim aklıma takılan doktor hafif adet gibi sancıların olabilir dedi, ama bende ne bulantı ne sancı var. Bu bir şeylerin yolunda gitmediğine işaret değildir dimi
Kalp atışı için ne zaman çağırdı pekiKızlar merhaba. Ben 5+4 üm. Çok şükür keseyi gördük ama benim aklıma takılan doktor hafif adet gibi sancıların olabilir dedi, ama bende ne bulantı ne sancı var. Bu bir şeylerin yolunda gitmediğine işaret değildir dimi
Yok düşük de keseyi gördük kalp atışı çok yavasdi sonra durduSebebi belli oldu mu canım düşüğünün?
2 hafta sonra demişti işte ben ctesi gidicem.Kalp atışı için ne zaman çağırdı peki
Anladım canım inşallah bu bebegini sağlıkla kucagına alırsınYok düşük de keseyi gördük kalp atışı çok yavasdi sonra durdu
İnşallah güzel haberi aliriz2 hafta sonra demişti işte ben ctesi gidicem.
İnşallah hepimiz alırızAnladım canım inşallah bu bebegini sağlıkla kucagına alırsın
İnşallahİnşallah hepimiz alırız
Sağlık ocağı Perşembe randevu aldım kan tahlili için cuma doktara alırım randevu bakalım herşey hayırlısı ama mide bulantısı falan yok bakalımİnşallah
Bazıları 9 ay bulantısız geciriyor canım onlara takılmaSağlık ocağı Perşembe randevu aldım kan tahlili için cuma doktara alırım randevu bakalım herşey hayırlısı ama mide bulantısı falan yok bakalım
İnşallahİnşallah güzel haberi aliriz
Beni de eklermisin canim iki kızım var. 21 Eylül son adet tarihimMerhabalar efendim. Öncelikle hayırlı olsun yeni konumuz . Herkese sağlıklı , mutlu be huzurlu günler diliyorum .Bendeniz Melek , gebelik planlıyoruz . Son adet tarihim yani kısaltılmış şekliyle SAT ‘ım 26 Ağustos 2020 . BAT ‘ım yani beklenen adet tarihim 21 Eylül 2020. Bekleyip göreceğiz . Şimdiden hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ...
Benim hiç mide bulantısı olmuyorBazıları 9 ay bulantısız geciriyor canım onlara takılma
Ben kullanıyorum kan tahlilini öğrendim kullanmaya başladımFolis asit kullanıyor muyuz ? 4. Bebeğim olacak inşallah .. İzmir’den sevgiler saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?