2021 Haziran Anneleri

Yok canım yanlış anlama olmuş benim son sat 27 eylul yani dün evde test yaptım pozitif çıktı çok bir belirti yok doktara gitmedim daha erken gitmek istemiyorum geç de gitmek istiyorum kafam karışık

Yok canım yanlış anlama olmuş benim son sat 27 eylul yani dün evde test yaptım pozitif çıktı çok bir belirti yok doktara gitmedim daha erken gitmek istemiyorum geç de gitmek istiyorum kafam karışık
O zaman yakınız canım senin bebiş 2 gün büyük benimkinden bi kan ver bence sen yarın netleştir sonrada doktora git

Kızlar merhaba. Ben 5+4 üm. Çok şükür keseyi gördük ama benim aklıma takılan doktor hafif adet gibi sancıların olabilir dedi, ama bende ne bulantı ne sancı var. Bu bir şeylerin yolunda gitmediğine işaret değildir dimi

Bizde yok belkide daha erken acele etmeye gerek yok biz acale ediyiruz

Beni de eklermisin canim iki kızım var. 21 Eylül son adet tarihim

21 Eylül son tarihim iki gündür kan ve idrar tahlili verdim kese o kadar küçük ki zor gördü doktor ve alttan muayene yaptı iki hafta sonra kontrol normal mi sizcr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…