Yoo gebelik yoktu burdan bir arkadaş öyle hayırlı olsun demişti yanlış anlamıştıGeçmiş olsun kimyasal gebelik miymiş bişi dedi mi dr?
Benim de bat 9 Ekim, eşimin doğum günü 10 EkimBat 9 ekim, eşimin doğum günü 12 ekim, yıllardır böyle bir hediye vermenin hayalini kurarım, lütfen gerçek olsunn
Ben maalesef bu ay elendim yumurta kiste dönmüş ama umarım siz güzel haber alırsınızBenim de bat 9 Ekim, eşimin doğum günü 10 Ekimne kadar benzer durumlatdayız
YaaaBen maalesef bu ay elendim yumurta kiste dönmüş ama umarım siz güzel haber alırsınız
Teşekkür ederim inşallahYaaaAllah en iyisini en hayırlı zamanı bilir diğer ay olur inşallah
Anladım. Istiosan olur insallahYoo gebelik yoktu burdan bir arkadaş öyle hayırlı olsun demişti yanlış anlamıştı
Isteyen herkese inşallahAnladım. Istiosan olur insallah
6+4 deyim bütün gideceğim sizce erken mi randevu aldım biraz daha beklemeli miydim6 +1 deyim bebeğinizn kalp atışlarını dinşeyebildiniz mi beni doktorum 7.haftada çağırdı
Duyabilirsiniz ben 6+2 de duydum6+4 deyim bütün gideceğim sizce erken mi randevu aldım biraz daha beklemeli miydim
Aynıyız doktara gittiniz mi mide bulantısı falan var mi27 Eylül bat benimde inşallah gelmezde bu topikten cıkmam
Canım ben o adeti gördüm 2 gün gec geldi 29 nda adet oldum sonra bi daha görmedim yani su an yeni 5 haftalıgız sen benden 1 ay kadar büyüksündür. Doktora gitmiştim daha bebek görünmüyodu zaten ilk öğrendiğimde inşallah haftaya bebeği görmeye gidicezAynıyız doktara gittiniz mi mide bulantısı falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?