2021 Haziran Anneleri

Benimde 4 haziran gözüküyor nasipse rabbim herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende 1 senedir bekliyorum üstelik eşimde varikosel vardı amaliyat olmamıştı rabbim nasip etti çok şükür

Sizce varmidir hamilelik?

Eklentiler

• F5ECA0A3-C207-4430-B8B3-96A071F271A4.webp
    8 KB · Görüntüleme: 51
  • AF61910B-81EE-48FE-9364-0A0A5596B060.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 51
Kizlar benide listeye eklermisin 38 yaşındayım 3. Bebegim 1 Eylül son adet tarihim 64 kiloyla hamile kaldim

6 +1 deyim bebeğinizn kalp atışlarını dinşeyebildiniz mi beni doktorum 7.haftada çağırdı

Arkadaşlar bende haziran annesi görünüyorum 14.06.2021 tahmini doğum tarihim,yardımcı olur musunuz bana acaba birkaç sorum olacak
31-32 günde bir adet görüyordum düzenli olarak önceden ovülasyon testi yapınca hep 18. Gün yumurtlama oluyordu bildiğim kadarıyla gec döllenme oldu sanırım
SAT: 7 eylül yani 23-24 Eylül’de döllenme olmus olabilir
9 Eylül’de test yaptım pozitif çıktı,12 Eylül’de saglık ocağında kan testi verdim beta hcg 225 çıktı 22 ekimde kadın doğuma gidicem uygulamaya göre 5+3 haftalık görünüyor ama bence öyle değil hem betada düsük cıktı bence , sizce nasıl durumlar kötümü iyimi bilmiyorum

Ekim demek istediniz sanırım bazı tarihler karışmış betanız 225 se hamile siniz dir ben 135 le öğrenmiştim bekldğim adet günümden 1 gün sonra

20 eylül şuan 5 haftalık hamileyim inşallah haziranda kasagima almayi nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde

Aynıyız doktara gittiniz mi mide bulantısı falan var mi
Canım ben o adeti gördüm 2 gün gec geldi 29 nda adet oldum sonra bi daha görmedim yani su an yeni 5 haftalıgız sen benden 1 ay kadar büyüksündür. Doktora gitmiştim daha bebek görünmüyodu zaten ilk öğrendiğimde inşallah haftaya bebeği görmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…