Ben erken test yapmayı düşünmüyorum hep yaptım ve hüsran oldu boşu boşuna stres. Normalde adetimin geçmesini bekleyecektim ama bat günüm eşimin doğum günü olduğu için belki çıkarsa süpriz olur diye yapıcamBenimde gece cok agrim oldu adet olcakmisim gibi.. at 30 eylul-1 ekim arasi. Bugun test yaptim
Negatif biliyoruuuum coooook erken ama iste bir umutNe diyim insallah olur
En guzeli aslinda beklemekBen erken test yapmayı düşünmüyorum hep yaptım ve hüsran oldu boşu boşuna stres. Normalde adetimin geçmesini bekleyecektim ama bat günüm eşimin doğum günü olduğu için belki çıkarsa süpriz olur diye yapıcaminşallah sizde beklediğiniz tarihte güzel haberler alırsınız
Hayirli olsun cok sevindim :)Merhaba tatli anneler,anne adaylari.beni eklermisiniz.testim pozitif cikti.pazartesi kan testi yapacam ona gore artik yola decam edecez.
Merhaba,bende çok heyecanlıyım ve beklemedeyim.bat 4 ekim..bir kızım var 3 yaş olmak üzere.nasipse bende Haziran annesi olurum inşallah.içimdeki ses hamileyim diyor.çünkü 1 hafta olmasına rağmen birçok belirti var.normalde hiç böyle adette belirti yaşamam,şimdi baş dönmem,halsizlik ve meme ağrısı hassasiyeti var.
Eğer hamile isem Haziran 12 gösteriyor takvim
Cok tesekkur ederimHayirli olsun cok sevindim :)
Muhtemelen benim de mayıs da doğar. Ama gelişimi haziran doğumuna göre olacağı için buraya geldimBenim 1 haziran gozukuyor ama Mayis annelerinde takiliyorumEger hersey yolunda giderse mayisin ortalarinda dogar bebegim.. ilki iki hafta erken dogmustu..
Hayirli olsun oncelikle:) adet gununuze kac kala ogrendiniz?Merhabalar kızlar. Ben de 2 gün once test yaptım silik çıktı. Yarın tekrar yapicam koyulasacakmi merak ediyorum. Hafta ici de kan veririm inşallah. Bu arada nasipse 2. Bebeğim olacak. Biraz bulantım var şimdiden.
Merhaba,bende ilk kızımı 7.5 aylıkken doğurdum.ve eğer hamileysem benimde 12 Haziran duruyor doğum.bende test için 1 hafta daha bekleyeceğim,normalde bat 4 ekim..Muhtemelen benim de mayıs da doğar. Ama gelişimi haziran doğumuna göre olacağı için buraya geldimIlk bebeğin erken doğum olmuştu. 7.5 aylık doğurmuştum
Tesekkur ederimHayirli olsun oncelikle:) adet gununuze kac kala ogrendiniz?
Merhabalar ben 21gunde bir adet oluyorum ve adetim bittikten 2gun sonra yumurtladım. Yumurtlamam erken olur benim.Merhaba,bende ilk kızımı 7.5 aylıkken doğurdum.ve eğer hamileysem benimde 12 Haziran duruyor doğum.bende test için 1 hafta daha bekleyeceğim,normalde bat 4 ekim..
Nasıl öğrendiniz,hangi testle?erken olmuş öğrenmeniz..
Sanırım aynıyız bende yeni öğrendim haziran 4 bende genelde 15 gün önce doğum yaparım hayırlı olsunBenim 1 haziran gozukuyor ama Mayis annelerinde takiliyorumEger hersey yolunda giderse mayisin ortalarinda dogar bebegim.. ilki iki hafta erken dogmustu..
Benim 1 haziran gozukuyor ama Mayis annelerinde takiliyorumEger hersey yolunda giderse mayisin ortalarinda dogar bebegim.. ilki iki hafta erken dogmustu..
Bende cumartesi test yapmıştım orda öğrendim bugün yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalımKimseler yok pek erken öğrenen olmamış
Adet oldum, şuan doktordayimHayırlı olsun arkadaşım ...
Geçmiş olsun kimyasal gebelik miymiş bişi dedi mi dr?Adet oldum, şuan doktordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?