2021 Haziran Anneleri

Benimde gece cok agrim oldu adet olcakmisim gibi.. at 30 eylul-1 ekim arasi. Bugun test yaptim
Negatif biliyoruuuum coooook erken ama iste bir umut Ne diyim insallah olur
Ben erken test yapmayı düşünmüyorum hep yaptım ve hüsran oldu boşu boşuna stres. Normalde adetimin geçmesini bekleyecektim ama bat günüm eşimin doğum günü olduğu için belki çıkarsa süpriz olur diye yapıcam inşallah sizde beklediğiniz tarihte güzel haberler alırsınız

En guzeli aslinda beklemek insallah guzel haberler aliriz hepimiz

Merhaba,bende çok heyecanlıyım ve beklemedeyim.bat 4 ekim..bir kızım var 3 yaş olmak üzere.nasipse bende Haziran annesi olurum inşallah.içimdeki ses hamileyim diyor.çünkü 1 hafta olmasına rağmen birçok belirti var.normalde hiç böyle adette belirti yaşamam,şimdi baş dönmem,halsizlik ve meme ağrısı hassasiyeti var.
Eğer hamile isem Haziran 12 gösteriyor takvim

Bendede uyku hali var cok Nasip insallah hamileyizdir

Merhabalar kızlar. Ben de 2 gün once test yaptım silik çıktı. Yarın tekrar yapicam koyulasacakmi merak ediyorum. Hafta ici de kan veririm inşallah. Bu arada nasipse 2. Bebeğim olacak. Biraz bulantım var şimdiden.

Benim 1 haziran gozukuyor ama Mayis annelerinde takiliyorum Eger hersey yolunda giderse mayisin ortalarinda dogar bebegim.. ilki iki hafta erken dogmustu..

Benim 1 haziran gozukuyor ama Mayis annelerinde takiliyorum Eger hersey yolunda giderse mayisin ortalarinda dogar bebegim.. ilki iki hafta erken dogmustu..
Muhtemelen benim de mayıs da doğar. Ama gelişimi haziran doğumuna göre olacağı için buraya geldim Ilk bebeğin erken doğum olmuştu. 7.5 aylık doğurmuştum

Merhabalar kızlar. Ben de 2 gün once test yaptım silik çıktı. Yarın tekrar yapicam koyulasacakmi merak ediyorum. Hafta ici de kan veririm inşallah. Bu arada nasipse 2. Bebeğim olacak. Biraz bulantım var şimdiden.
Hayirli olsun oncelikle:) adet gununuze kac kala ogrendiniz?

Muhtemelen benim de mayıs da doğar. Ama gelişimi haziran doğumuna göre olacağı için buraya geldim Ilk bebeğin erken doğum olmuştu. 7.5 aylık doğurmuştum
Merhaba,bende ilk kızımı 7.5 aylıkken doğurdum.ve eğer hamileysem benimde 12 Haziran duruyor doğum.bende test için 1 hafta daha bekleyeceğim,normalde bat 4 ekim..
Nasıl öğrendiniz,hangi testle?erken olmuş öğrenmeniz..

Merhabalar ben 21gunde bir adet oluyorum ve adetim bittikten 2gun sonra yumurtladım. Yumurtlamam erken olur benim.
Bebe time marka test almış eşim onunla öğrendim. Bu sabah tekrar test yaptım biraz daha koyulasmis. Yarın da tahlil vericem inşallah.

Son düzenleme:

Benim de doğum 1 haziran gözüküyor bende, iki tarafa da bakıyorum muhtemelen bende mayısta doğururum

Kızlar bu konuyu haziran anneleri bölümüne açalım mı.konu yanlış tarafa açıldığı için pek kimse görmüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…