Daha bu ay denedik canım cocuk icin hani ben yumurtlama catlama gunleri hamile kalındığını dahi bilmiyordum bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegim insallahUygulamalar cok bilemiyo canım keske gün aşırı yapsaydınız bütün ay. Ama nasip kısmet belki tutmuştur hiç belli olmazz
Aynen napalım işte çok isteyince merakta peşinden geliyorCanım insallah vardırda bence birkaç gün kafandan uzaklaştırmaya calısıp öyle dene testi. Anam benden de meraklısı varmış ben kendime diyodum beş güne bir test yapıyorum komediyim diye
Canım insallah senınde tutmuştur da hamilesinDaha bu ay denedik canım cocuk icin hani ben yumurtlama catlama gunleri hamile kalındığını dahi bilmiyordum bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegim insallahinsallah sen hamilesindir canim bu ay
Insallah canım bakalim göreceğizCanım insallah senınde tutmuştur da hamilesinBenimde ilk denemem
Dün ki ile karsilastirinca nasıl koyulaşma var mı ?12. Gün iğnenin
Günaydın canım iyilik seni sormalıGünaydın hanimlar gorusmeyeli nasilsinizbugün çok güzel bir gün olur insallah
Teşekkürler idare eder, sen nasılsın kuzumGünaydın hanimlar gorusmeyeli nasilsinizbugün çok güzel bir gün olur insallah
Ayy nasıl dayansın vallahi ben catlayacam pazar günü nasıl gelecek bilmiyorumCanımm cok acele ediyosun 2-3 gün daha bekle :)
Canım benim olsun üzülme insallah bir dahaki aya hamiş olursunAn itibariyle adet oldum kızlar umutlar bir sonraki aya kaldiumarım hamilelik suphesindeki herkes bu ay hamiledir benim yaşadığım her şey psikolojikmiş demekki bu psikoloji cok tehlikeli onu anladım ben
Amin canım inşallahGünaydın hanimlar gorusmeyeli nasilsinizbugün çok güzel bir gün olur insallah
Insallah canım üzülmüyorum tabiki oylesine kafadan denedigimiz ilk aydı bilinçli bir sekilde yumurtlama gununu takip edip deneyip olmamış olsaydı çok üzülürdüm bir sonraki ay bu yuzden benim icin cok önemliCanım benim olsun üzülme insallah bir dahaki aya hamiş olursun
Sen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlımAllah iyiliğinizi versin
Üzülme canım adet ol ki o Kanli kisti at vücudun temizlensin..Sabah Karin agrisiyla uyandim gogus hasassiyetimde artma vae baklm adet geliyor galiba
Hayırlısı böyleymiş belkide canımAn itibariyle adet oldum kızlar umutlar bir sonraki aya kaldiumarım hamilelik suphesindeki herkes bu ay hamiledir benim yaşadığım her şey psikolojikmiş demekki bu psikoloji cok tehlikeli onu anladım ben
Aynen canım trendyolda satılıyor ovu testleri 50li paketlerden al şimdiden gelsin. Adet bittikten hemen sonra yapmaya basla. Kimin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyo bunuda gördükInsallah canım üzülmüyorum tabiki oylesine kafadan denedigimiz ilk aydı bilinçli bir sekilde yumurtlama gununu takip edip deneyip olmamış olsaydı çok üzülürdüm bir sonraki ay bu yuzden benim icin cok önemli
Bu ay zateb kurlerden gidicem sogan kuru +sut maydonoz yapicam bir adet olayimda rahatlayayayimSen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım
Üzülme canım adet ol ki o Kanli kisti at vücudun temizlensin..
Bundan sonra artık kafan rahat denemelerini yaparsın
Hayırlısı böyleymiş belkide canım
Bir dahaki aya olur inşallah
Aynen psikoloji çok etkili herşeye..
Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da
Hahahaha canım böyle dedinde aklıma bir arkadasım geldi. Bana diyo ki erkek arkadasım yanlıslıkla ucuna değdirdi bir şey olur muSen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım
Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da
B BirizzAynen canım trendyolda satılıyor ovu testleri 50li paketlerden al şimdiden gelsin. Adet bittikten hemen sonra yapmaya basla. Kimin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyo bunuda gördük
Aynen canım o yuzden bu ay salacağım artık bende resmen vucudumu dinledigimi farkettim en ufak bir sizlamada ağrıda tamam belirti var diyip umutlandırdım kendimiSen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım
Kür yapacaksan aynı anda 2kür yapmamalısınBu ay zateb kurlerden gidicem sogan kuru +sut maydonoz yapicam bir adet olayimda rahatlayayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?