Üzülme sakın canım hayırlısi değilmişAn itibariyle adet oldum kızlar umutlar bir sonraki aya kaldiumarım hamilelik suphesindeki herkes bu ay hamiledir benim yaşadığım her şey psikolojikmiş demekki bu psikoloji cok tehlikeli onu anladım ben
Bende o ebru abladan aldım canım testler gayet iyiHangisini aliyorsunuz kizlar ben ebru ceylanin testlerini alayim dedim de 30 tane varmis icinde 2 de gebelik testi varmis
Ya birde bizim vajinismusu yendikten sonraki ilk denemelerimizdi o yuzden ovulasyon testi almadim uygulamadan takip edeyim dedim
Ben devam etmedim canım çatlama olunca bıraktım test yapmayıKızlar ovulasyon test yapanlar yumurtlamadan sonra test yapmaya devam ettiniz mi
Üzülme sakın canım hayırlısi değilmiş
Bende o ebru abladan aldım canım testler gayet iyi
Gebelik varsa ne zaman koyulaşmaya başlar acabaBen devam etmedim canım çatlama olunca bıraktım test yapmayı
Teşekkür ederim canım benim dualarında bizi de yer verdiğin için bizim de tercih dönemimiz bakalım bu ay umudum var gibi çünkü göğüslerim bayağı bir şiş dünden beri başım ağrıyor bakalım işte vallahi evet canım Ebru Ceylan abla işte 4 aydır benim kahrımı çekiyor düşün işte benim gibi bir sürü bayan mı uğraşıyorCok tesekkur ederim aynen hayırlısı değilmiş nasip her sey umarim bu ay hamiş olurum bende hepinize duam insallah siz hamile kalirsiniz Allah çabamızı gorsun nasip etsin insallah. Ebru ceylani takip ediyorum herkes memnun evet
Siparis verdim bende şimdi adetim bitince başlayacağım bende heyecanlıyımTeşekkür ederim canım benim dualarında bizi de yer verdiğin için bizim de tercih dönemimiz bakalım bu ay umudum var gibi çünkü göğüslerim bayağı bir şiş dünden beri başım ağrıyor bakalım işte vallahi evet canım Ebru Ceylan abla işte 4 aydır benim kahrımı çekiyor düşün işte benim gibi bir sürü bayan mı uğraşıyor
İnşallah artıyordurAynı ama silikleşme yok
Ben LABQOUİCK ve ebru Ceylan'ın testlerinin yumurtlama döneminde aynı anda yaptım ve sonuç ikisinde de aynıydı yani farkı yok ikisinindeBen trendyoldan aldım 50 tane test 5 tane gebelik testi 107 TL hemen hemen aynı sanki
Yarın inşallahİnşallah artıyordurbence kan verin
Pek öyle yapmadım bacım ya ayaklarımı kaldırıyorum o kadarSen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım
Üzülme canım adet ol ki o Kanli kisti at vücudun temizlensin..
Bundan sonra artık kafan rahat denemelerini yaparsın
Hayırlısı böyleymiş belkide canım
Bir dahaki aya olur inşallah
Aynen psikoloji çok etkili herşeye..
Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da
Kasıklarımda kramp var benimde ama göğüs hassasiyeti yok benim cuma günü bakalımGogus hasasiyetim cok arttti kisaiklarimada kramp giriyor gogsume tisort deyince aciyor resmen
Bende sbaah adet oldum sandim agridan uyandim hatta kontrol ettimBu sabahda kasık agrısıyla uyandım. Tam regl oldugum sabahlar oldugu gibi. Hatta regl oldum sandım. Ki daha 8 gün var. Cildimde hiç sorun olmaz, regl öncesinde sadece bir tane çenede çıkar bazen o kadar . Ama dün akşam aynaya baktıgımda şok oldum bir sürü sivilce kızarlıklık, pıtır pıtır atmış suratım. Ya bu bir belirti ya da psk olarak sıkıldım cildim böyle bir tepki verdi. Hayırlısı bakalım :)
Bende gogus hasassiyeti cok fazla da ben gebe oldugumu dusunmuyorum adet olcagim zaman olan seyler hepKasıklarımda kramp var benimde ama göğüs hassasiyeti yok benim cuma günü bakalım
Bende birde ateş basıyor ellerim ayaklarım sizlerdede varmıBende gogus hasassiyeti cok fazla da ben gebe oldugumu dusunmuyorum adet olcagim zaman olan seyler hep
Gece cok oluyo bende ama yaz geldi zaten normal gibi benceBende birde ateş basıyor ellerim ayaklarım sizlerdede varmı
Bendede arttı sivilce şekeri fazla kaçırdımBu sabahda kasık agrısıyla uyandım. Tam regl oldugum sabahlar oldugu gibi. Hatta regl oldum sandım. Ki daha 8 gün var. Cildimde hiç sorun olmaz, regl öncesinde sadece bir tane çenede çıkar bazen o kadar . Ama dün akşam aynaya baktıgımda şok oldum bir sürü sivilce kızarlıklık, pıtır pıtır atmış suratım. Ya bu bir belirti ya da psk olarak sıkıldım cildim böyle bir tepki verdi. Hayırlısı bakalım :)
Herhalde canım cumayı iple çekiyrum sizGece cok oluyo bende ama yaz geldi zaten normal gibi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?