Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kizlar sakin olun ilk liste hala bnede ilk listede olanlarin yazmasina gerek yok

Kızlar eğer erken yumurtlama olduysa 14 gün sonra mi regli olunuyor du ? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim yaaa

Canim baktim da baya hic kist yaptığını görmedim ben ya o suyun bence oyle bir sey değildir ya
Kız ne biliyim geçti adetim ama bazılarında çift yumurtlama yapıyomuş yan benim ayın 19 20 sinde oldu çünkü belim ve yumurtalıklarım ağrıdı bakalım varsa çıkar kanda yoksada allahtan ne deyim veren o alan o

Hic görmedim valla canım icini ferah tut 2 gune oyle yada boyle belli olacak her şey

İyi akşamlar bat 8 gun var bugünu saymazsak 7 aslında. Gündüz hafif bas agrim ve sag kasik agrim vardi ozellikle yürüyünce ve ayaktayken. Şuanda şiddetli bir bas agrisi var bu belirti olabilir mi acaba?
İnşallah öyledir benimde 5 gün var. Benimde hafif kasık ağrılarım var ama ben buraya takıldıktan sonra kendimi çok dinlediğim için mi ağrı hissediyorum onu anlayamadım ama kısmet bakalım takmayalım kafaya. Rabbim nasip edecek ben buna çoook inanıyorum ama herşeyin bi vakti var

Benim de bata 8 var baş ağrısı Yok ama bir kaç gündür bir kaç kez bıçak saplanir gibi sert bir ağrı oldu aniden ama geçti bir ara yumurtlma sızlamasi gibi birşey oldu.. ama şanki bebekle alakalı değil bence
İyi akşamlar bat 8 gun var bugünu saymazsak 7 aslında. Gündüz hafif bas agrim ve sag kasik agrim vardi ozellikle yürüyünce ve ayaktayken. Şuanda şiddetli bir bas agrisi var bu belirti olabilir mi acaba?

Yaaa ben mayıs başı yorum yapmıştım almamışsınız beni de alın lütfennn :) Haso18 Bat 10 haziran yaş 26 folik asit kullanımına yeni başladım :)

Ovülasyon testiyle takip edersen bilebilirsin ancak canım
Bu ay yapamadim iste zaten memleketteydim ama uygulamadaki tarihte hiç bir şey olmadı ne akıntı ne kasik agrisi ondan 3 gün önce olmustu acaba o zaman mi diye düşünüyorum hava değişikliği vs olduysa erken yumurtlama olur mu ki acaba ? Öyle düşünüyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…