• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar.🌸🤗
Felaket hasta olmuşum ben boğazlarım pert şişti dün gece baş ağrısı ve boğaz ağrısından uyuyamadım.
Adet konusunda da hala bi gelen giden yok. Sabah ki idrar testim negatif. :KK70:

Günaydın kızlar.🌸🤗
Felaket hasta olmuşum ben boğazlarım pert şişti dün gece baş ağrısı ve boğaz ağrısından uyuyamadım.
Adet konusunda da hala bi gelen giden yok. Sabah ki idrar testim negatif. :KK70:
gribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bize :D fazla cupcuptan vücut direncimiz düştü heralde

gribin 3. günü regl olursun sende her zıkkımımız mı aynı gider yazıklar olsun bize :KK70: fazla cupcuptan vücut direncimiz düştü heralde
Yok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyle :KK70: Of rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım

Yok kız sanırım geçen gün gece ıslak saçla yürüyüş yaptım diye nanayı yedim ben böyle :KK70: Of rezalet bir şey şimdi benim mecbur bir ilaç kullanmam lazım
yavrum ıhlamur komasına gir bir de hibisküs demle al aktardan vitamin deposu :d

Sanki dünki daha koyuydu gibi yaptım az önce ama koyulasmis mi anlayamadim sanki buda kimyasala dönecek gibi

Eklentiler

• IMG_20210603_092455.webp
    IMG_20210603_092455.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG20210603092244.webp
    IMG20210603092244.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar uzun süre deneyip de olmayanlar özellikle arkadasiminda olmadi doktora gitti hersey normal dedi. Bir komşusu göbeğin aşağıda olabilir , göbek kaldirtalim demiş bi bayana gitmiş 3 kere kaldırmış göbeğini ve hemen o ay hamile kalmış. Cevrenizde varsa bi baktırin derim.

Back
X