Ayy ne güzel ya umut oldu bana da bizde 2 yılı aşkındır deniyoruz çatlatma iğnesi de kullandım birtürlü pozitif göremedim.tahlillerimiz de temiz çıktmıştı. Bende bu ay rahim filmi çekildim o da temiz çıktı çok bunaldım artık rahim filminin faydasını görürüm inşallah sizin gibiMerhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.
temmuza transfer olduk ya oradayızzz şeker sizlerden güzel haber gelsin de sevinelimm bu gidişle ben ağustosta da olacağım çünkü ajahhahaHeyyyy kimse yok mu ??? Kızlar nerdesiniz ya sesi çıkmıyor artık kimsenin hayrolsun insallah
Hayırlısı olsun kuzum agustosa kalmazsınız insallah hepiniz güzel haberleri Temmuz da alırsınıztemmuza transfer olduk ya oradayızzz şeker sizlerden güzel haber gelsin de sevinelimm bu gidişle ben ağustosta da olacağım çünkü ajahhaha
ayyy kaçta yapcaksın merakla bekliyoruz inşallah 2. çizgiyi görürüz vallaHayırlısı olsun kuzum agustosa kalmazsınız insallah hepiniz güzel haberleri Temmuz da alırsınızBugün bat günüm ama olmadım yarın sabah test yapacağım çıkar insallah
İnsallah canım sabah uyanır uyanmaz yapacağım çok ümidim yok ama benim genelde idrarda çıkmıyorda gebeliklerimayyy kaçta yapcaksın merakla bekliyoruz inşallah 2. çizgiyi görürüz valla
ooo olmaz mıııAdetime 3 gün var bugün gebelik testi yaptım sizce var mı birşeyler?
Bu sonucu gördükten sonra heyecan tavan oldu elim ayağım buz gibi inanınooo olmaz mııı
valla tebrik ederiiiim umarım sağlıkla ilerlerr yarın hemencik kan veriinBu sonucu gördükten sonra heyecan tavan oldu elim ayağım buz gibi inanın
Çok teşekkür ederim.valla tebrik ederiiiim umarım sağlıkla ilerlerr yarın hemencik kan veriin
Var cnm hayırlı olsunAdetime 3 gün var bugün gebelik testi yaptım sizce var mı birşeyler?
Kanda gözükür değil mi gebelik şu andaÇok teşekkür ederim.Yarın gidicem. Test yanlışsa diye korkuyorum
Hayrlisi olsun gayet net cikmis. İnsallh duzenli yukselir degerin. Allah kavusmayi nasip etsinAdetime 3 gün var bugün gebelik testi yaptım sizce var mı birşeyler?
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimHayrlisi olsun gayet net cikmis. İnsallh duzenli yukselir degerin. Allah kavusmayi nasip etsin
GozunuzaydinÇok teşekkür ederim.Yarın gidicem. Test yanlışsa diye korkuyorum
Teşekkür ederimGozunuzaydingebelik için özel bir şey yaptınız mı? Veya birşey kullandınız mı? Birde ilişki hergun mu oldu gün aşırı mi?
Benim de şöyle bir durum oldu. Adetim 8 gün gecikti. İlk kan verdim 7 buçuk çıktı üç gün sonra kan verdim 22 buçuk çıktı. Ondan sonraki gün adet kanamam başladı. Adetimin 3. Günü kan verdim 19 çıktı. Düşüyor şu an ama baya yavaş düşüyor gibi normal mi sizce e doktora gitmeyi düşünüyorum ama hemen mi gitmeliyim yonsa değer düşünce mi ne önerirsinizKimyasal gebelikle alakalı sorusu olan arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olmak isterim artık prof oldum bu konuda
MaşallahTeşekkür ederimevet bu ay ben omega3 ve d vitamini kullandım.bunlari tavsiye ederim Eşimde sperm sıkıntisi vardı onu da düzelttik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?