- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Hayırlı olsunEn erken belirti olarak akintim oldu yogun sekilde birde sık sık tuvalet ihtiyaci ama anlamamistim babam rahatsizlandi hastaneye gittigim gun fenalastim bende orda kan tahlilimde cikti .. bu gun doktora gittim kan sulandirici igne ve hap verdi birde dusuk onleyici insallah sorunsuz gecer bu gebelik rabbim isteyen herkese versin insallah
Takip ettim ama nasil diyeyim size kurtajdan snra iki ay 32 gunde bir adet oldum 3.ay 28.ci gun oldum ona gore yumurtlama takibi yaptim tabiki ve hamile kaldim ben size takvimi mi atayim o ayin daha net olurHayırlı olsunbişey sormak istiyorum yumurtlma günlerini takıp ettiniz mi? İlişki hangi günlerde oldu? Yani hergun mu gün aşırı mi?
Ben takvime göre yumurtlamayorum daha erken oluyorTakip ettim ama nasil diyeyim size kurtajdan snra iki ay 32 gunde bir adet oldum 3.ay 28.ci gun oldum ona gore yumurtlama takibi yaptim tabiki ve hamile kaldim ben size takvimi mi atayim o ayin daha net olur
Herkesle seninki bir olmaz ki. Eşinin sperm sonucu cok değiştirir bu skalayı. Kimisinde hergünde yapsa sperm yeterli gelir, kimisinde gün aşırı daha iyi gelir. Bunun icin eşinin sperm testi vermesi lazım.Ben takvime göre yumurtlamayorum daha erken oluyorbenim asıl merak ettiğim ilişki kimisi hergun yapıyo kimisi gün aşırı siz nasıl planladiniz?
Eşimin spermiyogrami iyi çıktı canım değerleri aralığın üstünde hep ama yinede olmuyorHerkesle seninki bir olmaz ki. Eşinin sperm sonucu cok değiştirir bu skalayı. Kimisinde hergünde yapsa sperm yeterli gelir, kimisinde gün aşırı daha iyi gelir. Bunun icin eşinin sperm testi vermesi lazım.
Canım kaç senedir deniyosunuz? 1 sene doldu mu ki? sende yumurtlama ve catlama düzenli mi?Eşimin spermiyogrami iyi çıktı canım değerleri aralığın üstünde hep ama yinede olmuyor
10 ay oldu canım tam anlamıyla.. ben 28 günde adet olurum düzenlidir yumurtlamayı da ovu testi ile takıp ederim.. hormonlarim Şubat da normal çıktı geçen ay HSG çekindim tüplerde açık yani benim olmamasi için hiç bir sebep yokCanım kaç senedir deniyosunuz? 1 sene doldu mu ki? sende yumurtlama ve catlama düzenli mi?
Allah allah olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir onun… birazda psikoloji önemli. Doktorumun hemşiresi bana demişti kafada bitiyor düsünme sakın sırrı burda diye.10 ay oldu canım tam anlamıyla.. ben 28 günde adet olurum düzenlidir yumurtlamayı da ovu testi ile takıp ederim.. hormonlarim Şubat da normal çıktı geçen ay HSG çekindim tüplerde açık yani benim olmamasi için hiç bir sebep yokartık kafam basmıyor .. benim kizim kendiliğinden oldu ama bu olmuyor
Ahhhh ahh keşke dusunmesemAllah allah olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir onun… birazda psikoloji önemli. Doktorumun hemşiresi bana demişti kafada bitiyor düsünme sakın sırrı burda diye.
Amin canım inşallahAhhhh ahh keşke dusunmesemister istemez aklıma geliyor... Ne deyim Rabbim daha fazla bekletmeden versin isteyen herkese
İki gunde bir yapmaya calistim diyelim en fazla 3 gun gecmistirBen takvime göre yumurtlamayorum daha erken oluyorbenim asıl merak ettiğim ilişki kimisi hergun yapıyo kimisi gün aşırı siz nasıl planladiniz?
Herhangi bir rahatsizligin varmiydi ne kadar sure bekletti sizi MinişEvet bebis iki aylikmis benim bu gun gordum cok sukur ama yinede burdan da cvplarim sorularinizi
Canım bizimde normal çıkıyor ama bence sperm dna hasarı var diye düşünüyorum ben çünkü benim tüp bebek te kimyasal gebelik oldu sperm dna hasarı olunca döllenme olsa bile devamı gelmiyormuş sağlıksız embriyo da tutunamıyormuş ona baktırmayı düşünüyorum benEşimin spermiyogrami iyi çıktı canım değerleri aralığın üstünde hep ama yinede olmuyor
Canım ben 2 defa kendiliğinden hamile kaldım. Birincisi kürtaj ile sonuçlandı 8 haftalıkken diğer gebeligimden bir kızım varCanım bizimde normal çıkıyor ama bence sperm dna hasarı var diye düşünüyorum ben çünkü benim tüp bebek te kimyasal gebelik oldu sperm dna hasarı olunca döllenme olsa bile devamı gelmiyormuş sağlıksız embriyo da tutunamıyormuş ona baktırmayı düşünüyorum ben
İnşAllah en kısa zamanda olur kuzum benimde umudum kalmadı valla tekrar tüp bebek yaptıracam artık galibaCanım ben 2 defa kendiliğinden hamile kaldım. Birincisi kürtaj ile sonuçlandı 8 haftalıkken diğer gebeligimden bir kızım varşimdi olmuyor ama bende anlamıyorum
Kan pihtilasmam normal cikti kurtajdan 3 ay sonra geldi bebisim ..Herhangi bir rahatsizligin varmiydi ne kadar sure bekletti sizi Miniş
Teşekkür ederim amin canım 62 kiloyumcanı merhaba. öncelikle tebrik ederim. sağ salim alırısın inşallah bebeğini kucağına :) merak ettiğim bir konu var acaba kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?