Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kesinlikle katılıyorum soylediklerine kendimizi dinlememiz lazım oluruna birakinca daha iyi olacağını dusunuyorum bende cok takınca sınanıyor insan insallah hep duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin biran önce

Evet kesinlikle katılıyorum soylediklerine kendimizi dinlememiz lazım oluruna birakinca daha iyi olacağını dusunuyorum bende cok takınca sınanıyor insan insallah hep duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin biran önce
Amin inş isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip olsun tez vakitte.

İnsallah tutmuştur bekleyip göreceğiz hep birlikte batın ne zamandi senin canım yakınmiydi
26 mayıs canim aslında ben hikayemi anlatayım başından ben evlendim bir 7 ay kadar vajinismustum kendi kendime evde yendim şükür 7 ay boyunca kist falan yoktu bende ya da vardi ben hissetmedim ama 8.ayda sol tarafımda bir sislik ve agri uzerine doktora gittim 4 cm kist varmis tam vajinismusu yendim diye sevinirken kiste üzüldüm bu sefer her sey imtihan gerçekten biri bitiyor digeri baslıyor ama cok şükür tabiki her halimize kist engel olmaz cocuga dedi gittigim doktorlar ama biri çocuğu fazla ertelemeyin dedi bu ay uygulamaya gore denedik ama uygulamaya guvenmiyorum bu ay olmazsa ovulasyona başlayacağım bende

Ayyy canım benim vajinusmusu yenmene sevindim çok şükür belki ovulasyon testine gerek kalmaz insallah tutmuştur herseyin hayırlısı yaaa insallah tutarda babalar günü geliyor hediye niyetine

Ayyy canım benim vajinusmusu yenmene sevindim çok şükür belki ovulasyon testine gerek kalmaz insallah tutmuştur herseyin hayırlısı yaaa insallah tutarda babalar günü geliyor hediye niyetine
Ya ne tatlısın gerçekten inşallah canım çok amin belirti yasayan herkesinki tutar umarım en guzel hediye olur eslerimize bize

Yapma umut bitmesin bir bakmisisn beklenmedik anda çıka gelmiş umut her zaman olsun karamsarliga kapılma kuzum rabbimin bir bildiği vardır vakti saati o bilir o ol derse olur unutma Bol bol dua ile bekleyiş kuzum
Edicem canım bu akşam Hayırsı değil demekki diorm tek diyebildiğin yetindiğim cümle sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…