Bencede aşırı çok egemed in herseyi pahalı kuzum 7 aylık doğmuşum Bn merakım sağolsun yine iyi bekledim biraz burda gaza geldimNormal acile gitseydin keske cok para vermistim bizim burda duru var 50 tl verdim ben gecen ay
Kuzum sende de mide ağrısı oldu mu? Böyle göğüs aram sıkışıyo gibi sanki. Avokado yedikten sonra olduBencede aşırı çok egemed in herseyi pahalı kuzum 7 aylık doğmuşum Bn merakım sağolsun yine iyi bekledim biraz burda gaza geldim
Umarım her zamanki gibi husran olmazSen gebe olabilirsin çok belirti var kuzumm
Hmm anladim baklm hadi hayirlisiBenım cıkmaz anca haftaya cıkar belki
Allah’ın izniyle olmaz kuzum yaaaUmarım her zamanki gibi husran olmaz
Ben zaten hamile kalırsam avokado ile kaldım diyeceğim hergün sabah ilk iş avo yemek oluyordu aynı senin gibi hafif tuzlu limonlu avokado rahimde tutunmayı sağlıyormus benim mide yanması oldu avokadoya bağladım ama midem garip benm mide sorunum hiç olmaz bir değişik oluyor insan yaniKuzum sende de mide ağrısı oldu mu? Böyle göğüs aram sıkışıyo gibi sanki. Avokado yedikten sonra oldu
Hepimiz bu ay hamis kalalim insallahAllah’ın izniyle olmaz kuzum yaaa
İnşallah balımm inşallah hepimiz tez zamanda gebe kalalım rabbim izin verirseUmarım her zamanki gibi husran olmaz
Sen gebesin bak gör sonucun ciksin davullu zurnali kutliycazİnşallah balımm inşallah hepimiz tez zamanda gebe kalalım rabbim izin verirse
Benm tansiyonum hep düşük canım ama annem yüksek tansiyon hastası o ölçtü sonra hadi beni ölç dedim 9 çıktı büyüğü 6 falandı küçüğü sanırım çok düşmüştü başım dönmedi kuzumbirmuhendis canım senin bas donmeem tansiyon dusuklugu oldu mu ?
Anladım kuzum ya benim bugün yada dün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama akıntı falan yok önce yumurtlamış olma ihtimalim var dimi ? ;/Benm tansiyonum hep düşük canım ama annem yüksek tansiyon hastası o ölçtü sonra hadi beni ölç dedim 9 çıktı büyüğü 6 falandı küçüğü sanırım çok düşmüştü başım dönmedi kuzum
Hadi hayielisi baklmAdet bitimi ilk günü bismillah
Sanki erken yumurtlama gibi
Hadi bakalım hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerle insallahAdet bitimi ilk günü bismillah
Sanki erken yumurtlucam gibi
Ay insallah sag olun hepimizinHadi bakalım hayırlı olsun canım şimdiden güzel haberlerle insallah
Kaçıncı gün tansiyon düştü peki ayy sana da böyle abandik sorularcaBenm tansiyonum hep düşük canım ama annem yüksek tansiyon hastası o ölçtü sonra hadi beni ölç dedim 9 çıktı büyüğü 6 falandı küçüğü sanırım çok düşmüştü başım dönmedi kuzum
Yerlesme kanamasi olmasinKızlar simdi kiloduma baktım kahverengi bir sey gelmis ama kurumus tam anlasılmıyor . Silince bir sey gelmedi ama idrardan sonra. Ay ne oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?