Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede aşırı çok egemed in herseyi pahalı kuzum 7 aylık doğmuşum Bn merakım sağolsun yine iyi bekledim biraz burda gaza geldim
Kuzum sende de mide ağrısı oldu mu? Böyle göğüs aram sıkışıyo gibi sanki. Avokado yedikten sonra oldu

Kuzum sende de mide ağrısı oldu mu? Böyle göğüs aram sıkışıyo gibi sanki. Avokado yedikten sonra oldu
Ben zaten hamile kalırsam avokado ile kaldım diyeceğim hergün sabah ilk iş avo yemek oluyordu aynı senin gibi hafif tuzlu limonlu avokado rahimde tutunmayı sağlıyormus benim mide yanması oldu avokadoya bağladım ama midem garip benm mide sorunum hiç olmaz bir değişik oluyor insan yani

Anladım kuzum ya benim bugün yada dün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama akıntı falan yok önce yumurtlamış olma ihtimalim var dimi ? ;/

Adet bitimi ilk günü bismillah
Sanki erken yumurtlucam gibi

Eklentiler

• 20210522_172806.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar simdi kiloduma baktım kahverengi bir sey gelmis ama kurumus tam anlasılmıyor . Silince bir sey gelmedi ama idrardan sonra. Ay ne oluyo bana

Kaçıncı gün tansiyon düştü peki ayy sana da böyle abandik sorularca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…