Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harikasın uğraşıp ne kadar detaylı yazmışın. Bu grup sana uğurlu geldi. Sen de bize kattıklarınla uğurlu gelirsin inşalla. Allah sağlıkla, pürüzsüz bir gebelik ve sağlıkla, hayırlı bir çocuk nasip eylesin
Yumurtlama testlerini sabah saatinde mi yapıyordun acaba? 11.gün bir test daha koyu, bir test daha açık çıkmış. Çok çok sağol

Yaa çook tesekkür ederim gerçekten uğurlu geldi inşallah sizlerde bu sevinci yaşarsınız çook isterimm. Amin inşallah ne kadar güzel dilekler dilemişssiniz. Hergün aynı saatte yapmaya dikkat ettim. Ovulasyon testi sabah olmuyormus. ilk idrardan sonra yada akşam 10 a kadardı sanırım tam doğrusunu unuttum. Ben hep işten geldiğimde 6 gibi yaptım. 11 i çok ağrım olduğu için iki kere yaptım. Daha koyu olan aynı gün daha gec saatte olan. Gecen aylarda hiç bu kadar koyu yumurtlama çizgim olmamıştı. Ya yumurta çok büyüktü tam bilemeyeceğim. Sizlerde sağolun

Önceki aylarda tecrübe olmuş. Sizinle sat ve yumurtlama aynıydı benim ama bugün testim negatif çıktı. İlk ay denemesi sonraki aylara ışık tutsun diye sordum bu kadar. Herseyin bir kısmeti, zamanı var. Senin bebeğinki gelmiş, pozitif enerjin geldi gruba, darısı hepimizin başına. Seninkinin de tamamına ermesi nasip olsun Son bir soru, yerleşme kanaman ya da belli güb şeffaf , beyaz akıntı dediklerinden oldu mu? Yumurtlamadan 10 gün sonra dedikleri

Gerçekten ne güzel anlatmışsın teşekkür ederiz çok güzel bir hamilelik sürecin olsun sağlıkla gelsin inşallah , bence avokadonun gerçekten büyük etkisi var, inşallah hepimize uğurlu gelir bu grup bu ay burdaki enerji

Gecen ay adetimden neredeyse 5 gün önce gelen kahverengi lekeyi yerleşme kanaması sandım ben sonra anneme görümcelerime hatta sağlık ocağındaki ebeye sordum olabilir tabi kahverengi dedi aslında tutunma sırasında kılcal damar deformasyonu oluyormuş kırmızımsı pembemsi olacakmış belki benm umudumu kırmamak için öyle dedi sonra adet oldum zaten bu ay olmadı öyle bir kanamam ama olanlar varmıs belki vücüt bu kahverengide gelebilir ama Google da görsellerde arattığımda hep kırmızı pembeyi mideniz bulamazsa bakın Evet yumurtlama dönemi akıntım hep seffaf yumurta akı gibi daha sonrasında pürüzlü beyazda gelmişti kuzum ya inşallah midenizi bulandırmıyorumdur birde idrarınız tortulu mu onada bakın benm hep tortu vardı beyaz beyaz belki üsüttüm dedim de oda bir belirtiymiş nette okudum inşallah amin canım sizlerinde tez vakitte belli olsun

Ben teşekkür ederim birlikte öğrendik benim için unutulmaz bir anı amin inşallah sağlıcakla canımm avokadoyu instagramda bir gebenin günlüğünde duymuştum. Çok yardımcı oluyor kendisi cevapsız bırakmıyor mesajları iki bebeği ile onun yumurtlama masajı videosu falan var bende yapmıstımm çok etkisi var enerjimiz tuttu hepimizle balımm inşallah

O kadar güzel fikir edindim ki, ne kadar tesekkür etsek az. Bazen vücut belirtilerini de takip etmeli ovulasyon testi yapıyoruz ama hersey yanılabilir. Bu şeffaf akıntıya yumurtlama diyorlar nette genelde. Hamile olunca anlamamak mümkün degil gibi anlattıklarından, degişik bir akıntı bişiler oluyor sürecin güzel geçsin, sen artık hamile grubuna, bizi de unutma

Rica ederim ne demek inşallah güzel bir sürecimm gecsin darısı başınıza ballarım unutmam unutmam

Vallahi ben ovulasyon testi kullanmadım bilmiyorum suan yumurtlama günüm hiç belirti yok ama yarın da yapcam diğer gün mola ertesi günde bir de böyle denicem ben
Bende bu ay böyleyim bugün test yapabildim sadece çatlamas galiba yumurtam.. bende Çarşamba-cuma-cumartrsi günlerini degerlendirdim. BUNDAN sonra da pazartesi ve Çarşamba günlerini yapacağım bu ay da gün aşırı olsun bakalım nolcak..

Çatladıktan sonra sağın asiriya gerek yok mu acaba senin batın ne zamandi canım peki ya ben anlamadım bu ay değişik oldum yaaa vallahi bu ay hastalığımda ağır geçti bu ayda var bir seyler yaaa

Tek belirti gogusum sızlıyor kasigima arada agri giriyor belim agriyor ha birde siskinlik var tabi akıntı falan filan hiç yok yaaa

Çatladıktan sonra sağın asiriya gerek yok mu acaba senin batın ne zamandi canım peki ya ben anlamadım bu ay değişik oldum yaaa vallahi bu ay hastalığımda ağır geçti bu ayda var bir seyler yaaa
Benim bat 10 Haziran.. bu ay HSG çekindim ve tüpler açık bakalım nolcak... Yumurtlamayı da hissettim kaşık ağrısı vardı sabah çok fazla ve akıntı vardı bugün çatlamış yumurta gün aşırı devam bu hafta boyunca

Beni de ekler misiniz bat 15 mayıs yaş 28 hala olmadım test yaptım negatif ama salı günü bir gün süren belirti geldi devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…