Harikasınkızlar ben şu kısacık zamanda yaşadığımı anlatayım. Sizlere inşallah yardımcı olurum. Adetim 5 gün sürdü. Bazen 26 günde bazen 28 günde adet görürüm. Adetimin 8. günü ovulasyon testi yapmaya başladım. Adetimin 11. günü ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm. Ovulasyon testi yaptığımdan beri neredeyse her gün değerlendirdik. Belki bir gün atlamış olabiliriz.Ama özellikle yumurtlama ve çatlama döneminde (adetin 12. Günü çatladı) değerlendirdik. Bunun yanında yaklaşık 2-3 aydır akşamları havuç suyu içip yatıyoruz. Propolis ham bal tarzı macundan (apitera markası) hem corona için hem de antioksidan olsun diye sabahları aç karnına 1 tk tükettik. Eşimin belki sperm sorunu olur diye ginsgenli kuvvet macunundan başlamıştı bu ay 10 kaşık yemiştir yani daha yeni başlamıştı. Yumurtlamadan itibaren her gün avokado yedim ben sabah aç karnına ilk iş olarak. Çay hiç içmedim. Demir bağlamam çok düşük çünkü onun yerine hep portakal suyu içtim. Ceviz her kahvaltıda yedim. Folik asit içerikli demir + benexol + ocean mumy kullandım. Yumurtlama dönemi hatta 1-2 gün öncesi inanılmaz bel ağrısı(uykumdan uyandırmıştı) kasıkalarım yumurtalıklarım çok ağrıyordu. Kasıklarım şiş şiş duruyorlardı. Hala duruyorlar kilo olabilir. Mide yanması oldu. Onu avokadoya bağladım. Göğüs ağrım hassasiyetim oldu. Yanlarına dokunamıyordum. Ama damarlarım belli olmuştu göğüslerimde. Hafif baş ağrım oldu. Yani normalde hiç olmayan şeyleri anlayabiliyorsunuz. Kronik kabızım ishal oldum 1-2 gün 1 hafta önceye kadar canavar gibi yemek yiyordum. Şimdi görmek istemiyorum. 3 gündür baya iştahsızım. En belirgin özelliğide kızlar tamam adet oldum diye wc ye koşmanız. Öyle ağrı öğle sızı. Akıntım hep oldu. Sonrasında devam etti. Şu anda da iç çamaşırım hep yaş maalesef. Değerim inşallah artar en büyük tedirginliğim şu anda bu. Sizler için dua edeceğim inşallah bu ay bu topiktekiler pozitifleri görür. Ben heyecandan yanlış topiğe yazmışım çift çizgi görünce sonra fark ettim. Ama sizleri tanımış oldumm. Ben kayıt yapmıştım. Gün gün ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı diye. İnşallah yardımcı olur kızlar. Çatlamadan sonra test yapmayı bıraktım. Birde adetime 2 gün kadar önce teste öğrendim. Adet günü kanda öğrendim. Fotograf inşallah nettir.
Yaa çook tesekkür ederim gerçekten uğurlu geldi inşallah sizlerde bu sevinci yaşarsınız çook isterimm. Amin inşallah ne kadar güzel dilekler dilemişssiniz. Hergün aynı saatte yapmaya dikkat ettim. Ovulasyon testi sabah olmuyormus. ilk idrardan sonra yada akşam 10 a kadardı sanırım tam doğrusunu unuttum. Ben hep işten geldiğimde 6 gibi yaptım. 11 i çok ağrım olduğu için iki kere yaptım. Daha koyu olan aynı gün daha gec saatte olan. Gecen aylarda hiç bu kadar koyu yumurtlama çizgim olmamıştı. Ya yumurta çok büyüktü tam bilemeyeceğim. Sizlerde sağolunHarikasınuğraşıp ne kadar detaylı yazmışın. Bu grup sana uğurlu geldi. Sen de bize kattıklarınla uğurlu gelirsin inşalla. Allah sağlıkla, pürüzsüz bir gebelik ve sağlıkla, hayırlı bir çocuk nasip eylesin
Yumurtlama testlerini sabah saatinde mi yapıyordun acaba? 11.gün bir test daha koyu, bir test daha açık çıkmış. Çok çok sağol
Önceki aylarda tecrübe olmuş. Sizinle sat ve yumurtlama aynıydı benim ama bugün testim negatif çıktı. İlk ay denemesi sonraki aylara ışık tutsun diye sordum bu kadar. Herseyin bir kısmeti, zamanı var. Senin bebeğinki gelmiş, pozitif enerjin geldi gruba, darısı hepimizin başına. Seninkinin de tamamına ermesi nasip olsunYaa çook tesekkür ederim gerçekten uğurlu geldi inşallah sizlerde bu sevinci yaşarsınız çook isterimm. Amin inşallah ne kadar güzel dilekler dilemişssiniz. Hergün aynı saatte yapmaya dikkat ettim. Ovulasyon testi sabah olmuyormus. ilk idrardan sonra yada akşam 10 a kadardı sanırım tam doğrusunu unuttum. Ben hep işten geldiğimde 6 gibi yaptım. 11 i çok ağrım olduğu için iki kere yaptım. Daha koyu olan aynı gün daha gec saatte olan. Gecen aylarda hiç bu kadar koyu yumurtlama çizgim olmamıştı. Ya yumurta çok büyüktü tam bilemeyeceğim. Sizlerde sağolun
Gerçekten ne güzel anlatmışsın teşekkür ederiz çok güzel bir hamilelik sürecin olsun sağlıkla gelsin inşallah , bence avokadonun gerçekten büyük etkisi var, inşallah hepimize uğurlu gelir bu grup bu ay burdaki enerjikızlar ben şu kısacık zamanda yaşadığımı anlatayım. Sizlere inşallah yardımcı olurum. Adetim 5 gün sürdü. Bazen 26 günde bazen 28 günde adet görürüm. Adetimin 8. günü ovulasyon testi yapmaya başladım. Adetimin 11. günü ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm. Ovulasyon testi yaptığımdan beri neredeyse her gün değerlendirdik. Belki bir gün atlamış olabiliriz.Ama özellikle yumurtlama ve çatlama döneminde (adetin 12. Günü çatladı) değerlendirdik. Bunun yanında yaklaşık 2-3 aydır akşamları havuç suyu içip yatıyoruz. Propolis ham bal tarzı macundan (apitera markası) hem corona için hem de antioksidan olsun diye sabahları aç karnına 1 tk tükettik. Eşimin belki sperm sorunu olur diye ginsgenli kuvvet macunundan başlamıştı bu ay 10 kaşık yemiştir yani daha yeni başlamıştı. Yumurtlamadan itibaren her gün avokado yedim ben sabah aç karnına ilk iş olarak. Çay hiç içmedim. Demir bağlamam çok düşük çünkü onun yerine hep portakal suyu içtim. Ceviz her kahvaltıda yedim. Folik asit içerikli demir + benexol + ocean mumy kullandım. Yumurtlama dönemi hatta 1-2 gün öncesi inanılmaz bel ağrısı(uykumdan uyandırmıştı) kasıkalarım yumurtalıklarım çok ağrıyordu. Kasıklarım şiş şiş duruyorlardı. Hala duruyorlar kilo olabilir. Mide yanması oldu. Onu avokadoya bağladım. Göğüs ağrım hassasiyetim oldu. Yanlarına dokunamıyordum. Ama damarlarım belli olmuştu göğüslerimde. Hafif baş ağrım oldu. Yani normalde hiç olmayan şeyleri anlayabiliyorsunuz. Kronik kabızım ishal oldum 1-2 gün 1 hafta önceye kadar canavar gibi yemek yiyordum. Şimdi görmek istemiyorum. 3 gündür baya iştahsızım. En belirgin özelliğide kızlar tamam adet oldum diye wc ye koşmanız. Öyle ağrı öğle sızı. Akıntım hep oldu. Sonrasında devam etti. Şu anda da iç çamaşırım hep yaş maalesef. Değerim inşallah artar en büyük tedirginliğim şu anda bu. Sizler için dua edeceğim inşallah bu ay bu topiktekiler pozitifleri görür. Ben heyecandan yanlış topiğe yazmışım çift çizgi görünce sonra fark ettim. Ama sizleri tanımış oldumm. Ben kayıt yapmıştım. Gün gün ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı diye. İnşallah yardımcı olur kızlar. Çatlamadan sonra test yapmayı bıraktım. Birde adetime 2 gün kadar önce teste öğrendim. Adet günü kanda öğrendim. Fotograf inşallah nettir.
Gecen ay adetimden neredeyse 5 gün önce gelen kahverengi lekeyi yerleşme kanaması sandım benÖnceki aylarda tecrübe olmuş. Sizinle sat ve yumurtlama aynıydı benim ama bugün testim negatif çıktı. İlk ay denemesi sonraki aylara ışık tutsun diye sordum bu kadar. Herseyin bir kısmeti, zamanı var. Senin bebeğinki gelmiş, pozitif enerjin geldi gruba, darısı hepimizin başına. Seninkinin de tamamına ermesi nasip olsunSon bir soru, yerleşme kanaman ya da belli güb şeffaf , beyaz akıntı dediklerinden oldu mu? Yumurtlamadan 10 gün sonra dedikleri
Ben teşekkür ederim birlikte öğrendikGerçekten ne güzel anlatmışsın teşekkür ederiz çok güzel bir hamilelik sürecin olsun sağlıkla gelsin inşallah , bence avokadonun gerçekten büyük etkisi var, inşallah hepimize uğurlu gelir bu grup bu ay burdaki enerji
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla gelsin insallahKızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimmşimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır
O kadar güzel fikir edindim ki, ne kadar tesekkür etsek az. Bazen vücut belirtilerini de takip etmeli ovulasyon testi yapıyoruz ama hersey yanılabilir. Bu şeffaf akıntıya yumurtlama diyorlar nette genelde. Hamile olunca anlamamak mümkün degil gibi anlattıklarından, degişik bir akıntı bişiler oluyorGecen ay adetimden neredeyse 5 gün önce gelen kahverengi lekeyi yerleşme kanaması sandım bensonra anneme görümcelerime hatta sağlık ocağındaki ebeye sordum olabilir tabi kahverengi dedi aslında tutunma sırasında kılcal damar deformasyonu oluyormuş kırmızımsı pembemsi olacakmış belki benm umudumu kırmamak için öyle dedi sonra adet oldum zaten bu ay olmadı öyle bir kanamam ama olanlar varmıs belki vücüt bu kahverengide gelebilir ama Google da görsellerde arattığımda hep kırmızı pembeyi mideniz bulamazsa bakın Evet yumurtlama dönemi akıntım hep seffaf yumurta akı gibi daha sonrasında pürüzlü beyazda gelmişti kuzum ya inşallah midenizi bulandırmıyorumdur birde idrarınız tortulu mu onada bakın benm hep tortu vardı beyaz beyaz belki üsüttüm dedim de oda bir belirtiymiş nette okudum inşallah amin canım sizlerinde tez vakitte belli olsun
Amin inşallah tesekkür ederim tatlımmHayırlı olsun tatlım sağlıkla gelsin insallah
Rica ederim ne demek inşallah güzel bir sürecimm gecsin darısı başınıza ballarımO kadar güzel fikir edindim ki, ne kadar tesekkür etsek az. Bazen vücut belirtilerini de takip etmeli ovulasyon testi yapıyoruz ama hersey yanılabilir. Bu şeffaf akıntıya yumurtlama diyorlar nette genelde. Hamile olunca anlamamak mümkün degil gibi anlattıklarından, degişik bir akıntı bişiler oluyorsürecin güzel geçsin, sen artık hamile grubuna, bizi de unutma
Şimdi senin öğrenmen yeni başlıyor bir gebelik surecin canım benim çok güzel anlatmışsın vallahiRica ederim ne demek inşallah güzel bir sürecimm gecsin darısı başınıza ballarımunutmam unutmam
Bende bu ay böyleyim bugün test yapabildim sadece çatlamas galiba yumurtam.. bende Çarşamba-cuma-cumartrsi günlerini degerlendirdim. BUNDAN sonra da pazartesi ve Çarşamba günlerini yapacağımVallahi ben ovulasyon testi kullanmadım bilmiyorum suan yumurtlama günüm hiç belirti yok ama yarın da yapcam diğer gün mola ertesi gündebir de böyle denicem ben
Çatladıktan sonra sağın asiriya gerek yok mu acaba senin batın ne zamandi canım peki ya ben anlamadım bu ay değişik oldum yaaa vallahi bu ay hastalığımda ağır geçti bu ayda var bir seyler yaaaBende bu ay böyleyim bugün test yapabildim sadece çatlamas galiba yumurtam.. bende Çarşamba-cuma-cumartrsi günlerini degerlendirdim. BUNDAN sonra da pazartesi ve Çarşamba günlerini yapacağımbu ay da gün aşırı olsun bakalım nolcak..
Tek belirti gogusum sızlıyor kasigima arada agri giriyor belim agriyor ha birde siskinlik var tabiBende bu ay böyleyim bugün test yapabildim sadece çatlamas galiba yumurtam.. bende Çarşamba-cuma-cumartrsi günlerini degerlendirdim. BUNDAN sonra da pazartesi ve Çarşamba günlerini yapacağımbu ay da gün aşırı olsun bakalım nolcak..
Ya mutlu oldum yararlı olabildiysem inşallah bu ay sizlerinde bebek haberlerinizi alırım daha daha mutlu olurummŞimdi senin öğrenmen yeni başlıyor bir gebelik surecin canım benim çok güzel anlatmışsın vallahi
Çok güzel anlatmışsın hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ..Ya mutlu oldum yararlı olabildiysem inşallah bu ay sizlerinde bebek haberlerinizi alırım daha daha mutlu olurumm
İnsallah kuzum benimYa mutlu oldum yararlı olabildiysem inşallah bu ay sizlerinde bebek haberlerinizi alırım daha daha mutlu olurumm
Çok teşekkür ederim inşallah canım benm darısı sizlereÇok güzel anlatmışsın hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah ..
Benim bat 10 Haziran.. bu ay HSG çekindim ve tüpler açık bakalım nolcak... Yumurtlamayı da hissettim kaşık ağrısı vardı sabah çok fazla ve akıntı vardı bugün çatlamış yumurtaÇatladıktan sonra sağın asiriya gerek yok mu acaba senin batın ne zamandi canım peki ya ben anlamadım bu ay değişik oldum yaaa vallahi bu ay hastalığımda ağır geçti bu ayda var bir seyler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?