- 25 Ocak 2021
- 795
- 597
- 53
- 33
Korkma canım rabbim nasip ettiyse etmiştir öyle düşünNe ise yariyorki ppzitif dusunmeye calisiyorum ama bel agrimda basladi korkuyorum
Orasi oyle rabbim hayirlisini versinKorkma canım rabbim nasip ettiyse etmiştir öyle düşün
Sen de haftada 3 gün kullan canımAaaa o zaman ben kullanmim suan iliski öncesi içiyordum şimdi birakip mi acaba ? Napim
Canıııım inşallah kötü bir şey yoktur ben bile düşünüyorum bazen kötüyü silik çizgiyi de gördüm ama rabbim bi iç ferahlığı veriyor, Allahım umutlarımızı karartmasın inşallah çok çok duacınımNe ise yariyorki ppzitif dusunmeye calisiyorum ama bel agrimda basladi korkuyorum
Öyle yapım artık yarından sonra. 3 gün içerim sadeceSen de haftada 3 gün kullan canım
Evet kuzum inşallah ben de senin gibi eczaneden alır almaz her gün attım, sonra doktorum uyardıÖyle yapım artık yarından sonra. 3 gün içerim sadece
Oyle tabi sen ne zaman kan verceksinCanıııım inşallah kötü bir şey yoktur ben bile düşünüyorum bazen kötüyü silik çizgiyi de gördüm ama rabbim bi iç ferahlığı veriyor, Allahım umutlarımızı karartmasın inşallah çok çok duacınım
8 den sonra muhtemelen eşime henüz söylemedim gelmesini bekliyorum gelince söylerim öyle gideriz hastaneyeOyle tabi sen ne zaman kan verceksin
Soyleme kiz supriz yap8 den sonra muhtemelen eşime henüz söylemedim gelmesini bekliyorum gelince söylerim öyle gideriz hastaneye
Yani başka ihtimal aklıma gelmiyor bende yerleşme kanaması adete 5 gün kala olmuştuOoooo yumurtlama çatlama olduysa eğer. Sadece 20 sinde iliskiye girdik yaaaama belirti falan da olmamıştı pufff
Hastaneye arabayla gitmemiz lazım mecbur söyleyeceğimSoyleme kiz supriz yap
Tortuyu biraz açsana kuzum bilemedim onuKızlar idrarlarınızda tortu var mı?
Merhaba, benim geçen hafta birkaç gün beyaz parçacıklar var gibiydi idrarımda ama kesildi devamlı öyle değil.Kızlar idrarlarınızda tortu var mı?
İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız canımHastaneye arabayla gitmemiz lazım mecbur söyleyeceğimama böyle söylerken süpriz yapsam umutlanır mı yoksa normal mı söylesem bilemedim
Bence kasiklarim agriyo migdem bulaniyo diyerek gotur hastaneye testin silik ciktigini soyleme pzoitif cikarsa ki ben eminim eve gelince surpriz yaparsinHastaneye arabayla gitmemiz lazım mecbur söyleyeceğimama böyle söylerken süpriz yapsam umutlanır mı yoksa normal mı söylesem bilemedim
Evde baska gebelik testi varsa emin olmak için 2.yi de yapabilirsin ama en garanti kan tabii ki. Ben de internetten test sipariş ettim gelene kadar 17.gün olur. Ama belirtim bugün hiç kalmadı. O yüzden negatif gibi geliyor kısmet. Gecen hafta gece uykudan uyandıran bel ve kasık agrım vardı. Birkaç gün sürdü. 2 gündür pek belirti yok.8 den sonra muhtemelen eşime henüz söylemedim gelmesini bekliyorum gelince söylerim öyle gideriz hastaneye
Aaa çok mantıklıymış deneyimBence kasiklarim agriyo migdem bulaniyo diyerek gotur hastaneye testin silik ciktigini soyleme pzoitif cikarsa ki ben eminim eve gelince surpriz yaparsin
Bende de yoktu belirti her ay yaşadığım rutin şeyler vardı kasık ağrım bugün çoğaldı, açıkcası stres yaptım ama belirti çok aramadım yatarken karnım ağrıyor gibi oluyordu başka bişey düşünüyordum bak geçti işte demek ki belirti değil diyordum sonra kendimeEvde baska gebelik testi varsa emin olmak için 2.yi de yapabilirsin ama en garanti kan tabii ki. Ben de internetten test sipariş ettim gelene kadar 17.gün olur. Ama belirtim bugün hiç kalmadı. O yüzden negatif gibi geliyor kısmet. Gecen hafta gece uykudan uyandıran bel ve kasık agrım vardı. Birkaç gün sürdü. 2 gündür pek belirti yok.
Bende bilemedim ki şimdi bel ayrısı göğüs aciyor bakalım yaaa hayırlısı herseyin canımYani başka ihtimal aklıma gelmiyor bende yerleşme kanaması adete 5 gün kala olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?