Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle tabi sen ne zaman kan verceksin

Hastaneye arabayla gitmemiz lazım mecbur söyleyeceğim ama böyle söylerken süpriz yapsam umutlanır mı yoksa normal mı söylesem bilemedim
Bence kasiklarim agriyo migdem bulaniyo diyerek gotur hastaneye testin silik ciktigini soyleme pzoitif cikarsa ki ben eminim eve gelince surpriz yaparsin

8 den sonra muhtemelen eşime henüz söylemedim gelmesini bekliyorum gelince söylerim öyle gideriz hastaneye
Evde baska gebelik testi varsa emin olmak için 2.yi de yapabilirsin ama en garanti kan tabii ki. Ben de internetten test sipariş ettim gelene kadar 17.gün olur. Ama belirtim bugün hiç kalmadı. O yüzden negatif gibi geliyor kısmet. Gecen hafta gece uykudan uyandıran bel ve kasık agrım vardı. Birkaç gün sürdü. 2 gündür pek belirti yok.

Bence kasiklarim agriyo migdem bulaniyo diyerek gotur hastaneye testin silik ciktigini soyleme pzoitif cikarsa ki ben eminim eve gelince surpriz yaparsin
Aaa çok mantıklıymış deneyim
Bende de yoktu belirti her ay yaşadığım rutin şeyler vardı kasık ağrım bugün çoğaldı, açıkcası stres yaptım ama belirti çok aramadım yatarken karnım ağrıyor gibi oluyordu başka bişey düşünüyordum bak geçti işte demek ki belirti değil diyordum sonra kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…