• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20210524-100034.webp
    Screenshot_20210524-100034.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 43
bende geçen ay kürtajdan dolayı 38. gün adet olmadım, gitti doktorumuz muayene etti. rahim kalınlaşmış gebelik yok. muhtemelen kendiliğinden adet olursun hiç ilaç vermeyim dedi. 3 gün sonra da adet olmuştum kuzum

Ama 8.günüymüş daha belki geç döllenmedir hemen umudu kesmeyelim 4-5 gün sonra idrar testi yap bence

Benım belirtilerim yok denecek kadar azaldı birazda umudu kestim acıkcası. Cuma günü test yapacağım bakalım cıkmazsa bidahaki aya kalacak gibi duruyor🥲

bende geçen ay kürtajdan dolayı 38. gün adet olmadım, gitti doktorumuz muayene etti. rahim kalınlaşmış gebelik yok. muhtemelen kendiliğinden adet olursun hiç ilaç vermeyim dedi. 3 gün sonra da adet olmuştum kuzum
Banada belki onun icin demistir sokturucu vermeyim 2 hafta bekle diye

Onuda degerlendirdik evet ama donem geldi ovulasyondayim hadi diye yapmiyoruz akisina biraktik bu ay baya denk geldi butun gunler o yuzden ayri bi umutlandim 🤔 en sonra 14 ve 15i 2 gun seffaf uzayan akintim oldu o gunler dahil 10 gunu degerlendirik 10 gun oldu yani
Hergunu mu yoksa gün aşırı mi oldu ilişki? Bende âdetin 10. Gününden beri deniyorum ☺️

Back
X