• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 ay içinde 1 kere bende yaşadım yumurtlama günümde hafif pembe lekelenmem olmuştu. ama o ay hamile kalmamıştım. Normalde de hamile kaldığımda da yerleşme kanaması olmamıştı bende her bünye farklı işte kuzum. Ama yumurtlama kanaması o sağlıkla tutmuş olsun inşallah
İnşallah kuzum ya her ay bir umutla bekliyoruz işte Rabbim ne zaman nasip ederse artık :) ilk kez görünce bi korkuyor insan ne olduğunu bilmemek kötü bişey

Benimde bat 1 hazirandı bugün test verdim 2.3 çıktı yani hamiş değilimdir geç döllenme olmaz herhalde değil mi kızlar 🥲

Ben pazartesi kan testi yaptırdıgımda 0.8 cıkmıstı beta değerim. Normalde 0.1-0.2 falan cıkıyormus ay ben gene umutlanıyorum acaba arttı mı diye şaka gibi :KK70:

Selam kızlar benim ovulasyon testinde pik 3-4 gün sürüyor. Bu çatlayamadığına mı işaret 😢

Merhaba
Sonucunuz çıktı mı acaba benim beklenen adet günüm yarın ya da cuma, fakat renk sancısı vb hissetmiyorum herhangi bir belirtide hissetmiyorum gerçi..
bat 3-4 Haziran olanlar ne durumda acaba? Sonuç öğrenen kesinleştikten var mı?
Merhaba şimdi öğrendim sonucum 20.5 çıktı. Doktoruna paylaşacağım hemen ☺️ henüz çok yeni ne yapacağımı bilemedim şu an ben.

Merhaba şimdi öğrendim sonucum 20.5 çıktı. Doktoruna paylaşacağım hemen ☺️ henüz çok yeni ne yapacağımı bilemedim şu an ben.
Hadi hayirli olsun canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ustune gorme oldunmu sen nasil ogrendin test yaptinmi

Hadi hayirli olsun canim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ustune gorme oldunmu sen nasil ogrendin test yaptinmi
Bende bulantı oldu ☺️ bir de bu ay özellikle yumurtlama gününü hesaplayarak birleşme yaşadık. Eşime bile söylemedim inanın çok mutluyum şu an umarım sağlıkla devam eder🌼üstüne görme yaşamadım hala adet olacakmışım gibi bir his içimde ve kasıklarımda🙄 ama sonuç hamile olduğumu gösteriyor. Dünkü yaptığım erken gebelik testimde de zaten çizgiyi görmüştüm ☺️

Bende bulantı oldu ☺️ bir de bu ay özellikle yumurtlama gününü hesaplayarak birleşme yaşadık. Eşime bile söylemedim inanın çok mutluyum şu an umarım sağlıkla devam eder🌼üstüne görme yaşamadım hala adet olacakmışım gibi bir his içimde ve kasıklarımda🙄 ama sonuç hamile olduğumu gösteriyor. Dünkü yaptığım erken gebelik testimde de zaten çizgiyi görmüştüm ☺️
Cok sevindim senin adina isteyen herkese nasip olur ins

Belim felaket agrıyor ya kasıklarım falan karnımda böyle adet olcakmış gibi ağrı giriyor gene. Ne olcaksa olsun artık sıkıldım😥

Belim felaket agrıyor ya kasıklarım falan karnımda böyle adet olcakmış gibi ağrı giriyor gene. Ne olcaksa olsun artık sıkıldım😥
Öyle söylemeyin lütfen😔inanın çok zor bir süreçten sonra ben de bu sonucu elde ettim. Her zorluktan sonra bir kolaylık bu ağrılarınız Allahın izniyle hayra çıksın. Dua edin bol bol kendini umutsuz hale getirmeyin. Dualarımda olacaksınız 🌼

Çok teşekkür ederim umarım sağlıklı gebeliktir inanın hemen sevinemiyorum. Doktorumla ne zaman görüşmeliyim acaba?
Tebrik ederim🥳🥳🥳 Gün aşırı 2 kere daha yap. 3. Sonuç ilk sonucun 4 katı olması gerekiyor. 3. Sonuçtan sonra randevu alabilirsin doktordan. Ben pazartesi yaptım doktor bana cuma tekrarla sonra randevu al dedi. ☺️

Tebrik ederim🥳🥳🥳 Gün aşırı 2 kere daha yap. 3. Sonuç ilk sonucun 4 katı olması gerekiyor. 3. Sonuçtan sonra randevu alabilirsin doktordan. Ben pazartesi yaptım doktor bana cuma tekrarla sonra randevu al dedi. ☺️
Çok teşekkür ederim. Beta için özele para vermek istemiyorum doğrudan devlet hastanesi acilinden verilebilir mi acaba?

Back
X