• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, Bata 10 gün kala kasıklarımda ağrı, akıntı ve uyku belirtilerim vardı. Şuan sadece uykum ağır basıyor birkaç gündür özellikle. Ama bata 6 gün kala erken gebelik yaptığımda negatifi gördüm. 2 şer gün arayla yaptım ama yine negatif. Dün bat günümdü ama yine regl olmadım. Bu sabah uyandığımda kaset test yaptım negatif. Heveslenmek istemiyorum zaten heveslenemiyorum çünkü hep negatif.. Acaba sonradan pozitife döner miyim? Yoksa erken gebelikte çıkar mıydı?
Canım bata 10 gün kala olmazki zaten yumurtlamanın 4-5 gün sonrası oluyor anca döllenme zamanı o hayırlısı belki geç döllenmedir iyi düşün iyi olsun

Selam kızlar bende gebelik yok bugün muayene oldum, âdeti bekleyip 3. Transfer için hazırlık yapacaz nasipse.. Hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alin inşallah,olmayanlara da Rabbim versin inşallah 💕🤲 Kendinize iyi bakin 🙌
Canımm güzel haberlerini inşallah paylaşmak nasip olur burda sanada rabbim hayırlısını versin 😘

Insallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hep :KK64::KK64:
Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşken 😄 biz ne vitaminler ne pozisyonlar yok anam olmayınca olmuyor vallahi

Kafamda deli sorular 🙃
Adetim 13 hazirandi normalde hep 28 27 güne 1 olurum ama bu sefer erken yumurtladim yumurtlamadan 14gun sonra adet olacaksam 9 unda adet olmam gerekiyorsa adetime 1 hafta mi var yani yumurtam catlayali 1 hafta oldu 1 haftam mi kaldı
Canım sen yumurtlamana göre adetini ayarlama herkesin yumurtlama günü farklıdır benim yumurtlamadan sonra 16 gün adetim mesela yumurtlamadan 14 gün sonra dediğin de testte gebelik çıkar sadece

Beni yumurtlama tarihim biraz geç oldu bu ay. Aslında ondan sonra 3 4 gün geçtiğinde kasıklarımda ağrılarla başladı. bunlarda 3 4 gün sürdü. Şuan uyku kaldı sadece. Sanırım psikolojik olarak böyle hissediyorum

Yaaa yemin ederim bunu bende düşündüm tek gecelik ilişkide kalanlar filan oluyor TV de sarhoşken 😄 biz ne vitaminler ne pozisyonlar yok anam olmayınca olmuyor vallahi
🤭🤭 alt tarafi en fazla 4 gun yumurtlama ve catlama aklim almıyor 😂

Merhabalar, Bata 10 gün kala kasıklarımda ağrı, akıntı ve uyku belirtilerim vardı. Şuan sadece uykum ağır basıyor birkaç gündür özellikle. Ama bata 6 gün kala erken gebelik yaptığımda negatifi gördüm. 2 şer gün arayla yaptım ama yine negatif. Dün bat günümdü ama yine regl olmadım. Bu sabah uyandığımda kaset test yaptım negatif. Heveslenmek istemiyorum zaten heveslenemiyorum çünkü hep negatif.. Acaba sonradan pozitife döner miyim? Yoksa erken gebelikte çıkar mıydı?
Valla canım senle aynı durumdayım. Kan testim bile negatif cıktı pazartesi ama hala adet olmadm ve belirtilr var

🤭🤭 alt tarafi en fazla 4 gun yumurtlama ve catlama aklim almıyor 😂
Demekki hepsinin tam pik gününe denk geliyor 😁 eğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli 😁

Yumurtlama da pik günü değerlendirdim başka yok olursa bana da supriz olacak sen düşün gerisini

Ama bariz hamilelik belirtisi bu sen de bu ay hamis çıkmazsan bende bise bilmiyorum hakikaten şaşırdığım insanlardan olacaksın
Valla hamile kalmazsam bende kendime şaşırıcsm artık bütün belirtileri yaşayıp sıfırı görmekte şov sanki :KK70:

Insallah hamilesindir hic belli olmaz bu isler canim ya benim anlamadığım nokta su madem yumurtlama gunleri ve catlama gunu tek cocuk oluyor bu tecavuzculer falan hep o günlere mi denk getiyor yada sevgilileriyle bir kere tek birlikte olanlar hemen hamile kaliyor o yumurtlama gunune mi denk gelir hep :KK64::KK64:
Sperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz
Demekki hepsinin tam pik gününe denk geliyor 😁 eğer Allah nasip ederde benim gebeliğim saglikli devam ederse aklımda birşey var onu sonra yazcm size ben bu ay onu denedim etkili olup olmayacağını teyit etmem gerekli 😁
Yaa çok merak ettim ama

Acaba ne simdi merak ettim aklima bir sey geliyor ama 🤭

Sperm kalitesi ve nasip le alakalı olduğunu düşünüyorum biz bence beynimizi kilitliyoruz

Yaa çok merak ettim ama
Ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açık 😄 ben 3 aydır bunu deniyorum bu 3.ay üst üste hamile kaldım yine yani en azından bu ay test silik ama muhtemelen var tesadüf mü yoksa işe yarıyormu anlamadım

Ben 1 seneyi aşkındır deniyorum olmuyordu bi yakınım bana demişti ki sen şey olma demişti yazamıyorum açık açık 😄 ben 3 aydır bunu deniyorum bu 3.ay üst üste hamile kaldım yine yani en azından bu ay test silik ama muhtemelen var tesadüf mü yoksa işe yarıyormu anlamadım
B Birizz

Kiz ne olmaa aaaaaa anlamıyorum suan 😂😂😂😂

Ayy ben anlamadım ama

Back
X