• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iki gün çok şiddetli ağrı çekmiştim ki ağrı eşiğim düşük değildir kıvrandırdı kanamam da çoktu saat sürmüyordu ped değiştirmem iki gün sonunda avuç içi büyklüğünde kan pıhtısı düştü sonrası ağrım gitti kanamam azaldı doktorum rahim içi kanaman çokmuş içerde birikmiş dedi korkulacak bişey yok dedi ama çeken bilir anlıyorum seni o yüzden kafanı karıştıracak bişey olursa doktoru ara cnm
Benim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadı

Benim normal adetim de böyle olur 2 gün az az gelir dha sonra pıhtı atarım rahatlarım bunda da öyle olucak galiba ama çok büyük pıhtı henüz gelmedi doktoruma beta sonucunu söyledim güzel iğne yapmaya gerek yok arveles alabilirsin demiş şükürler olsun iğneye gerek kalmadı
Canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan bana benim yakaladigim 2 kimyasal ama test yaptırmadığım zamanlarda da olduğuna eminim hiç sıkma canını peşi çok çabuk oluyor bak bana üst üste bıkmadan devam ettim bu senin için iyi birşey sağlıklı bir yumurta dollenmek için bekleyecek bu ay

Olmazsa öyle yapacağım canım çok sağol

Canım benim adetlerim çok ağrılı olmaz olursa da 2 veya 3.gün bir defa olurdu pıhtı atardım rahatlardım bunda farklı valla 😟

Yok canım sadece folbiol verdi başka bir şey vermedi 😟 çok teşekkür ederim..

Kızlar benim aklıma bişey takıldı ilk evlendiğimiz aylar biz korunmadık evlendikten bir ay sonra adetim saçma bi düzen almıştı benim gecikmişti ondada böyle çok ağrılı pıhtılı kanamam olmuştu ve 10 gün sürmüştü o zaman daha yeni evlenince hamilelik falan düşünüp test yapmamıştım acaba o zamanda kimyasal gebelik geçirmiş olabilir miyim 🤷🏻‍♀️
Ben aile hekimimle hastayım falan diye konustm durumumu anlattm o da parol verdi bana canım bence icebilirsin bir sey olmaz

Canım benim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki inan bana benim yakaladigim 2 kimyasal ama test yaptırmadığım zamanlarda da olduğuna eminim hiç sıkma canını peşi çok çabuk oluyor bak bana üst üste bıkmadan devam ettim bu senin için iyi birşey sağlıklı bir yumurta dollenmek için bekleyecek bu ay
Aynen kuzum şu ağrılarım bi geçsin allahın izniyle önümüze bakarız inşallah

Arkadaşlar Merhaba;
sizlere bir sorum olucak dün itibari ile çikolata kistlerimin olduğunu öğrendim martta da kimyasal gebelik geçirmiştim ,kontrol amaclı gitttim ama buseferde çikolata kistlerimi öğrendim ,4 cm sizce normal yolla hamilelik şansım yok mu ya da çikolata kisti olup normal yolla bebği olanlar var mı ?

Back
X