2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bide göre bilsek bebisleei hayirlisiyla
aynen canım benim bir de ikinci olacak bu, ilki normal olmuştu bu kadar heyecan yapmamıştım :):) Bunda beklemek daha da zor oldu...yok transferi, yok testi, yok kesesi derken...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,negatif olanlar da inşallah tez zamanda pozitifi nasip etsin..

Amiiin. Sizinde sağlıkla pozitif sonuçlansın umarım. Okudum baya aktif ayaktaymışsınız sizde. Hiç korkmayın ve şüphe etmeyin kafaya takıp kendinizi dinlemenizden bence çok daha iyi. Bende gayet aktiftim, ağır kaldırmamak dışında dğer normal hayatımdaki herşeyi yaptım. Bebek tutunacaksa bu mutlaka olur, çok harekettense çok düşünüp kafaya takmak çok daha olumsuz bir durum. Umarım çok iyi olur sizin içinde :)🌸
Teşekkür ederim çok motive edici sözleriniz. İnşallah pozitifi görürüz biz de 😇

Kızlar Ben sanırım düşünmekten beklemekten deliriyorum :) çok su içiyorum buna rağmen ağzım çok kuruyor içim yanıyor resmen. Bu neden olur transferle mi alakalı acaba 🤔 göğüslerimde de çok hafif bir ağrı başladı bugün

Herkese bu yolda kolaylıklar diliyorum. Ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı 4. Denemede çok şükür bir kızım oldu bundan 3 yıl önce. 5 haziranda da kalan dondurulmuş 1 adet blast embriyo transfer edildi. Malum çoğunluk gibi ben de sabredemedim ve 7. Ve 9. Gün test taptım sırası ile 48 ve 65 çıktı. Sonra 11. Gün (dün) yani hastanenin önerdiği Gün test yaptım ve değerim 51 çıktı. Tabi çok üzüldüm kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama hem bulunduğum şehirde takibimi yapan doktorum hem de tüp bebek merkezindeki ekip önceki değerlerin önemli olmadığını 11. Gün değerine göre değerlendirme yapılacağını 13.gün yani yarınki değerin önemli olduğu söyledi. Çok uzattım ama muhakkak ki sizler de benim gibi forumlara bakıyorsunuzdur gözünüze böyle bir şey ilişti mi hiç? Hem umutlanmak güzel gerçekten hem de korkuyorum umutlarım yıkılır diye.

Back
X