- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #2.341
Kızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah inşallah öyledirPanik yapma bence canım, burda adet sancısı gibi sancıyla karşılaşıp gebe olan çok olmuş. Zaten adet gününe de çok daha. Belirtidir bence
Amin kuzum inşallah darısı size insallahTebrik ederiiiiim 6. Gün için baya güzel bir değer sanırım. Sağlıkla kucağına al canım![]()
Sıkma canını kuzum inşallah bir dahakine rabbim yuzunuzu guldururKızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle![]()
Her şey de bir hayır vardır. Hakkında Hayırlısı olsun canım. İnşallah bir dahaki sefereKızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle![]()
iki hafta dedi benim ki şimdi 2 hafta da onu mu bekleyeceğiz:):) çatlarım meraktan...Ben yarın tekrar test vericem. Sonra doktor kese için ultrason gününü konuşalım dedi canım.
Bide göre bilsek bebisleei hayirlisiylaiki hafta dedi benim ki şimdi 2 hafta da onu mu bekleyeceğiz:):) çatlarım meraktan...
aynen canım benim bir de ikinci olacak bu, ilki normal olmuştu bu kadar heyecan yapmamıştım :):) Bunda beklemek daha da zor oldu...yok transferi, yok testi, yok kesesi derken...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,negatif olanlar da inşallah tez zamanda pozitifi nasip etsin..Bide göre bilsek bebisleei hayirlisiyla
Amin inslalh kuzumaynen canım benim bir de ikinci olacak bu, ilki normal olmuştu bu kadar heyecan yapmamıştım :):) Bunda beklemek daha da zor oldu...yok transferi, yok testi, yok kesesi derken...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin,negatif olanlar da inşallah tez zamanda pozitifi nasip etsin..
Yaa sorma valla bir kalp atışı duysak baya rahatlayacağıziki hafta dedi benim ki şimdi 2 hafta da onu mu bekleyeceğiz:):) çatlarım meraktan...
cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah.en kısa sürede rabbim bir hayırlı evlat versin sanaKızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle![]()
Teşekkür ederim çok motive edici sözleriniz. İnşallah pozitifi görürüz biz deAmiiin. Sizinde sağlıkla pozitif sonuçlansın umarım. Okudum baya aktif ayaktaymışsınız sizde. Hiç korkmayın ve şüphe etmeyin kafaya takıp kendinizi dinlemenizden bence çok daha iyi. Bende gayet aktiftim, ağır kaldırmamak dışında dğer normal hayatımdaki herşeyi yaptım. Bebek tutunacaksa bu mutlaka olur, çok harekettense çok düşünüp kafaya takmak çok daha olumsuz bir durum. Umarım çok iyi olur sizin içinde :)![]()
Rabbim en doğrusunu bilendir demek ki zamanı değilmiş. En kısa sürede versin inşallah umudunu kaybetmeKızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle![]()
Canım nasılsın bugün ıyimisin kabizlik gectimi ?sende varmi bir belirti acaba bakalimYaptım tabii aç mı duralım![]()
Hayırlı olsun canım benim katlanarak değerin artin ins darisini bizlere bizde güzel sonuç alırız insKizlar transferinin bu gün 6 günü bhcg 30 çıktı![]()
Canım benim çok üzüldüm senide çok iyi anlıyorum ama demekku şuan hayirli zaman değilmiş ins bir sonrakine güzel haberi alirsin sende hayirlisiyla bizimde duamız seninleKızlar benim sonuç negatif dualarım sizlerle![]()
Hayırlı olsun şimdiden canım benimkızlar selamlar ben 21 haziran da 2. transferimi olacağım. Progestan iğne vurulan var mı bu nasıl ağrıdır ya![]()