2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

İlla belirti olacak diye bir şey yok ki. Ben kızıma hamile olduğumu kaç zaman sonra öğrendim. Sen içini ferah tut 🌼
Hiç bilmiyorum kuzum benim ilk bide herkes belirti sıralıyor bende olmayınca çok tedirginim Rabbım hayırlısı versin inş bizlerde güzel pozitif sonuç alalim 🥰🤲🏻

günaydın kızlar .transferden sonraki 3.günün gecesinde kahv leke olmuş peçetede. İyi mi kötü mü bilemedim . Doktor leke olabilir demişti zaten.
Dün bana da hemşire lekelenmeler adet olacakmış gibi ağrılar olabilir merak etme ilk 3 gün yat dedi . Ama belki tutunma belirtisidir inşallah ilk 3 gün tutunma olurmuş belki tutunmaya çalışıyor 😍

Selam kızçeler, ben 13 haziran pazar günü transfer oldum, salı ve çarşamba günü hafif ama sürekli kasık ağrısı oldu arada bel ağrısı da, ama bugün mesela hiç belirti yok, tutunma kanaması yok göğüs hassasiyeti yok tat koku almada bi değişiklik yok ne biliyim yok işte hiçbise 😔 sizce olmamış mıdır ben hiçbise hissetmiyorum çünkü bugün moralim bozuldu iyice
Belirti olması gerekmiyor oğlumda 19.hafta karnımda oynayana kadar bir belirti görmedim. Aynı insanın farklı gebelikleri bile aynı olmuyor endişe etme 👍

Kızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsun 😥 progestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi

Kızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsun 😥 progestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi
Benim de geçti çok şükür .çok gerginsin tatlım çıkıp biraz gezsene ne bileyim parka avmye filan rahatla biraz. Müzik dinle mesela kapat telefonu ben çok gerilince öyle yapıyorum . Emin ol endişenin şu an sana faydası yok zararı var.

Benim transferim adetten ve yumurtamın çatlamasından 5 gün sonra yapıldı. Tabi embriyomuz dondurulmuş 5. Gün embryosuydu

Yine göbekten iğne kullanıyorsun. Bunun dışında vajinal fitil ve kişiye göre haplar ekleniyor. 15 20 gün içnde oluyor transfer.
teşekkür ederim 🍀

Çok iyi anlıyorum bizler acele ediyoruz ama doktorlar en sağlıklısını yapıyor. Benim opudan sonra ilk adetim 6 gün sonra oldu, kan değerime bakıldı e2 96 çıkınca doktorum yapmak istemedi. Hatta kitabi bilgide 100 ün altı yapılabilir ama yapmayalım gelecek aya bırakalım dedi. Sonra tekrar adet oldum 2. Günü gittim kan testletim yapıldı normal çıktı. İlaçları kullanmaya başladım.Daha sonra adetin 12.günü kontrole gittim rahim kalınlığı işte kan değerleri vs bakıldı. Adetimin 18. Gününde ise transferim oldu. Ama sanırım 15 ile 22 si arasında herkesin değişebiliyor transferi. Tamamen sizin durumuza çıkan kan değerlerine bağlı. Transfer işlemide gerçekten burdaki diğer herkesim bahsettiği kadar ağrısız bi işlem. Hatta doktorum hiç kıpırdamadın embriyoyu çok güzel bir yere yerleştirdik demişti. Uzun anlattım ama sizin içinde sağlıkla pozitif sonuçlar gelsin. Canınızı hiç sıkmadan keyifle beklemeye bakın bence:)🌸
Benim merakım biraz da bayrama denk gelir de ya klinik kapalı olursa diye endişeliyim. O yüzden merak ettim😌 genel olarak sorularımın çoğunu cevapladınız teşekkür ederim 🥰

Back
X