2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Eklentiler

• 5D38B0F1-17C3-48DB-87F1-C910E065142A.webp
    5D38B0F1-17C3-48DB-87F1-C910E065142A.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kizlar bnde 2017 yilinda dondurulmus embriyo ile kizima kavustum simdi 2.icin tedaviye basladik 28haziranda transfer yapilacak ama kasik agrim ve lekelenme var oyle olan varmi transfer öncesi

Ayy hadi inşaallah ikimizin de yüzü güler canım.Benim geçen Pazartesi transfer edilmişti.5 gün arayla öğreneceğiz o zaman sonuçları 🤩
Hepimizin ınsalalh pozitif çıkar ve sağlıklı bir doğumla sonuçlanır. Benim 7 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş onda suan benimle .Insallah 9 ay kadar da benimle olur. 😊😇

Yarın 6. Gün oluyor transfer gününü saymazsak erken testlerde çıkmaz mı acaba 🤔
Kaçıncı gün embriyosu?6.gün ise belki kanda çıkar.Genelde 5-6 günlüklere 9-10 gün de test yaptırıyorlar ,zor idrar testinde görünmesi.Benim 3.gün embriyoları olunca yine bekleyeceğim epey.🤷🏻‍♀️

Donmus transferi nasıl yaptılar benimdecdonm7s olacak merak ediyorum
Yumurta topladıktan sonra 2 adet dönemi bekletiyorlar canım rahmi dinlendiriyorlar ilaç falan kullanmıyosun ben bi antibiyotik kullanmıştım birde dostinex vermişti sonra adetinle beraber ilaçlara başlıyor rahmi hazırlıyorlar canım 😊

Merhaba kizlar bnde 2017 yilinda dondurulmus embriyo ile kizima kavustum simdi 2.icin tedaviye basladik 28haziranda transfer yapilacak ama kasik agrim ve lekelenme var oyle olan varmi transfer öncesi
Kaçıncı gün embriyosu canım doktorun kim? Bende bi hafif leke oluyordu tuvalette peçete ye silince. Ama gecti. Geçmeseydi kanama olsaydı işlem iptaldi zaten. Takip et canım. İlaç başladılar mı?

Kaçıncı gün embriyosu?6.gün ise belki kanda çıkar.Genelde 5-6 günlüklere 9-10 gün de test yaptırıyorlar ,zor idrar testinde görünmesi.Benim 3.gün embriyoları olunca yine bekleyeceğim epey.🤷🏻‍♀️
2 adet transfer oldu biri 5. Gün diğeri 6. Gün embriyosu yarın test yapsam mı acaba bekledikce gün geçmiyor

Back
X