2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ssak ben de çok içiyorum sorma, ama dudağım çatlak, hatta biraz önce kanadı.

Canım niye bozdun moralini, test mi yaptın evde?Hadi güçlüyüz , o bebekler gelmez yoksa buraya salıverirsen :anneadayı::KK200::dua::dua::dua::emir_bebek::emir_bebek:
Yok test yapmadım 3.günüm daha ama öyle birden umutsuzluğa kapıldım tek embriyo da olunca .

Yok test yapmadım 3.günüm daha ama öyle birden umutsuzluğa kapıldım tek embriyo da olunca .
Bu karışık duygu maalesef oluyor, Hele ki öncesinde olumsuz netice alınca daha da çok oluyor. Önceki tedavilerimde hep olumsuz düşünmüştüm, netice negatif oldu. Bunda da tam tersi olumlu düşünmeye çalışıyorum hep. Bakalım işe yarayacak mı

Kızlar yüksek beta-hcg gögüs şişliği ve hassasiyeti yapar mı?Yani benim göğüslerim şuan 6 gün olmasına rağmen çok sönük, o yüzden test yapmaya da gerek yok eğer aralarında ilişki varsa. Beta-hcg hamile olup olmadığını gösteriyor, göğüslerin şişmesini ve hassas olmasını sağlıyor mu acaba bu beta-hcg?
hayır şuan zaten progestan alıyoruz göğüsler ondan şiş oluyor , şimdiden şişliğe göre sonuç belli olmaz bence

Progestan fitili iterken zorluk başladı sizler de yaşadınız mı, yani giriş kısmı şiş gibi ileri giderken zor oluyo ama sonra sorun kalmıyor. Muhtemelen ilişki olmadığı için daralma oluyor. İlk transferimde bunu belirti sanmıştım ne acıklı🥺
Evet bende de var bu gün fark etmiştim sen yazmissin (ben belirti sanmistim) 🙈😂

Progestan fitili iterken zorluk başladı sizler de yaşadınız mı, yani giriş kısmı şiş gibi ileri giderken zor oluyo ama sonra sorun kalmıyor. Muhtemelen ilişki olmadığı için daralma oluyor. İlk transferimde bunu belirti sanmıştım ne acıklı🥺
içerdeki salgılar azaldı ondan bence.

Canım fitili ve parmağını 4-5 sn su altında ıslatıyor musun ? Ben o şekilde yapıyorum günde 4 defa kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yaşamadım

Back
X