- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.781
Ahahaha olumlu mu?Canım sen benim daha önce yazdığım ağlak mesajlara denk gelmedin herhaldeözlem maşallah sen ne kadar olumlu bir kızsın.Senın doktorun kim? Ben çok duygusalım hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur gözyaşlarımız
Canım 6. gün için çok iyi çıkmış. Dualarımız seninle, darısı sağlıkla kucağına almana, aminKizlaarrr kan testi sonucumu aldım bu gün. 32.1 bana dua edin . Iyi bi değer mı sizce 6. Gün değeri bu
Üzülme cnm.Rabbim tekrar nasip eder inşallah..Allah seninde kucağını doldursun kuzum..isyan etmeden tevekkül edip dua edelim.ben ilk kızımda çok uğraştım çok dua ettim çok gözyaşı döktüm ve Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür..Rabbim sizlerede nasip edecek anneliği hiç üzülme cnm benim..Kızlar hepinize ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkür ediyorum rabbim kucaklarınızı evlatlarınızla doldursun inşallah. Ama maalesef kötü haber geldi hastaneden olmadı kısmet değilmiş. Dışlarım sizinle
Kızlar benim de geçmiyor zaman.Daha 3. Günümüz normalde izinde olsam öyle bi geçerkibu zaman işte şimdide tam tersi
Degil canim benim herkesde tutunma lekesi gelecek diye durum yok bunları düşünme hiç şimdiden daha cok erken hersey için allahin izniyle güzel haberler alacaksın hep böyle düşünKızlar benim de geçmiyor zaman.
İlk transferimde transferden sonraki 3. gün leke gelmişti tutundu diye çok sevinmiştim. Sonra 8. günümde kan geldi doktorum hemen kan testi yaptır dedi sonucum negatif çıktı malesef.
Bu ikinci transferim göğüslerim de doluluk yok lekelenme yok. kasıklarım biraz ağrıyor oda ilaçlardandır diye düşünüyorum.
Sizde var mı bişiler ?
Bide şunu merak ediyorum illa tutununca pembe yada kahve leke gelmesi zorunlu mu onu bilemedim
Canım 3. Gunler için erken gebelikte olsa çok erken çünkü önce kanda etkisini gösteriyor sonra idrar şuan hiç moral bozma daha 2 gün var ins güzel hayırlı haberler alacaksın canım benim bu sefer olacak insCanım yapmıyacağım yapmayacağım dedim ama gittim mahalledeki eczaneden erken gebelik testi aldım.Az önce yaptım ,negatif.14 Haziran’da olmuştum transferimi.3. Gün embriyoları.Kanda baktıracağım ama 12. Günde (Cumartesi).İlaçlara devam.Olmazsa da rabbim büyük.Hayırlısı değilmiş demekki.
Canım 8.gün öncesi belirti varmıydıSenin en başından berimi acı peki benim tranfer sonrası 8.gunde oldu ve devam ediyor
Canım hemen moral bozma bakalim dr ne diyecek senin test gunun cumartesiydi daha 3 gün var ins güzel haberler verir canım yüzümüz gülerKızlar dün dayanamayıp kan testi verdim. Akşam 10da.transferin 9. Günü sonuç 0.57 sanırım olmamış dimi. Bu gün Dr la paylasicam
13 gün derim hatta bekle canımAhahaha olumlu mu?Canım sen benim daha önce yazdığım ağlak mesajlara denk gelmedin herhaldeCanım duygu durumumuz çok karışık, belki ilaçlardan, belki çok istediğimizden bilmiyorum. Ama karışık. O yüzden ben de bir gün ağlayıp bir gün iyi oluyorum. Normal bunlar canım. İnşaallah güzel haberleri alırız da sevinç gözyaşları dökeriz. DÜN 9. gün idrar testi yaptım evde, sonuç negatifti ve hemen salmıştım yelkenleri. Bugün biraz daha iyiyim. Gününe göre
inşallah ya iyice kafam karıştı işe geldim sırf vakit geçsin diye :)Degil canim benim herkesde tutunma lekesi gelecek diye durum yok bunları düşünme hiç şimdiden daha cok erken hersey için allahin izniyle güzel haberler alacaksın hep böyle düşün
Niye böyle diyorsun canım benim gebelik testi doğru sonuç vermeyebilir deger önce kanda oluyor çünkü o yüzden moral bozma ins kanda güzel haberler gelecek allahin izniyleBende benimkini öyle hissediyorum ÖzleminşAllah senden güzel haberler alırız canım
Ayyy korkuyorum yapmaya, hiç umudum yok nedense ama gideceğim bir iki saate
İyi yapmışsın en azından düşünemezsin gerçekten evde olmak kötü hep düşünülüyor işte gelmiyor dikkat et genede kendine güzel haberlere insinşallah ya iyice kafam karıştı işe geldim sırf vakit geçsin diye :)
Bende 3. Günden itibaren hep vardı şu anda var ilaçtan sanıyorum bendeAgzinda metalik acı bi tat olan var mı ? Dün başladı ve bu sabahta devam ediyor.ilaclarin bu şekilde yan etkisi de mi var acaba ??
Güzel haberler al gel canım benimAyyy korkuyorum yapmaya, hiç umudum yok nedense ama gideceğim bir iki saate
Canım inşaallah alırız güzel sonuçları,dualarımız kabul olsun.Ağız kuruluklarımız işe yarasınAyyy korkuyorum yapmaya, hiç umudum yok nedense ama gideceğim bir iki saate
öyle canım ama vakit geçmiyor 3 üne kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum :)))İyi yapmışsın en azından düşünemezsin gerçekten evde olmak kötü hep düşünülüyor işte gelmiyor dikkat et genede kendine güzel haberlere ins
Canım bende zaman durmuş diyordum saat sanıyordum resmen ama bugün test günüm yani allahin izniyle geçiyor yeterli güzel hayırlı haberler alalim allahin izniyleöyle canım ama vakit geçmiyor 3 üne kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?