- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.041
Insallah güzel haberdirGünaydın kızlar kan verdim 1-1.5 saate çıkacakmış . Allah yüzümüzü güldürsün inşallah . Niyeyse hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur bu sefer. Evler yakın.Annemi çağırırım müjde verirm yada sarılır ağlarım.
Kromozom alakalı cnm.sebenini doktorlarda çözemedi. Tıp şaşkın sizin durumunuz karşısında diyor dr.suana kadar 2 tüp denemedindede embriyolarda trizomi tespit edildi.neden böyle olduğunu kimse açıklayamıyor..O yüzden buda böyle olur diye korkuyorum..Tek embriyoda şans az .birkaç tane gitseydi pgt ye şansımız yüksek olurdu diye düşünüyorum. Yinede Allahın elinde. Ne diyim.biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdirinde...LeYLa_21 Canım merhaba ben de pgt li tüp bebek yapacağım inşallah sen hangi problemden dolayı genetik test yaptiriyorsun
Âmin cnm inşallah..Canım benim de pgt den temiz gelen tek embriyom vardı transfer edildi inşallah tek embriyomuz bize sağlıklı evlat olarak nasip olur
Güzel haber gelsin inşallah cnm..Günaydın kızlar kan verdim 1-1.5 saate çıkacakmış . Allah yüzümüzü güldürsün inşallah . Niyeyse hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur bu sefer. Evler yakın.Annemi çağırırım müjde verirm yada sarılır ağlarım.
Hadi canim insallh mutluluk gozyaslarin olur haberlerini bekliyoruzz herhangi biseyin varmi pekiGünaydın kızlar kan verdim 1-1.5 saate çıkacakmış . Allah yüzümüzü güldürsün inşallah . Niyeyse hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur bu sefer. Evler yakın.Annemi çağırırım müjde verirm yada sarılır ağlarım.
Çok üzüldüm canım Rabbim nasib etsin en kısa zamanda inşallaholmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Ben estrofemi de aynı anda alıyorum genelde tok karnına içiyorum ama bende bi sıkıntı yaşamadım zaten artık kesicem estrofemi. Prolutexde de hep aynı saatte vurdum hiç aksatmadan ama bi merak ettim saatli devam o zamanBana hemşire aynı saatte vur mutlaka dikkat bu önemli dedi canım.Ben aç vuruyorum çünkü onu vurduktan 1 saat sonra estrofem içiyorum onun aç içilmesi gerektigi için igneyide aç vurmak zorunda kalıyorum ama bir yan etki sıkıntı yaşamadımHormon olduğu için aç tok fark etmiyo sanırım.
Iyiydi canım. Kalite orta kaliteydi.Rabbimin takdiri artık.Teolog senin transfer nasıl geçti?İnşaallah iyi geçmiştir canım.
Teşekkür ederim saate dikkat ediyodum zaten ama önemli olduğunı bilmiyodum belki de hatırlamıyorum kafama takıldı bi sorayım dedimBen de akşam tek sefer 21’de vuruyorum.Hemşire saat önemli aynı saatte vur dedi ama aç tok olmalısın diye birşey demedi.Yemekten sonra vuruyorum.
Çok üzüldüm canım. Bu durumda birşey demek çok zor. Rabbim çok bekletmeden kucağını doldursun inşallaholmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah cnm.Sikma canını..Rabbim imtihan ediyor sakın isyan etme..insanız üzülüyoruz elimizde değil ama ne edelim Rabbim hakkımızda en hayırlısını bilendir. Bir dahaki gözyaşın sevinçten olsun inşallah..olmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Bana doktor hamile kalsan da 12. Haftaya kadar vurulucaksın dedi. Bebeğim yada beşlerim tutunursa inşallah bende doktora danışırım çekilcek gibi değil progestan yaGünaydın canım. Prolutex diye bir iğne var. Progestan ignesinden pahalı. Ben ilk denememde senin gibi progestan iğnesi vuruluyordum günde 1 kere. En son isyan ettim,doktorda prolutex vurun günde 2 kere dedi. Bazen piyasada bulunmadığı için progestan yaziyirlarmis. Sen de danış ve değiştir. Progestan çok kötü ağrı yapıyor,yürürken zorlaniyorsun,kalçanın üzerine yatamiyorsun.
Hakkın da hayırlısı olsun canım üzülme desekte üzülüceksin ister istemez o yüzden pes etme demek geliyor içimden tekrar dene inşallah bizim de yüzümüz gülücekolmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Kuzum ben 16 sından beri hergün vuruluyorum progestanı hala bi şişim hala inmedi eski morlar sarıya döndü yeni yapılan yerler mor afedersin kalçamda renk cümbüşü var tövbeler olsunKızlar benim iğnelerden kalan şişlik hala devam ediyor. Transferin 6.günü hala şiş.Şişlik ne zaman gidecek
canım progestan iğneyi kaç mg kullanıyorsun ? ben 50 mg kullanıyorum hergün 1 tane canım çıkıyo kalçalarım süzgeç gibi oldu mosmor heryeri ağrısıda cabası sen nasıl iki taneye dayanıyosun
50 mg canım benimkisi de. Ağrısı çook fazla evet ilk başlarda sadece sağdan yaptırıyordum. Bi kere de soldan yaptırıyım dedim. En azından sol sağlamken sola veriyordum ağırlığımı şimdi ikisine de otururken ağrıyorcanım progestan iğneyi kaç mg kullanıyorsun ? ben 50 mg kullanıyorum hergün 1 tane canım çıkıyo kalçalarım süzgeç gibi oldu mosmor heryeri ağrısıda cabası sen nasıl iki taneye dayanıyosun
Ay gerçekten mi çok sevindim ya gerçekten Allah hayırlsııyla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok şükür Pozitifi gördük. Allahım devamını da nasip etsin, darısı size
cnmmm yaa üzüldüm.. allahım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin sanaolmadı 0 çktı. Eşmi aramadım daha ağlamaktan . Allah 3.de bana olumluyu versin inşallah bana dua eder misiniz .
Allah yardımcımız olsun bu zorlukların mükafatını inşallah allahım görmeyi nasip eder50 mg canım benimkisi de. Ağrısı çook fazla evet ilk başlarda sadece sağdan yaptırıyordum. Bi kere de soldan yaptırıyım dedim. En azından sol sağlamken sola veriyordum ağırlığımı şimdi ikisine de otururken ağrıyorama napalım katlanıyoruz 10.haftaya kadar nasıl yer kalacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?