2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhabalar, kaç gündür bu forumu okuyup duruyorum artık yazmak istedim. 16 haziranda 2 adet iyi kalitede embriyo transferim oldu. transferin 7. günü ucuz erken testlerden yaptım fakat negatif çıktı. Yarın 10. günüm gidip kan testi vercem ama hiç umudum yok. Sürekli ağlak bir vaziyette dolaşıyorum, işe güce hiç bir şeye odaklanamıyorum. Benim ilk tüp bebek denemem. yaşım 35. 3 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım fakat o sıra zor bir dönemden geçiyorduk ve eşim de ben de hazır değildik aldırdık. 1 buçuk yıldır da deneyip olmayınca doktorlar benim amh değerimden dolayı (0,94) tüp bebek dediler. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Tutunmamasının nedeni ne olabilir aklım almıyor gerçekten. Yarın kan testinde pozitifi görme ihtimalim var mıdır gerçekten? Böyle negatif görüp sonra hamile kalan var mı?
Moralini bozma canım o ucuz testler yanilabiliyo.insAllah yarın pozitifi görürsün 🤲🤲🤲🤲

Ben inanamıyorum yaa neyi yanlış yapıyoruz da negatifi görüyoruz o kadar ilaç o kadar iğneler hazır embriyo neden olumsuz aklım almıyor. Ben sorgulamadan yapamıyorum. Size de geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsınız. Ben çok içime attım galiba
canım sabah berbattım ağladım kaç tur....şimdi doktordan döndük. Doktor bazen transfer yaparken bu kesın gebe dersiniz dedi ve ben öyle dedim dedi. Yanıma gelip 2 yumurtanda çok iyi 12 hücreli çok iyiler 1.kalite dedi. Benım bağışıklığım fazla çalışıyor yani vucudum embriyoyı kanıl etmemiş olabilir. Bizi üniv hastanesi genetğe yönlendirdi karı koca testlerinizi verin sonuçlar çıkınca konuşalım dedi.1 -2 ay bekleyip tekrar başlayacağım. izmir mi istanbul mu olsun uzaktan zor olur mu Behçeci onu düşünüyorum. Doktor bulmam gerek.

Arkadaşlar kan verdim negatif çıktı.Nasibimde yokmuş
Tedavi sayfasını da böylelikle kapattım.
Rabbim dileyen isteyen herkese aratmadan nasib etsin.
Çok moralim bozuk
Silik çizgilerin anlamı 4,99 Muş :KK43:
Daha 9. Gündesin ve 4,99 çıkmış.İlaçları sakın bırakma.Ayakları yukarı kaldır dinlen.Bu forumda 12.günde 6 küsürü görüp değeri 2’ye katlanarak giden arkadaşımız oldu.İsmini bulup göndereceğim sana.

Aylin hanım üzülme demekle olmuyor en cok birbirimizi biz anlarız çünkü ağaçtan düşenin halinden ağçtan düşen anlar :KK43: bağışıklık için intralipid serum tedavisi olmus muydunuz hastalıgınız ne?
mucizeniz bigün biyerde sizi bekliyor lütfen üzüntünüzü kısıtlı tutun gecenlerde bu görsele denk geldim sizin için paylaşıyorumEki Görüntüle 2877713
evet 2 denememde de intralipid serum aldım 300 tl gibi bir şey. Prograf da kullandım. prednol ben zaten diğer hastalığımdan dolayı kullanmıştım eskiden yine gebe kalamdım. Artık genetipe bakılacak

Ah ben de yedinci günde neg olunca öğünden beri ywrdemiyim goktemiyim bilmiyorum.Bu halde nasıl calisacam onu d abilmiyorum Rapor yine 6 gün aldın dün neyseki.Cabuj toparalyamayacagimi biliyorum..Ama Allah bize metanet versin.🤲Kalbimize serinlik 🤲Birkaç günde biraz daha metanet gelir ama tabi ben çabuk toparlanıyor um böyle şeylerde kimi çabuk toparlaniyor olabilir.Senin de benim de bu olmadıysa bir dahakinde kesin olumlu sonuç versin Rabbim Aylin.Yasin kaçtı?Sana da gıyabında dua edeceğim sen d ebana dua et.Benim yaş 44 ilk deneme.Peki dmeisisnki bağışıklık sist sorunu var prednol yada prograf verildi mi.Bu sorun için.
verildi prograf aldım serum aldım eskiden de prednol aldım kendimiz bebek denerken başka bi rahatsızlıkyan ötürü. yaş 31 . biraz toparlandım allah gücünü veryor insana

canım sabah berbattım ağladım kaç tur....şimdi doktordan döndük. Doktor bazen transfer yaparken bu kesın gebe dersiniz dedi ve ben öyle dedim dedi. Yanıma gelip 2 yumurtanda çok iyi 12 hücreli çok iyiler 1.kalite dedi. Benım bağışıklığım fazla çalışıyor yani vucudum embriyoyı kanıl etmemiş olabilir. Bizi üniv hastanesi genetğe yönlendirdi karı koca testlerinizi verin sonuçlar çıkınca konuşalım dedi.1 -2 ay bekleyip tekrar başlayacağım. izmir mi istanbul mu olsun uzaktan zor olur mu Behçeci onu düşünüyorum. Doktor bulmam gerek.
Eger iyi bi doktor arıyorsanız İstanbul kavacik medistate hs. Prof.Dr Oya Gökmen'e bir görünün derim tecrübesi cok fazla ve sizi anlıyor ona gore işlem yapıyor gerisi Allaha kalmış

Arkadaşlar merhaba. Benim 14 Haziran da yumurtam toplanıp 17 Haziran'da transferim oldu. Yumurta toplandıktan sonra Tetra ve prednol kullandım 3 gün. Transferden sonra bu ilaçların kullanılması gerekiyo muydu? Şu an progesteron fitil, estrofem, prolutex ve multivitamin kullanıyorum sadece. Doktorum önceki ilaçlar hakkında bir şey demedi, ben de kullanmadım.
Tetra antibiyotik bende kullandim kaç gün hatırlayamadım ama transferden sonra prednole devam ettim bırakan da var ama emin değilsen Dr sor istersen.

Merhabalar, kaç gündür bu forumu okuyup duruyorum artık yazmak istedim. 16 haziranda 2 adet iyi kalitede embriyo transferim oldu. transferin 7. günü ucuz erken testlerden yaptım fakat negatif çıktı. Yarın 10. günüm gidip kan testi vercem ama hiç umudum yok. Sürekli ağlak bir vaziyette dolaşıyorum, işe güce hiç bir şeye odaklanamıyorum. Benim ilk tüp bebek denemem. yaşım 35. 3 yıl önce doğal yolla hamile kalmıştım fakat o sıra zor bir dönemden geçiyorduk ve eşim de ben de hazır değildik aldırdık. 1 buçuk yıldır da deneyip olmayınca doktorlar benim amh değerimden dolayı (0,94) tüp bebek dediler. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Tutunmamasının nedeni ne olabilir aklım almıyor gerçekten. Yarın kan testinde pozitifi görme ihtimalim var mıdır gerçekten? Böyle negatif görüp sonra hamile kalan var mı?
Canım bir sürü faktör var negatifi getiren. Benim de 4. denemem bu ve 40 yaşındayım , daha gebeliği tadamadım. Hem erken bir kere idrarda gebelik testi için. Yarın kan ver.

Aylincim hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sen İzmir'demi tedavi goruyordun

Rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı durumda oluyoruz en başında hatta burda birbirimiz ilaç dozlarini öğrendikçe AA bana az mi verdi bana niye o ilacı vermedi acaba gibi aklımızda deli sorular olusuyovlAma inan çok kişisel bir tedavi yöntemi dekar herkesin durumuna göre ilaç yaziyo guvenmekten başka çaremiz yok çünkü sorguladikca daha çok yipraniyoruz stres oluyoruz.Zatrn zir bir süreç birde biz pimpiriklendikce iyice kendimize zirliburda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü bizi sadece biz anlarız:)
Bu arada 16 Haziran'da başladım 19 Haziran'da transfr oldu 2 adet 3. Gün embriyosu
Çok haklısın gerçekten. Güvenmek lazım ama iste maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç insan emin olmak istiyor. Hayırlısı olsun inşallah, yaptın mı hiç test

Daha 9. Gündesin ve 4,99 çıkmış.İlaçları sakın bırakma.Ayakları yukarı kaldır dinlen.Bu forumda 12.günde 6 küsürü görüp değeri 2’ye katlanarak giden arkadaşımız oldu.İsmini bulup göndereceğim sana.
Doktorum aradı canım yarın başka biryerde kan ver dedi ama biokimyasal sağlıksız bir gebelik bu dedi en azından gidişatı anlayalım dedi
5. Gün embriyosunda9. Gün 50 60 bekliyordum dedi yarın yine gidip yakınımdaki hastanede vereceğim hiç umudum yok be arkadaşım ilaçlarımı yaptım ama iğnemi daha yapmam fitil yaparım coraspin de içtim

Doktorum aradı canım yarın başka biryerde kan ver dedi ama biokimyasal sağlıksız bir gebelik bu dedi en azından gidişatı anlayalım dedi
5. Gün embriyosunda9. Gün 50 60 bekliyordum dedi yarın yine gidip yakınımdaki hastanede vereceğim hiç umudum yok be arkadaşım ilaçlarımı yaptım ama iğnemi daha yapmam fitil yaparım coraspin de içtim
Nacizane tavsiyem iğneni de yap bence

Çok haklısın gerçekten. Güvenmek lazım ama iste maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç insan emin olmak istiyor. Hayırlısı olsun inşallah, yaptın mı hiç test
Yok canım nerde bende o yürek 11. Gün yaparsam yaparım :)
Çok yıpratıcı çok zor bir süreçmis insan başına gelmeden anlamıyor.Evet haklısın insan garanti olsun emin olsun istiyo ama o kadar belirsiz bir süreç ki sadece bol sabır gerekiyo başka şansımız yok Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun insAllah 🤲

Back
X