- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.341
Pozitifi görenler sizlerde adet olacak gibi his var mıydı. Sürekli adet olacakmışım gibi geliyor .tabi adet tarihime var baya benim .Öyle olunca da belirti mi acaba diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım cümlemizin inşallahİNŞAALLAH gönlüne göre versin Allah
Canım bende senden umutluydum yazılanları hep okuyorum ama demekki daha vakti var. Bana dondurulmuş transfer yapıldı. 2 ay rahim dinlendirme oldu. Çatlatma iğnesi hakkın da bilgim yok. Ben transfer sonrası estrofem progestan Bi de oksapar kullanıyorumAhdevefa arkadaşım malum negatifi gördüm bugün ve 5.denemeye başlayacağım.Merak ettiğim şey şu transferden sonraki çatlatma iğnesi.Ben de daha önce denenmeyen şeyler neymiş merak ediyorum.Sana dondurulmuş mu transfer edildi?Tam olarak transfer sonrası ne zaman yapıldı çatlatma iğnesi?
Burada biri yazmıştı çatlatma iğnesi vuruldum transferden sonra diye ben sensin onu yazan diye hatırlıyorum.Demekki yanlış hatırlıyorum.Benim de rahmim dinlendirildi,çizik atıldı ama olmadı.Merak etttim o transfer sonrası çatlatma iğnesi olayını ondan sormuştum ,sağolCanım bende senden umutluydum yazılanları hep okuyorum ama demekki daha vakti var. Bana dondurulmuş transfer yapıldı. 2 ay rahim dinlendirme oldu. Çatlatma iğnesi hakkın da bilgim yok. Ben transfer sonrası estrofem progestan Bi de oksapar kullanıyorum
Bana da verdi canım. Yarın yapacağım. Yani transfer sonrası 3.günAhdevefa arkadaşım malum negatifi gördüm bugün ve 5.denemeye başlayacağım.Merak ettiğim şey şu transferden sonraki çatlatma iğnesi.Ben de daha önce denenmeyen şeyler neymiş merak ediyorum.Sana dondurulmuş mu transfer edildi?Tam olarak transfer sonrası ne zaman yapıldı çatlatma iğnesi?
Arkadaşım geçmiş olsun, yolumuza devam edelimMerhaba arkadaşlar . Benim de ilk denemem olmadı maalesef. İkinci denemeye geçmeden önce biraz ara verip hem moralman düzelmek hem de yaptırabileceğim tüm genetik testleri yaptırmak istiyorum (pgt degil kendime yapılacak olan ). Doktoruma kalsa 2-3 düşükten sonra ancak onaylayacak bu fikri ama en baştan yapmak gerekli degil mi sizce de ? O yüzden araştırma hastanesinden randevu aldım. Diyeceğim ki embriyonun tutunmasını engelleyici her türlü testi yapın bana kromozom, kan pıhtılaşma sorunu vs . Belki yolumuz daha uzun en baştan çıkabilecek her türlü şeyi tespit etmek istiyorum . Hepimize Allah kolaylıklar versin inşallah![]()
Bu soruyu ben de merak ediyorumPozitifi görenler sizlerde adet olacak gibi his var mıydı. Sürekli adet olacakmışım gibi geliyor .tabi adet tarihime var baya benim .Öyle olunca da belirti mi acaba diye düşünüyorum
Teolog canım bana bu daha önce yapılmayan birşey de merak ettim.Danışır mısın bir doktoruna neden yapmış,ben de bir sonraki transferim için doktoruma soracağım.Çünkü 40 yaş üstü hamile kalmaya çalışanlar diye bir grup var forumda orada da böyle bir uygulama İle benim gibi uzun süre gebe kalamayan biri kalmışBana da verdi canım. Yarın yapacağım. Yani transfer sonrası 3.gün
Fayda görürsem sorayım canım inşallah. Ekran görüntüsü de aldım ki unutmayayımTeolog canım bana bu daha önce yapılmayan birşey de merak ettim.Danışır mısın bir doktoruna neden yapmış,ben de bir sonraki transferim için doktoruma soracağım.Çünkü 40 yaş üstü hamile kalmaya çalışanlar diye bir grup var forumda orada da böyle bir uygulama İle benim gibi uzun süre gebe kalamayan biri kalmışBir sonraki denemede belki bu işe yarar.Bir umut işte benimki.
Sağol canım inşaallahFayda görürsem sorayım canım inşallah. Ekran görüntüsü de aldım ki unutmayayım
Yok canım bizimki genetiğe gitmişti onunla karışmıştır belki inşallah bir dahaki denemen de tutarBurada biri yazmıştı çatlatma iğnesi vuruldum transferden sonra diye ben sensin onu yazan diye hatırlıyorum.Demekki yanlış hatırlıyorum.Benim de rahmim dinlendirildi,çizik atıldı ama olmadı.Merak etttim o transfer sonrası çatlatma iğnesi olayını ondan sormuştum ,sağol![]()
cnm inşallah bu sefer allah yardımcın olurHerkese merhabalar ben de 17haziranda Cem çelikte iki adet beşinci gün embriyo transferi oldum. Bu 6.denemem hiç pozitifi görmedim daha. İnşallah bu sefer olur
Çok sağol canım sana da geçmiş olsunArkadaşım geçmiş olsun, yolumuza devam edelimYaşınız kaç,nerede tedavi görüyorsunuz?
Canım inşaallah güzel sonuçları alırsın. Eğer erken menopoz riskin yoksa, rezervlerin iyise biraz dinlen öyle dene. Umarım uğraşlarımızın sonucunu alırız. Yaşınız daha genç, olacaktır muhakkak. İçinizi ferah tutun. SevgiyleÇok sağol canım sana da geçmiş olsunYaşım 30 Atakent Acıbademdeyim. 1 tane tekli bir tane de ikili birlikte dondurulmuş 3 embriyom var ama hazır hissetmedim için hemen denemek istemiyorum 2.yi.
Bende polikistik over var amh 2 sene önde 7 çıkmıştı yakın zamanda yaptırmadım ama bizde eşimin değerleri çok çok düşük yani aslında o yüzden fazla beklememek de gerekiyor . Ama yine de insanın bir molaya bir nefese ihtiyacı oluyormus bu aşamada onu anladım . İnşallah daha güzel enerjilerle tekrardan sonucunu olumlu göreceğimiz güzel denemelerimiz olur hepimizinCanım inşaallah güzel sonuçları alırsın. Eğer erken menopoz riskin yoksa, rezervlerin iyise biraz dinlen öyle dene. Umarım uğraşlarımızın sonucunu alırız. Yaşınız daha genç, olacaktır muhakkak. İçinizi ferah tutun. Sevgiyle![]()
![]()
Devlette ücretsiz özelde 38 tl verdim ama labaratuvar farkı olması sonucu çok etkiliyor haberiniz olsun hiç tavsiyem etmem kimseyeBenim sonucum dün 7.9 çıktı ilaçlara devam ediyorum pazartesi tekrar vereceğim ama artık bırakmak istiyorum. Pazar günü acilde veren var mı kan ne kadar ücret alıyorlar ? Boşuna pazartesini beklemeyeyim artık çok sıkıldım iğnelerden,fitil ve haplardanolmayacağını bile bile boş yere devam ettiriyorlar
Öyle demeyin 6'dan yükselen var bu forumda :)Benim sonucum dün 7.9 çıktı ilaçlara devam ediyorum pazartesi tekrar vereceğim ama artık bırakmak istiyorum. Pazar günü acilde veren var mı kan ne kadar ücret alıyorlar ? Boşuna pazartesini beklemeyeyim artık çok sıkıldım iğnelerden,fitil ve haplardanolmayacağını bile bile boş yere devam ettiriyorlar
Peki sağlıklı gebeliği oldu mu o kişinin sonradan ? Değer artsa bile sağlıklı olmayacağını söyledi doktorum . Kimyasal mi diye sordum yok dedi kimyasal olması için bile 20-30 olmasını bekleriz dediÖyle demeyin 6'dan yükselen var bu forumda :)