- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #4.481
Söyle ki transfer olduğum gün akşam bende coook hafif damar şeklinde bi leke geldi . Ben onu gördüğüm dakikan beri hep tuttugunu düşünüyodum . Ama hiç bişekilde belirti yoktu sadece bi bel agrisi ve burada böyle belirtileri okuduğumda psikolojik bence kasik agrım var gibi hissediyodum sonra hemen geciyodu 4. Gün evde kaset test vardı öyle bi yapayım dedim inanılmaz silik bi çizgi cıktı. Dayanamadım ertesi gün erken gebelik testi aldim onda daha net cikti daha once kimyasal oldugu için kan değerini merak ettim yine düşük mu diye 6. Gün yaptırdım 32 cıktı işte. Sonra rahatladım ama son 3 gündür inanılmaz göğüs şişmesi, ve başından beri bel agrisi disinda hicbisi olmadi bu gun sadece ara ara adet sancisi vuruyo he bide 5. Günün akşamı soluk pembe leke gelmişti tekrar hemen gittim proluton depot yaptırdım. Çok şükür bu gün 230 cıktı değerim iki gün sonra tekrarlicam. Düşmez heralde dimi kızlar kimyasala dönecek kadar az bi değer degil?Hayırlı olsun saglikla kucağınıza alınBir şey sormak istiyorum 6. gün Hcg testine bir belirti gördüğünüz için mi gittiniz yoksa merak mi ettiniz?