- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.141
Ben 2.denemede 36 yaşında mecburi tek embriyo kaldı diye transfer oldum. Maalesef tutmadı galibaÜçüncü denemede tek embrıyo koyduran varmı kızlar aranızda 35 yaş üstü? Ben iki tanenin tutmasından korkuyorum hep tek istiyorum
Canım çok sevindim.Hayırlısı ile al inşaallah kucağınaCanım test sonucu çıktı artmış şükür salı tekrar test yaptıracam.Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insAllah.Beklemeye devam insAllah bu sefer olur
Transfer günü yapılmadı zaten öncesindeki son kontrolde yapılması yeterli oluyor. Tüm değerler normalse transfer günü veriliyor. Benim de aynı şekilde oldu. Önceki msjımda yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Canım ben 4 denemede de hep 2 ‘şer embriyo koydurdum ama tutmadı maalesef hiçbiriÜçüncü denemede tek embrıyo koyduran varmı kızlar aranızda 35 yaş üstü? Ben iki tanenin tutmasından korkuyorum hep tek istiyorum
İnşallah tutmustur canım doktor bana iki olumsuzdan sonra ucuncude cıft koymak gerekir dedi 35 itibarı ileBen 2.denemede 36 yaşında mecburi tek embriyo kaldı diye transfer oldum. Maalesef tutmadı galiba
Bol su iç canım dinlenmeye devamHemen yattim vall yataga kan vermye o kaar umitsuz gittim ki anlatamam ekstra yapmam gereken bisey varmi
Canım benım kımyasalda doktor test gunu itbarı ile ikiye katlamasına bakıyoruz dedi senın önemli olan sonraki kan sonucun suanSelam kızlar benim 7. gün Beta Hcg 21,6 Bugün 10. gün 22,1 çıktı bu kimyasal gebelik ya da düşük mü demek? Doktorumu aradım ama ameliyattaymis. Bu durumu yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Çok moralim bozuk
Olacak cAnım inşallah insan hayırlısıysa niye olmuyor vazgecmeli miyim diye düşünüyor ama her seferinde yeniden ayağa kalkıyoruz bi şekildeCanım ben de 40 olacağım Kasım’da ve 4 kere negatif gördüm.Hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor ,4 olmadıysa 5’te olmaz diyorum ama yine de deneyeceğim.Bir çocuğum olsun çok istiyorum.Ama Allah vermezse en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim,ne yapayım
Sunshine galiba seninle aynı günlerde transfer olduk benim de 3. gün embriyosu bugün 11. gün kan verdim 89 çıktı sonucum. Benimki de bana biraz düşük geldi. İki sene önce doğal gebeliğim kimyasal olmuştu. İnsallah değerlerimiz artarKizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
11.gun canim sevinemiyorum onemli olan 2.kati olmasi gerekiyor o yuzden 2 gun daha beklememiz gerekiyor bakalmSunshine galiba seninle aynı günlerde transfer olduk benim de 3. gün embriyosu bugün 11. gün kan verdim 89 çıktı sonucum. Benimki de bana biraz düşük geldi. İki sene önce doğal gebeliğim kimyasal olmuştu. İnsallah değerlerimiz artarsenin kaçıncı gün testin 53 çıktı?
İnşallah kaliteli embriyoların olur onlar da tutar da sağlıkla kucağına alırsın yavrunuBenimde yaşım 472.prp den sonra ilk adette tedaviye başladık bugün 6 adet yumurta toplandı bakalım ne hab gelicek yarın döllenicekmi yoksa boşamı gidecek
Ben de sevinemiyorum çok stres yaptım biliyorum yapmamam lazım ama elimde değil.11.gun canim sevinemiyorum onemli olan 2.kati olmasi gerekiyor o yuzden 2 gun daha beklememiz gerekiyor bakalm
Çok teşekkür ederimBenimde yaşım 472.prp den sonra ilk adette tedaviye başladık bugün 6 adet yumurta toplandı bakalım ne hab gelicek yarın döllenicekmi yoksa boşamı gidecek
Valla bize sadece anestesi için bir kaç şeye bakıldı transfer için bir şey yapılmadı. Normal mi değil mi çözemedim gerçekten. Burda yazanlar oldu e2 progestran vb.degerlere bakılıp ona göre tranfer yapılmış.Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Ben ilkinde tutar diye korktum tek istedim illa doktordan tutmadı. İkincisinde iki tane koydular hiç itiraz bile etmedim. 8. Gün kan testi 1.6 çıktı,bugün tekrarlayacagim. Yani korkma en azından şansını yikseltirsinÜçüncü denemede tek embrıyo koyduran varmı kızlar aranızda 35 yaş üstü? Ben iki tanenin tutmasından korkuyorum hep tek istiyorum
Ben varım canım taşınma telaşındayım Bi kaç gün uzak kaldım burdanKızlaaarrr haziranda pozitif görenlerimiz nerede ya, 5. Haftaya gelen kimler?
İlaçları bırakma saatlerini kaçırma sonucu etkilemezKizlar yarin tahlil yaptircam tahlil yaptirmaya giderken estrofemi ve progestani kullanip mi gitmeliyim sonucun doğruluğunu etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?