2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Transfer günü yapılmadı zaten öncesindeki son kontrolde yapılması yeterli oluyor. Tüm değerler normalse transfer günü veriliyor. Benim de aynı şekilde oldu. Önceki msjımda yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Canım benım kımyasalda doktor test gunu itbarı ile ikiye katlamasına bakıyoruz dedi senın önemli olan sonraki kan sonucun suan

Olacak cAnım inşallah insan hayırlısıysa niye olmuyor vazgecmeli miyim diye düşünüyor ama her seferinde yeniden ayağa kalkıyoruz bi şekilde

Kizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Sunshine galiba seninle aynı günlerde transfer olduk benim de 3. gün embriyosu bugün 11. gün kan verdim 89 çıktı sonucum. Benimki de bana biraz düşük geldi. İki sene önce doğal gebeliğim kimyasal olmuştu. İnsallah değerlerimiz artar senin kaçıncı gün testin 53 çıktı?

11.gun canim sevinemiyorum onemli olan 2.kati olmasi gerekiyor o yuzden 2 gun daha beklememiz gerekiyor bakalm

Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Valla bize sadece anestesi için bir kaç şeye bakıldı transfer için bir şey yapılmadı. Normal mi değil mi çözemedim gerçekten. Burda yazanlar oldu e2 progestran vb.degerlere bakılıp ona göre tranfer yapılmış.

Üçüncü denemede tek embrıyo koyduran varmı kızlar aranızda 35 yaş üstü? Ben iki tanenin tutmasından korkuyorum hep tek istiyorum
Ben ilkinde tutar diye korktum tek istedim illa doktordan tutmadı. İkincisinde iki tane koydular hiç itiraz bile etmedim. 8. Gün kan testi 1.6 çıktı,bugün tekrarlayacagim. Yani korkma en azından şansını yikseltirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…