- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.161
Benim gittiğim merkez her gidişimde kan testi yaptı. Transfer günü verdiklerinde de o gün son muayene yapıyorlar. Endometriuma bakılıyor. Hatta benim transfer günü bir kere iptal oldu. Bir öncekinde rahim duvarı 10mm çıkmıştı transfer günü 7,8 mm civarı çıktı. Doktor iptal etti. O kadar emek veriyorsun boşa gitmesin dedi.Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Insallh canim insallhBen de sevinemiyorum çok stres yaptım biliyorum yapmamam lazım ama elimde değil.inşallah tutunmuştur yavrularımız
Bende o gün muayene ederler diye bekledim ama olmadı dünya ilaç kullanıyoruz bir gün bile değişikliğe sebep olabilir olan oldu beklicez artık artık olumsuzui sonuç almak istemıyorunBenim gittiğim merkez her gidişimde kan testi yaptı. Transfer günü verdiklerinde de o gün son muayene yapıyorlar. Endometriuma bakılıyor. Hatta benim transfer günü bir kere iptal oldu. Bir öncekinde rahim duvarı 10mm çıkmıştı transfer günü 7,8 mm civarı çıktı. Doktor iptal etti. O kadar emek veriyorsun boşa gitmesin dedi.
Sağol canım insAllah hep dua ediyorum tez vakitte sanada isteyen herkese de nasip olsun insAllahCanım çok sevindim.Hayırlısı ile al inşaallah kucağına
Hep burdayımKızlaaarrr haziranda pozitif görenlerimiz nerede ya, 5. Haftaya gelen kimler?
Strese girmeyin bende hep belirti aradım ama olmadı zaten şuan içinde olduğunu bildiğiniz için arıyosunuz normal gebeliklerde de 4. 5. Haftada başlıyor belirtiler zaten bende ne lekelenme ne ağrı oldu ama pozitifi gördüm hamile olduğumu anca anca hissediyorum belirtilerim yeni başladı. Bende çok lekenlenme aradım ama lekelenme olması her zaman pozitifi göstermiyor öyle düşünün lekelenme görünce umutlanırım diyodum ama gören herkes tedirgin oluyor bilginiz olsun. Güzel haberlerle inşallahBe
Bende salı günü transfer oldum şuan 3.günüm ve hiç belirtim yok yani nr bir kasık ağrısı ne başka bişey. Göğüslerim çok hassas acayip sızlıyor ama oda kullandığımız ilaçkardan öncesindede vardı. Belirti olsun diye beklememek lazım çoğu kişi sonlara doğru ağrı hissetmeye başlıyor am genel plarak gözlemim şu ki kasık ağrısı ve leke görenlerin çoğu pozitif yinede daha yolun çok başındayız. Ağtı olsa dert olmada dert inşallah tutunurlar inşallah buraya bizde güzel haberlerimzi yazarız amin..
Insallah ama sanki olmadii gibi bende billmiyorum. Dikkat etmemeyede basladim bol bol geziyorum vallahBe
Bende salı günü transfer oldum şuan 3.günüm ve hiç belirtim yok yani nr bir kasık ağrısı ne başka bişey. Göğüslerim çok hassas acayip sızlıyor ama oda kullandığımız ilaçkardan öncesindede vardı. Belirti olsun diye beklememek lazım çoğu kişi sonlara doğru ağrı hissetmeye başlıyor am genel plarak gözlemim şu ki kasık ağrısı ve leke görenlerin çoğu pozitif yinede daha yolun çok başındayız. Ağtı olsa dert olmada dert inşallah tutunurlar inşallah buraya bizde güzel haberlerimzi yazarız amin..
Benimki özkan özdamar bahceci fulyadaBende bahçecide yaptım kübra boynukalın doktorum sizinki hangisi
Size kacinci gün embriyosu koydular ?? Bide embriyonuzun kalitesini söyledilermi?Bende bahçecide yaptım kübra boynukalın doktorum sizinki hangisi
Kesinlikle degerlendirmelisiniz o embriyolari elde etmek icin büyük caba verdiniz. Ve burda okuyoruz kacinci denemelerden sonraa hamile kalanlar var pes etmeyin.Kızlar bende bir konuda fikirlerinizi almak istyorum doğal yoldan bir kimyasal gebelik gecirdim sonrasında iki olumsuz aşılama sonucu tüp bebek yaptırdım sekiz tane embrıyom olustu doktor genetik test onermediği için direk donduruldu ilk transferim kimyasal ikinciside negatif oldu. Karyotip analizi testimiz temiz cıktı sizce kalan embrıyoları değerlendirmeli miyim ?
2 tane 5.gün embriyosu 1bb 1bc koyuldu o konuda haklarını yiyemem 2 ayrı embriyolog geldi 2 sefer ayrı ayrı bilgi verildiSize kacinci gün embriyosu koydular ?? Bide embriyonuzun kalitesini söyledilermi?
Tanıyorum o doktoruda geçen kist oluşumu nedeniyle bir ay ertelemiştik muayenemi özkan hoca yapmıştı bu şekilde transfer edemeyiz demişti çok şükür ki geçici bir kistti şimdi tek brklentim tutunmuş olmalarıBenimki özkan özdamar bahceci fulyada
Yüreğime su serptin cidden allah var gam yok hep olumlu düşünmek en önemlisi stres yapmıcaz ve pozitifi bulucazStrese girmeyin bende hep belirti aradım ama olmadı zaten şuan içinde olduğunu bildiğiniz için arıyosunuz normal gebeliklerde de 4. 5. Haftada başlıyor belirtiler zaten bende ne lekelenme ne ağrı oldu ama pozitifi gördüm hamile olduğumu anca anca hissediyorum belirtilerim yeni başladı. Bende çok lekenlenme aradım ama lekelenme olması her zaman pozitifi göstermiyor öyle düşünün lekelenme görünce umutlanırım diyodum ama gören herkes tedirgin oluyor bilginiz olsun. Güzel haberlerle inşallah
Kesinlikle aynı merkezde ben tedavi görmüşüz ben umuttaydım ama inşallah güzel sonuçlanacak belirti için çok erken kafanızı rahat tutunYüreğime su serptin cidden allah var gam yok hep olumlu düşünmek en önemlisi stres yapmıcaz ve pozitifi bulucaz
Ah canım yaHep burdayım7+1
Aynen bendede öyle oldu bana 4ab bide 4ac 5. gün embriyosu koydular2 tane 5.gün embriyosu 1bb 1bc koyuldu o konuda haklarını yiyemem 2 ayrı embriyolog geldi 2 sefer ayrı ayrı bilgi verildi
Nasılsın canım nasıl gidiyor, ben de 5+2deyim. Hatırladım seni bakBen varım canım taşınma telaşındayım Bi kaç gün uzak kaldım burdan
Ohoo ilk gebeliklerde 16 18 hafta da eğer ilk değilse 12 13 hafta diyolar hissetmeye çok var yani dahaAh canım yanasıl gidiyor peki, ben 5+2 deyim, haftaya kese görmeye gidicem hiç bir değişiklik yok ama ne zaman hissetmeye başlıcam acaba?
Cok sükür gercekren özkan hoca cok bilgiiliTanıyorum o doktoruda geçen kist oluşumu nedeniyle bir ay ertelemiştik muayenemi özkan hoca yapmıştı bu şekilde transfer edemeyiz demişti çok şükür ki geçici bir kistti şimdi tek brklentim tutunmuş olmaları
Bennn varımmmKızlaaarrr haziranda pozitif görenlerimiz nerede ya, 5. Haftaya gelen kimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?