2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acaba
Benim gittiğim merkez her gidişimde kan testi yaptı. Transfer günü verdiklerinde de o gün son muayene yapıyorlar. Endometriuma bakılıyor. Hatta benim transfer günü bir kere iptal oldu. Bir öncekinde rahim duvarı 10mm çıkmıştı transfer günü 7,8 mm civarı çıktı. Doktor iptal etti. O kadar emek veriyorsun boşa gitmesin dedi.

Bende o gün muayene ederler diye bekledim ama olmadı dünya ilaç kullanıyoruz bir gün bile değişikliğe sebep olabilir olan oldu beklicez artık artık olumsuzui sonuç almak istemıyorun

Strese girmeyin bende hep belirti aradım ama olmadı zaten şuan içinde olduğunu bildiğiniz için arıyosunuz normal gebeliklerde de 4. 5. Haftada başlıyor belirtiler zaten bende ne lekelenme ne ağrı oldu ama pozitifi gördüm hamile olduğumu anca anca hissediyorum belirtilerim yeni başladı. Bende çok lekenlenme aradım ama lekelenme olması her zaman pozitifi göstermiyor öyle düşünün lekelenme görünce umutlanırım diyodum ama gören herkes tedirgin oluyor bilginiz olsun. Güzel haberlerle inşallah

Insallah ama sanki olmadii gibi bende billmiyorum. Dikkat etmemeyede basladim bol bol geziyorum vallah bakalim hayirlisi ümidim pek yok

Kesinlikle degerlendirmelisiniz o embriyolari elde etmek icin büyük caba verdiniz. Ve burda okuyoruz kacinci denemelerden sonraa hamile kalanlar var pes etmeyin.

Yüreğime su serptin cidden allah var gam yok hep olumlu düşünmek en önemlisi stres yapmıcaz ve pozitifi bulucaz

Ah canım ya nasıl gidiyor peki, ben 5+2 deyim, haftaya kese görmeye gidicem hiç bir değişiklik yok ama ne zaman hissetmeye başlıcam acaba?
Ohoo ilk gebeliklerde 16 18 hafta da eğer ilk değilse 12 13 hafta diyolar hissetmeye çok var yani daha hafif hafif bulantılarım başladı 3 gündür de öğürmeye başladım ama başka bişey yok ben keseyi 5+4 de gördüm dün 7. Haftada da kalbini duydum rabbim size de nasip etsin inşallah

Cok sükür gercekren özkan hoca cok bilgiili isini iyi yapiyor bastan salma yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…