- 14 Kasım 2019
- 795
- 898
- 33
- 40
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.121
Yeni mi oldu bu canım.Öyle deme benim blast ti 10. Gün kan da 6 kusur çıktı Dr gebelik var şuan dedi o yüzden ilaçlarını bırakma 12. Gün yani cmtsi gün bida kan ver o zaman artışa bakacağız dedi
Evet 1 temmuz dün test günümdu transferden sonra 10. Gün değer 6 kusur çıkmış Dr şuan gebelik var dedi(çünkü ben inatla yani negatif dedim) ama artışa bakmamız lazım dedi yarın 12. Gün bida kan vericemYeni mi oldu bu canım.
Çok sevindim senin adına,inşallah yükselir. Bizler hepimiz genele göre kıyaslama yaptığımız için istisnai durumlara yogunlasamiyoruz. Seninki yine level atlamış maşallah,benim durum umutsuz büyük ihtimal. Allah bir mucize yaratmadığı ya da o istisnai durumu nasip etmedigi süreceEvet 1 temmuz dün test günümdu transferden sonra 10. Gün değer 6 kusur çıkmış Dr şuan gebelik var dedi(çünkü ben inatla yani negatif dedim) ama artışa bakmamız lazım dedi yarın 12. Gün bida kan vericem
Hayırlısı diyorum saglikliysa yükselsin inşallah daha test gününe var o yüzden strese hiç girme bak benim blastken 10. Gün test günümde yaptım bu değer çıktı 9 larda çıkıp şuan doğum yapanlar varmış biz hep bekliyoruz ki 7.-8. günde 30-60 arası çıksın test günü geldiğinde 100-300 arasını girelim çünkü hep ortalamalar bu şekilde... O yüzden şuan stres yapma ben dün Dr a inatla negatif beşe çok yakın dediğin halde belki geç tutunmustur dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi şuan gebelik var pozitif dediÇok sevindim senin adına,inşallah yükselir. Bizler hepimiz genele göre kıyaslama yaptığımız için istisnai durumlara yogunlasamiyoruz. Seninki yine level atlamış maşallah,benim durum umutsuz büyük ihtimal. Allah bir mucize yaratmadığı ya da o istisnai durumu nasip etmedigi sürecebakalım test günüme 4 gün kala yaptım. Yarın sabah mecburen bir daha yapacağım. Bir bakmışsın yükselmiş mucize olmuş
Böyle düşünme canım şuan stres seni daha kötü etkiler ins 2 gün sonra artışın çok güzel olur hayirlisiyla canım benimAynen dediğiniz gibi doktorum iki gün sonra yine test yap artışına bakalım dedi. Allahtan ümit kesilmez ama çok da umutlu değilim maalesef
Evet canım,şu an sen pozotifsin. Geç tutunma olayının neden nasıl olduğunu çözemedim ama sınırı geçmişin. İnşallah bundan sonra yükselmesine odaklanacaksin. Ben de bugün iğnelerimi olup yarınki değere göre hareket edeceğim.Hayırlısı diyorum saglikliysa yükselsin inşallah daha test gününe var o yüzden strese hiç girme bak benim blastken 10. Gün test günümde yaptım bu değer çıktı 9 larda çıkıp şuan doğum yapanlar varmış biz hep bekliyoruz ki 7.-8. günde 30-60 arası çıksın test günü geldiğinde 100-300 arasını girelim çünkü hep ortalamalar bu şekilde... O yüzden şuan stres yapma ben dün Dr a inatla negatif beşe çok yakın dediğin halde belki geç tutunmustur dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi şuan gebelik var pozitif dedi
Allah tamamina erdirsin insallahhh cok sevindm canimKizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Hayırlı olsunnnnnKizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Algilayamadik dusukmu acaba diye pazartesi tekrar yaotircxHayırlı olsunnnnngayet normal bence canım 3.gün embriyosu için
Selam kızlar benim 7. gün Beta Hcg 21,6 Bugün 10. gün 22,1 çıktı bu kimyasal gebelik ya da düşük mü demek? Doktorumu aradım ama ameliyattaymis. Bu durumu yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Çok moralim iki
Canım bol bol dinlen lütfen haftasonu yükaelir mutlaka dinlemmek çok önemliymiş bu aşamadaKizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Hemen yattim vall yataga kan vermye o kaar umitsuz gittim ki anlatamam ekstra yapmam gereken bisey varmiCanım bol bol dinlen lütfen haftasonu yükaelir mutlaka dinlemmek çok önemliymiş bu aşamada
Sıfırdan başlamak daha zor canım. Ben olsam transfer olurdum onlarıKızlar bende bir konuda fikirlerinizi almak istyorum doğal yoldan bir kimyasal gebelik gecirdim sonrasında iki olumsuz aşılama sonucu tüp bebek yaptırdım sekiz tane embrıyom olustu doktor genetik test onermediği için direk donduruldu ilk transferim kimyasal ikinciside negatif oldu. Karyotip analizi testimiz temiz cıktı sizce kalan embrıyoları değerlendirmeli miyim ?
İnşallah yükselecek darısı biz brkleyenlerin başınaKizlar kan degerim 53.1 cikti hamileyim ama degerim arttigini gormek icin 2 gun sonra tekrar tapicam ne diyosunuz nasil 3.gun emriyosu
Transfer günü banada tekrar kan sayımı yapmadılar 5 gün önce e2 ve p4 değerlerime bakıldı endometrıum 7 nın üzerindeydi ve transfer günü verildi o gün gelincede direk yapıldı. Bu normal mi acabaYa ne güzel hepsine bakılmış ben de her girmede e2 bakıldı tranfer günü hiç birseye bakılmadı direk tranfer edildi .en önemli şeyeler bakılmadı gerçekten ben 2 3 hafta önce gidip tsh kan vb baktirmistim. Folik.ait değerim fazlaydı ona bakabilir miyiz dedim burda bakılmıyor dendi. Anestezi için kan aldılar ordada tsh bakılmadı. Amaliyat olacağım zaman bayılmıştı çok yüksek çıkmıştı dediler eğer dusmezse amaliyatta almazlar diye anestezi uzmanı onay vermez dediler. Ama yumurta toplamada hiç bakılmadı
Insallh canin insallhİnşallah yükselecek darısı biz brkleyenlerin başına
Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artikbende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?
Bende salı günü transfer oldum şuan 3.günüm ve hiç belirtim yok yani nr bir kasık ağrısı ne başka bişey. Göğüslerim çok hassas acayip sızlıyor ama oda kullandığımız ilaçkardan öncesindede vardı. Belirti olsun diye beklememek lazım çoğu kişi sonlara doğru ağrı hissetmeye başlıyor am genel plarak gözlemim şu ki kasık ağrısı ve leke görenlerin çoğu pozitif yinede daha yolun çok başındayız. Ağtı olsa dert olmada dert inşallah tutunurlar inşallah buraya bizde güzel haberlerimzi yazarız amin..Merhaba arkadaslar pazartesi transferim oldu 4. günmü oluyor 3. mü bugün bilemedim ama böyle adet sancim var gibi gidip geliyor bacaklarima dogru agri oluyor sonra birden hic agrim olmuyor kafaaa gitti artikbende sasirdim vallah .. sizlerde nasil oluyordu belirtileriniz varmiydii bu sekil?
Bende bahçecide yaptım kübra boynukalın doktorum sizinki hangisiEvet son denemelerde bendede öyle olmustu taze transfer yapildiginda agrilarim cok vardi simdi rahim dinlendirmesi yapildiktan sonra transfer oldu . Simdi daha rahat sanki ama yani snaki olmadi gibi geliyorsen nerde yaptirdin ? Ben bahcecide yaptirdim 2 tane 5. gün embriyosu koyuldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?