2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Selam kızlar benim 7. gün Beta Hcg 21,6 Bugün 10. gün 22,1 çıktı bu kimyasal gebelik ya da düşük mü demek? Doktorumu aradım ama ameliyattaymis. Bu durumu yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi? Çok moralim bozuk

Canım heme kimyasal mi yoksa düşük mü demek için erken tahminimce dr 2 gün sonra tekrar kan ver diyecektir gozlemleyecektir kanı aynı yerde ver ve olabildiğince aynı saatte ver fark anlaşılsın bu zamanda bol bol dinlen ve iyi beslen canım benim ins değerin guzelcene artar güzel haber alirsin

Kani nerde yaptiriyorsun canim bende devletin acil bolumune mi yaptirsam ne demeliyim ki yapmalilar
Ben kan testi yaptırıcam gebelik için dedim biz yapmıyoruz normalde bu seferlik yapalım bidaha başka yerde yaptırın dediler kaç gün geçti falan dediler bende tüp bebek benim bugün test günüm dedim tamam o zaman dediler. 2 gün sonra özelde yaptırdım değerim 2 katına çıkmamıştı hemen devletin aciline gittim artışa bakmam lazım dedim yaptılar yani 2 sefer duruma göre 3 4 sefer vermeniz gerekebilir doktorlar da hep farklı oluyor acildeki ona göre karar verin derim ben

:) sansimi deneyeyum bakalm birazdan gidecem idral testi yaptim cok silik cikti

İnşallah değerin artmış olur canım. Düşük müydü ilki
Düşük değildi canım kanama vardı ama çok şükür artmış ilaçları kullanmaya devam ediyorum.Beklemek bitmiyo salı tekrar kan vericem Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda insAllah

Kani nerde yaptiriyorsun canim bende devletin acil bolumune mi yaptirsam ne demeliyim ki yapmalilar
Ben bu gün acilde denedim çünkü MHRS den kadın dogumcu bu gün yok gorunuyordu.Gerci sistemde yok gorunuyo varmış önce acilden aldım o kadın doğuma sevk etti neyse benimki karışık oldu birazda benim yüzümden.
Allah affetsin sana şöyle söyleyeyim acile gidip kanamam var tüp bebek tedavisi görüyorum test yaptırmam gerekiyo Dr haber vermek için dedim randevuyu aldım fakat acil doktorundan beta HCG e2 progesteron istiyorum deyince ben sadece beta HCG ye baktirabilirim dedi tmm ona baktiralim dedim ama olmadı hepsine baktırmak gerekiyorsa kadın doğuma git diye kağıt verdi oraya gitmek zorunda kaldim.Yani kısacası acilde sadece beta HCG ye bakıyorlar diğerlerini karıştırmadan bakarlar yalanimizi da Allah affetsin

Denizciğim sonucun ne oldu?İnşaallah kanaman durmuş ve güzel sonucu almışsındır.Olmadıysa da boşver dert etme Olması için uğraşalım!!
Canım test sonucu çıktı artmış şükür salı tekrar test yaptıracam.Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin insAllah.Beklemeye devam insAllah bu sefer olur

Aynen dediğiniz gibi doktorum iki gün sonra yine test yap artışına bakalım dedi. Allahtan ümit kesilmez ama çok da umutlu değilim maalesef

Bende birazdan sansimi deneyecem bakalm ne olacak

Kızlar herkese merhaba, üç haftadır yazdıklarınızı okuyorum, sevinenlerle sevinip üzülenlerle üzülüp, sizlerle dua ediyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlarını kucaklamayı nasip etsin.
Bana 21 Haziran’da 2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi. Doktorum biraz garantici olduğu için 14. gün kan ver dedi. Ama ben dayanamayıp sabah kan verdim(11. gün) Göğsüm bir ağrıdı bir ağrımadı, kasığıma bir gün ağrı girdi bir gün girmedi. Ben de herkes gibi belirtileri anlamaya çalışarak günler geçirdim artık dayanamıyorum deyip kan vermeye gittim Dakikalar geçmek bilmiyor. Saat 4ten sonra çıkacak sonucum hayırlısıyla.
Umarım herkes en güzel zamanda sağlıklı bebeğinin haberini alır

Öyle deme benim blast ti 10. Gün kan da 6 kusur çıktı Dr gebelik var şuan dedi o yüzden ilaçlarını bırakma 12. Gün yani cmtsi gün bida kan ver o zaman artışa bakacağız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…