2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bende ayniydim. Herkes belirti sayiyordu bende kasık batmasi dışında baska bir sey yoktu. Hep lekelenme bari olsada tuttuğunu anlasam derdim. Her tuvalete gidişimde iyice bakardim ama diğer yabdan da lekelenme olmasini istemezdim. Sonuçta kan veya lekelenme iyi bir şey değil diye düşünüyorum. Çok şükür belirti araya araya pozitifi gördüm.

Aminnn inşallah beklemek hiç bitiyormuş gerçekten. Bende de yemeklerden sonra çok hafif bulantı başladı bir de sabahları mide yanması var ama klima çarptı ondan sanıyorum. Ay geçmiyor zaman, sanki aylar oldu

Bennn varımmm 17 hazirandi transferim. Pazartesi ultrason randevum var. Keseyi göreceğiz ins.
Tup bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor?
Benim 12 hazirandı transferim 5. Gün embriyosu ama doktorum kese için 10 temmuz dedi sanki beni çok ileri tarihe attı ya 8.hafta başı olacak neredeyse. Ben son adet günümden hesapladım sistem üzerinden.

Benim 12 hazirandı transferim 5. Gün embriyosu ama doktorum kese için 10 temmuz dedi sanki beni çok ileri tarihe attı ya 8.hafta başı olacak neredeyse. Ben son adet günümden hesapladım sistem üzerinden.
Tupt bebekte son adet tarihinden hesaplanmiyor diye biliyorum ben. İnternette transfer tarihinden itibaren 2 haftalik olarak hesaplayin diye okudum
Ama çok geç bir tarih vermis size kese için.

Ben aslında hala wc de bakıyorum ama daha hiç görmedim çok şükür rabbim göstermesin inşallah kaç haftalık

Aminnn inşallah beklemek hiç bitiyormuş gerçekten. Bende de yemeklerden sonra çok hafif bulantı başladı bir de sabahları mide yanması var ama klima çarptı ondan sanıyorum. Ay geçmiyor zaman, sanki aylar oldu
Ben aynı düşüncedeyim tedaviye ilk başladığıma güne bakıyorum da daha 2 ay olmamış ama bana 2 yıl gibi geliyor. Zaman çabuk geçer diyolar ya yalanmış

Çok çok hafif bulantı oluyor ve yanma ama çok halsizim, biraz üşüttüm klimadan ona yoruyorum. Sürekli yatasım var. Keseyi görsem biraz rahatlayacağım bakalım. Pozitifi görmek yetmiyormuş
Aynen canım ben bi de yolculuk yaptım tedirginim keseyi görmeye de çarşamba günü gidicem nasipse sen ne zaman gideceksin

Benimde transferim aynı bana doktorum salı günü demişti ama ben çarşamba ya randevu bulabildim vakitte hiç geçmiyor
Evet yaa kesinlikle beklemek çok zor. Hayirlisiyla görelim. Sen kac kere kan testi yaptirdin? Ben 2 kere yaptirdim doktorum gerek yok baska yaptirmana dedi. Burda okuyorum sürekli kan testi yaptiranlar var. Avaba bende mi yaptirsam diye endişe ediyordum

Ben de 2 kere yaptırdım canım değer önemli değerlerin nasıldı?

Ah canım ya nasıl gidiyor peki, ben 5+2 deyim, haftaya kese görmeye gidicem hiç bir değişiklik yok ama ne zaman hissetmeye başlıcam acaba?
Bende 5+3 canim benim sen ne zaman trasnfer olmuştun? Bende ins haftaya cuma randevum var banada geç geldi biraz ama bizim dr herseyde garantisi galiba kese gözükmez falan diye geç çağırdı ☺ zaman geçmiyor çok merak ediyorum durum ne sorun var mu yok diye ins hayirlisiyla birsey yoktur

Transferden sonra 9.gun 152, 11.gun 300 çıktı. 2 kat artış olunca gerek duymadi sanırım. Seninkiler nasıldı?
Aynen düzenli artış olduğu için istememiştir. Benim 10.gün 368 di 12.gün 965 ti benden de istemedi kese randevusu verdi ama ben şehir dışında olduğum için farklı doktora gitmek durumundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…