- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #5.181
Hasta gibiyim valla nasıl olayım senin nasıl gidiyor başladı mı bulantın falanNasılsın canım nasıl gidiyor, ben de 5+2deyim. Hatırladım seni bakvar mı değişiklik
Bende ayniydim. Herkes belirti sayiyordu bende kasık batmasi dışında baska bir sey yoktu. Hep lekelenme bari olsada tuttuğunu anlasam derdim. Her tuvalete gidişimde iyice bakardimStrese girmeyin bende hep belirti aradım ama olmadı zaten şuan içinde olduğunu bildiğiniz için arıyosunuz normal gebeliklerde de 4. 5. Haftada başlıyor belirtiler zaten bende ne lekelenme ne ağrı oldu ama pozitifi gördüm hamile olduğumu anca anca hissediyorum belirtilerim yeni başladı. Bende çok lekenlenme aradım ama lekelenme olması her zaman pozitifi göstermiyor öyle düşünün lekelenme görünce umutlanırım diyodum ama gören herkes tedirgin oluyor bilginiz olsun. Güzel haberlerle inşallah
Aminnn inşallahOhoo ilk gebeliklerde 16 18 hafta da eğer ilk değilse 12 13 hafta diyolar hissetmeye çok var yani dahahafif hafif bulantılarım başladı 3 gündür de öğürmeye başladım ama başka bişey yok ben keseyi 5+4 de gördüm dün 7. Haftada da kalbini duydum rabbim size de nasip etsin inşallah
Benim 12 hazirandı transferim 5. Gün embriyosu ama doktorum kese için 10 temmuz dedi sanki beni çok ileri tarihe attı ya 8.hafta başı olacak neredeyse. Ben son adet günümden hesapladım sistem üzerinden.Bennn varımmm17 hazirandi transferim. Pazartesi ultrason randevum var. Keseyi göreceğiz ins.
Tup bebekte gebelik haftası nasıl hesaplanıyor?
Çok çok hafif bulantı oluyor ve yanma ama çok halsizim, biraz üşüttüm klimadan ona yoruyorum. Sürekli yatasım var. Keseyi görsem biraz rahatlayacağım bakalım. Pozitifi görmek yetmiyormuşHasta gibiyim valla nasıl olayım senin nasıl gidiyor başladı mı bulantın falan
Tupt bebekte son adet tarihinden hesaplanmiyor diye biliyorum ben. İnternette transfer tarihinden itibaren 2 haftalik olarak hesaplayin diye okudumBenim 12 hazirandı transferim 5. Gün embriyosu ama doktorum kese için 10 temmuz dedi sanki beni çok ileri tarihe attı ya 8.hafta başı olacak neredeyse. Ben son adet günümden hesapladım sistem üzerinden.
Ben aslında hala wc de bakıyorum ama daha hiç görmedim çok şükür rabbim göstermesin inşallahBende ayniydim. Herkes belirti sayiyordu bende kasık batmasi dışında baska bir sey yoktu. Hep lekelenme bari olsada tuttuğunu anlasam derdim. Her tuvalete gidişimde iyice bakardimama diğer yabdan da lekelenme olmasini istemezdim. Sonuçta kan veya lekelenme iyi bir şey değil diye düşünüyorum. Çok şükür belirti araya araya pozitifi gördüm.
Ben aynı düşüncedeyim tedaviye ilk başladığıma güne bakıyorum da daha 2 ay olmamış ama bana 2 yıl gibi geliyor. Zaman çabuk geçer diyolar ya yalanmışAminnn inşallahbeklemek hiç bitiyormuş gerçekten. Bende de yemeklerden sonra çok hafif bulantı başladı bir de sabahları mide yanması var ama klima çarptı ondan sanıyorum. Ay geçmiyor zaman, sanki aylar oldu
Daha çok yeni pazatesi keseyi gorcez. 17 harizandi transferim. Hesaplarima göre bugün 4+2 oluyorBen aslında hala wc de bakıyorum ama daha hiç görmedim çok şükür rabbim göstermesin inşallahkaç haftalık
Aynen canım ben bi de yolculuk yaptım tedirginim keseyi görmeye de çarşamba günü gidicem nasipse sen ne zaman gideceksinÇok çok hafif bulantı oluyor ve yanma ama çok halsizim, biraz üşüttüm klimadan ona yoruyorum. Sürekli yatasım var. Keseyi görsem biraz rahatlayacağım bakalım. Pozitifi görmek yetmiyormuş
Benimde transferim aynı bana doktorum salı günü demişti ama ben çarşamba ya randevu bulabildim vakitte hiç geçmiyorDaha çok yeni pazatesi keseyi gorcez. 17 harizandi transferim. Hesaplarima göre bugün 4+2 oluyor
Evet yaa kesinlikle beklemek çok zor. Hayirlisiyla görelim. Sen kac kere kan testi yaptirdin? Ben 2 kere yaptirdim doktorum gerek yok baska yaptirmana dedi. Burda okuyorum sürekli kan testi yaptiranlar var. Avaba bende mi yaptirsam diye endişe ediyordumBenimde transferim aynı bana doktorum salı günü demişti ama ben çarşamba ya randevu bulabildim vakitte hiç geçmiyor
Ben de 2 kere yaptırdım canım değer önemli değerlerin nasıldı?Evet yaa kesinlikle beklemek çok zor. Hayirlisiyla görelim. Sen kac kere kan testi yaptirdin? Ben 2 kere yaptirdim doktorum gerek yok baska yaptirmana dedi. Burda okuyorum sürekli kan testi yaptiranlar var. Avaba bende mi yaptirsam diye endişe ediyordum
Transferden sonra 9.gun 152, 11.gun 300 çıktı. 2 kat artış olunca gerek duymadi sanırım. Seninkiler nasıldı?Ben de 2 kere yaptırdım canım değer önemli değerlerin nasıldı?
Bende 5+3 canim benim sen ne zaman trasnfer olmuştun? Bende ins haftaya cuma randevum var banada geç geldi biraz ama bizim dr herseyde garantisi galiba kese gözükmez falan diye geç çağırdı ☺ zaman geçmiyor çok merak ediyorum durum ne sorun var mu yok diye ins hayirlisiyla birsey yokturAh canım yanasıl gidiyor peki, ben 5+2 deyim, haftaya kese görmeye gidicem hiç bir değişiklik yok ama ne zaman hissetmeye başlıcam acaba?
Aynen düzenli artış olduğu için istememiştir. Benim 10.gün 368 di 12.gün 965 ti benden de istemedi kese randevusu verdi ama ben şehir dışında olduğum için farklı doktora gitmek durumundayımTransferden sonra 9.gun 152, 11.gun 300 çıktı. 2 kat artış olunca gerek duymadi sanırım. Seninkiler nasıldı?
Sağlıklı olsunlarda önemli değil baska doktor falan.Aynen düzenli artış olduğu için istememiştir. Benim 10.gün 368 di 12.gün 965 ti benden de istemedi kese randevusu verdi ama ben şehir dışında olduğum için farklı doktora gitmek durumundayım
Aynen öyle hayırlısıyla keseyi de görelim kalp atışını da duyalım inşallah beklemek zor geçmiyor günlerSağlıklı olsunlarda önemli değil baska doktor falan.
Pazartesi çok erken değil mi ? Son adetiniz ne zamanDaha çok yeni pazatesi keseyi gorcez. 17 harizandi transferim. Hesaplarima göre bugün 4+2 oluyor
Hiç tedirgin olmayın ben transferden 3 saat sonra yolculuk yaptım pozitifi aldım yine yolculuk yaptım rabbim izin vermedikçe bişey olmaz inşallahAynen canım ben bi de yolculuk yaptım tedirginim keseyi görmeye de çarşamba günü gidicem nasipse sen ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?