2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Yaa inanılmaz kafam karıştı. Cumartesi pazar testte çıkmadı normal testti. Pazartesi erken gebelik yaptım onda çıktı. Sağlık ocağında daha önce yaptırdığım troid testlerim yanlış çıkmıştı. Şuan dua ediyorum bu da yanlış olsun die😔

Ya bende test yaptım bu sabah kocaman tek çizgi. Hala umudum var çünkü 9. 10. Günde yükselmeye başlıyormuş beta. Seninde yeni yükselmeye başlamış. 2 gün sonra tekrar ver daha yüksek çıkar İnş 🙏

Herkese merhaba benim de 22 haziranda ilk transferim olacak iki adet dondurulmuş 5. gün embriyosu. Çok heyecanlıyım umarım hepimiz için olumlu olur sonuçlar.
Merhabalar 7 gün önce bende aynen sizin gibi yazmıştım. Şuan idrar testlerim çift çizgi henüz kanda baktırmadım. Allah sağlıkla hayırlısını versin hepimize:)

Kizlar bana 5 gün emriyosu transfer edildi bir tane yarın transfer gününü saymasak 4 gün kanda baktirsam cikarmi
Bende dün ve bugün idrar testi yaptım pozitif ama birşey değişmiyor ki yine bekliyoruz. Yani en azından 7. Günü filan bekle bence çünkü çıkmassa daha çok erken boşuna moralin bozulur. Çıksa da çok düşük çıkar onu kafaya takarsın:)

Inşallah canım bol bol dinlen en önemlisi bence psikoloji hep pozitif ol ❤❤ Haberdar ederim tabi sende haberdar et belirtilerini falan sonrada inşallah pozitifi sonucunu paylaş bizle insan mutlu oluyor 🥰😍😍😍
Kizlar bir tane 5 gün emriyosu tarnsfer edildi yarın tarnsfer gününü saymasak 5 gün sayarsak 6 gün sizce kanda cikarmi

Ya çok sevindim hayırlı olsun .iki embriyo olusmustu de mi sizin ama biri dediniz 5 e geldi kalitesi nasıldı peki .Ilk dememi mi başka dondurulmuş embriyonuz var mı. hadi bakalim ya umutlandim şimdi bazen bi tane bile olsa oluyomuş ben hep çok embriyo olursa şans o kadar artar diye düşündüğüm için.
Evet doktor da öyle demişti ama ben şansımı denemek istemiştim. Havuz yöntemi için maddi manevi daha çok yorulacaktık çünkü. 4 yumurta toplandı 3 ü olgun olup 2 tanesi döllendi 4.günde öldü 1 tane kalmıştı o da çok şükür benimle şuan 🤲🏻❤️ 4bb kalitesindeydi başka da kalmadı evet ilk denememdi

Kızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sanki
Yaa farklı merkezlerde farklı sonuçlar çıkabilir, inşallah hastanede yaptırdığında daha yüksek çıkar, hiç belli olmaz

kızlar dün transfer oldum bel ağrım kasık batmam en ufak bir hareket dahi yok rahmimde ( bu ikinci denemem) tutunurlar mı diye merak içerisindeyim😅ilk günlerde belirti yaşanıyor mu pozitif olanlar bişi diyin

Kızlar sabah sağlık ocağında yaptırdığım test sonucu çıktı. İdrarda çizgiyi gördüm ama test sonucum 4.39 ıu/l çıkmış. Ne diosunuz çok düşük deil mi? Gebelik yok sanki
Kuzum kacinci gunun acaba ? Baska yerde test verdin mi, hayirlisi olsun insallah yanlistir bu da yani maalesef idrar testlerine guven olmuyo 😔

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)

Back
X