- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #2.141
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki de artmıştır.cok sevindim canim gayet guzel artmis. ben de yarin vericem 13. gun testini. merakla bekliyoruz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim. İnşallah sizinki de artmıştır.cok sevindim canim gayet guzel artmis. ben de yarin vericem 13. gun testini. merakla bekliyoruz...
Çok teşekkür ederim Amiiin bütün isteyenlerin başınaHayırlı uğurlu olsun inşallaahdarısı hepimizin başınaaa
![]()
Progestan iğne şeklinde mi kullanıyorsun? Benim başıma gelmedi ama yat dinlen sen riske atma bence.Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
günde 2 tane iğne GöbektenProgestan iğne şeklinde mi kullanıyorsun? Benim başıma gelmedi ama yat dinlen sen riske atma bence.
Kuzucum yat dinlen bakalım yerleşmeden dolayı geliyodur o inşallah az kaldı teste hayırlısıyla öğrencez kuzumMerhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Amin cnm inşallahKuzucum yat dinlen bakalım yerleşmeden dolayı geliyodur o inşallah az kaldı teste hayırlısıyla öğrencez kuzum![]()
Moralini bozmadan bekle canım sen, bak işte umut hep var. İnşallah hayırlı sonuçlansın9. Günümdü cnm. Tekrar test yaptım 4.30 çıktı. Doktorum aslında tutunmuş dedi ilaçlara devam et 12. Gün bi daha test yap dedi.
Bence hertürlü yorma kendini yatıp dinlen bende olmadı ama doktorum böyle bir kanama olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti. İçini ferah tut bebek tutunmak istiyordur bence:)Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Tebriklerrr darısı bizlere umarım :)))Kızlar benim sonucum da 117 çıktı, perşembe bir daha test istedi ,darısı sabırla bekleyen herkesin başına...
amin canım senin ne zamandı test günün,sizler için de dua edeceğim...Tebriklerrr darısı bizlere umarım :)))
Benim test günüm yarın. Bende merakla bekliyorum. Duaya hepimizin ihtiyacı var gerçekten. Sağlıkla kucağımıza alalımamin canım senin ne zamandı test günün,sizler için de dua edeceğim...
Doktorun dediği gibidir canım. Herkesin kullandığı ilaçlar ayrı ben de niye böyle oldu diye düşünüp moralini bozmagünde 2 tane iğne Göbekten
Günde 2 tane ağızdan
Günde 3 tane vajinadan...
yok artık o kadar takmıyorum dün çok kötü olmuştum.şimdi daha iyiyim ama yatınca hep aklıma geliyor.dün ilk kez 1 saatliğine dışarı çıkıp bir hava alayım dedim,lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum.psikolojide çok önemli diyorlar yatsam bir türlü yatmasam bir türlüDoktorun dediği gibidir canım. Herkesin kullandığı ilaçlar ayrı ben de niye böyle oldu diye düşünüp moralini bozma
Kuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabirAmin cnm inşallahyinede insan stres oluyor.Ne yaptın,sen kan verecek misin bugün
yaa çok sevindimKuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabirkuzum gitmedim ya ama bugün tekrar idrar testi yaptım ikiside kıpkırmızı çıktı demekki artmış diye düşünüyorum yoksa çıkmazdı herhalde
![]()
Bende şimdi kan verdim kizlar dayanamayıp bu gün 5 günüm bakalım ne cikacakyaa çok sevindimgüzelce ilerliyor maşallah
![]()
Bence acele etmeyin ilk gün dağılmıyor diye biliyorum kızlar söyler tabi öyleyse insanın modu düşüyor en azından 10. Günü bekleyin derim ben siz bilirsiniz yinede inşallah pozitifi görürsünüz sizde kendinize ve bebeğinize inanın ❤Kizlar bir tane 5 gün emriyosu tarnsfer edildi yarın tarnsfer gününü saymasak 5 gün sayarsak 6 gün sizce kanda cikarmi
Evet doktor da öyle demişti ama ben şansımı denemek istemiştim. Havuz yöntemi için maddi manevi daha çok yorulacaktık çünkü. 4 yumurta toplandı 3 ü olgun olup 2 tanesi döllendi 4.günde öldü 1 tane kalmıştı o da çok şükür benimle şuan4bb kalitesindeydi başka da kalmadı h
Bulmaca falan çöz kafan dağılsınyok artık o kadar takmıyorum dün çok kötü olmuştum.şimdi daha iyiyim ama yatınca hep aklıma geliyor.dün ilk kez 1 saatliğine dışarı çıkıp bir hava alayım dedim,lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum.psikolojide çok önemli diyorlar yatsam bir türlü yatmasam bir türlü![]()