• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Progestan iğne şeklinde mi kullanıyorsun? Benim başıma gelmedi ama yat dinlen sen riske atma bence.

Merhaba arkadaşlar.bugün transferimin 8. Günü dün başlayan açık kahve akıntım bugünde de devam ediyor.doktor ile görüştüm progestan yapıyor beklenen bir durum bu kırmızı ve pembemsi olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

bu durumu içinizde yaşayan var mı? kaç gün sürdü? ve dikkat ettiniz mi(yatıp dinlemek gibi)
Kuzucum yat dinlen bakalım yerleşmeden dolayı geliyodur o inşallah az kaldı teste hayırlısıyla öğrencez kuzum 🤲

Bence hertürlü yorma kendini yatıp dinlen bende olmadı ama doktorum böyle bir kanama olabileceğini ve normal olduğunu söylemişti. İçini ferah tut bebek tutunmak istiyordur bence:)

Doktorun dediği gibidir canım. Herkesin kullandığı ilaçlar ayrı ben de niye böyle oldu diye düşünüp moralini bozma
yok artık o kadar takmıyorum dün çok kötü olmuştum.şimdi daha iyiyim ama yatınca hep aklıma geliyor.dün ilk kez 1 saatliğine dışarı çıkıp bir hava alayım dedim,lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum.psikolojide çok önemli diyorlar yatsam bir türlü yatmasam bir türlü🙄😅

Amin cnm inşallah🙏🏼yinede insan stres oluyor.Ne yaptın,sen kan verecek misin bugün
Kuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabir 🤲 kuzum gitmedim ya ama bugün tekrar idrar testi yaptım ikiside kıpkırmızı çıktı demekki artmış diye düşünüyorum yoksa çıkmazdı herhalde 🤷🏻‍♀️😅

Kizlar bir tane 5 gün emriyosu tarnsfer edildi yarın tarnsfer gününü saymasak 5 gün sayarsak 6 gün sizce kanda cikarmi
Bence acele etmeyin ilk gün dağılmıyor diye biliyorum kızlar söyler tabi öyleyse insanın modu düşüyor en azından 10. Günü bekleyin derim ben siz bilirsiniz yinede inşallah pozitifi görürsünüz sizde kendinize ve bebeğinize inanın ❤🥰

Evet doktor da öyle demişti ama ben şansımı denemek istemiştim. Havuz yöntemi için maddi manevi daha çok yorulacaktık çünkü. 4 yumurta toplandı 3 ü olgun olup 2 tanesi döllendi 4.günde öldü 1 tane kalmıştı o da çok şükür benimle şuan 🤲🏻❤️ 4bb kalitesindeydi başka da kalmadı h

yok artık o kadar takmıyorum dün çok kötü olmuştum.şimdi daha iyiyim ama yatınca hep aklıma geliyor.dün ilk kez 1 saatliğine dışarı çıkıp bir hava alayım dedim,lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım dışarıya çıkmak istiyorum ama korkuyorum.psikolojide çok önemli diyorlar yatsam bir türlü yatmasam bir türlü🙄😅
Bulmaca falan çöz kafan dağılsın 😊

Back
X