- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #2.221
ewt cnm maalesef.. günde 15 tane ilacım var,zaten zaman onları takip etmekle geçiyorHepsi prograteron muben birine dayanamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt cnm maalesef.. günde 15 tane ilacım var,zaten zaman onları takip etmekle geçiyorHepsi prograteron muben birine dayanamıyorum
Ins görürsün kuzum bir sorun çıkmaz bende yarınki durumuma göre Dr danışırim umarım olmam ama sen genede kayısı ve bol su tüket canım benimİnsallah dönmez canım. Ben ilacı
aldım içtim bakalım etkisini görecek miyim
Benim transfer gününden bu yana hep bir kasık ağrım var zaten. İnanılmaz gaz oldu. Normalde hiç bu problemi yaşamam. Titreşim gibi pırpır ediyor bir de anlamadım. Psikolojik sanırım biraz da. Bu ikinci denemem ilkinde ilaçlıydıbtüm süreç. Ve hiç izin alamadım işe gittim. Olmadı. Bu sefer rapor aldım çok fazla hareket etmiyorumteşekkür ederim ben de daha almamıştım kabak çekirdeği yiyorum ben de hep. kasıkta batma yafa başka bi belirtiniz oldu mu
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Benimde transferden sonra özellikle ilk bir kaç gün belirgin şekilde batmam oldu. Şuan 9. Gün baya azaldı hareket ederken bazen ağrı oluyor gün içinde sadece ve tek tarafta hep solda benim batmalarım. Göğüs ağrısı var fakat ilaçlardan olduğu belli belirti bile sayılmaz. Birde bu sabah biraz lekelenmem oldu bir kaç damala ve kahverengi. Doktorum olabileceğini söylenmişti.Siz ne zaman transfer oldunuz ?Benim transfer gününden bu yana hep bir kasık ağrım var zaten. İnanılmaz gaz oldu. Normalde hiç bu problemi yaşamam. Titreşim gibi pırpır ediyor bir de anlamadım. Psikolojik sanırım biraz da. Bu ikinci denemem ilkinde ilaçlıydıbtüm süreç. Ve hiç izin alamadım işe gittim. Olmadı. Bu sefer rapor aldım çok fazla hareket etmiyorum
evet cnm o lekelenme oluyor benim 7. gün başladı.bugün 9. günüm halen devm ediyor ama insan doktor söylese bile stres oluyor..İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Benimde transferden sonra özellikle ilk bir kaç gün belirgin şekilde batmam oldu. Şuan 9. Gün baya azaldı hareket ederken bazen ağrı oluyor gün içinde sadece ve tek tarafta hep solda benim batmalarım. Göğüs ağrısı var fakat ilaçlardan olduğu belli belirti bile sayılmaz. Birde bu sabah biraz lekelenmem oldu bir kaç damala ve kahverengi. Doktorum olabileceğini söylenmişti.Siz ne zaman transfer oldunuz ?
İnsan hem belirti olsun istiyor hem birşey olunca tedirgin oluyor işte. Ben bugün kan testi yaptıracağım bakalım. Sizin test günü ne zaman ?evet cnm o lekelenme oluyor benim 7. gün başladı.bugün 9. günüm halen devm ediyor ama insan doktor söylese bile stres oluyor..
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Benimde transferden sonra özellikle ilk bir kaç gün belirgin şekilde batmam oldu. Şuan 9. Gün baya azaldı hareket ederken bazen ağrı oluyor gün içinde sadece ve tek tarafta hep solda benim batmalarım. Göğüs ağrısı var fakat ilaçlardan olduğu belli belirti bile sayılmaz. Birde bu sabah biraz lekelenmem oldu bir kaç damala ve kahverengi. Doktorum olabileceğini söylenmişti.Siz ne zaman transfer oldunuz ?inşallah
İnşallah hepimiz görürüz o pozitifti. Ben 12 haziranda transfer oldum ilaçsız tam doğal yolu denedik bu sefer. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Sağ tarafımda daha yoğun batma var ama rahim kısmında değil. Onun dışında hiç bir belirti yok. Dayanamayıp test yaptırayım diyorum ama eşim frenliyor :). Test günüm 24 haziran bakalımİnşallah pozitif sonuç alırsınız. Benimde transferden sonra özellikle ilk bir kaç gün belirgin şekilde batmam oldu. Şuan 9. Gün baya azaldı hareket ederken bazen ağrı oluyor gün içinde sadece ve tek tarafta hep solda benim batmalarım. Göğüs ağrısı var fakat ilaçlardan olduğu belli belirti bile sayılmaz. Birde bu sabah biraz lekelenmem oldu bir kaç damala ve kahverengi. Doktorum olabileceğini söylenmişti.Siz ne zaman transfer oldunuz ?
kaçıncı denemen canım. Doğal yol ne zaman tercih edilliyor ve tam olarak nasıl oluyorİnşallah hepimiz görürüz o pozitifti. Ben 12 haziranda transfer oldum ilaçsız tam doğal yolu denedik bu sefer. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Sağ tarafımda daha yoğun batma var ama rahim kısmında değil. Onun dışında hiç bir belirti yok. Dayanamayıp test yaptırayım diyorum ama eşim frenliyor :). Test günüm 24 haziran bakalım
2.denemem. Geçen sene ilk denemede kimyasal oldukaçıncı denemen canım. Doğal yol ne zaman tercih edilliyor ve tam olarak nasıl oluyor
Ben de şuan hep yatış modundayım. 4.günüm ama sanki haftalar oldu. Geçmiyor zamanselam kızlar nasılsınız ben trans sonraki 2.günümdeyim sanki 2 hafta olmuş gibi, iş yapmayınca zaman da geçmiyor evde ... Arada kalkıp yürüyorum 1 tur onun dışında hep uzanmaca...
Sanırım eşler daha ihtiyatlı bu konuda, bende dayanamayıp dün evde idrar testi yaptım. Eşim hiç yapmamdan tarafa değildi. Allah daha fazla aratmasın sanada inşallah olumlu sonuçlanırİnşallah hepimiz görürüz o pozitifti. Ben 12 haziranda transfer oldum ilaçsız tam doğal yolu denedik bu sefer. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Sağ tarafımda daha yoğun batma var ama rahim kısmında değil. Onun dışında hiç bir belirti yok. Dayanamayıp test yaptırayım diyorum ama eşim frenliyor :). Test günüm 24 haziran bakalım
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimizeSanırım eşler daha ihtiyatlı bu konuda, bende dayanamayıp dün evde idrar testi yaptım. Eşim hiç yapmamdan tarafa değildi. Allah daha fazla aratmasın sanada inşallah olumlu sonuçlanır![]()
ewt cnm öyle oluyor.bana 12.gün kan testi verdi. yani cumartesi günüİnsan hem belirti olsun istiyor hem birşey olunca tedirgin oluyor işte. Ben bugün kan testi yaptıracağım bakalım. Sizin test günü ne zaman ?
cnm çok erken..eğer yaparsanda negatifi görürsen üzülmem diyorsan yap...İnşallah hepimiz görürüz o pozitifti. Ben 12 haziranda transfer oldum ilaçsız tam doğal yolu denedik bu sefer. Sadece progestan fitil kullanıyorum. Sağ tarafımda daha yoğun batma var ama rahim kısmında değil. Onun dışında hiç bir belirti yok. Dayanamayıp test yaptırayım diyorum ama eşim frenliyor :). Test günüm 24 haziran bakalım
Evet çok erken, çok üzülürüm biliyorum o yüzden eşim de tutuyor beni. Geçen sene ilk denememiz de önce pozitifti 2 gün sonrasında birden çakıldı hcg. Günlerce ağladım üzüntüden insanın hastalanacağını o zaman öğrendim. O yüzden şimdi çok temkinli davranmaya çalışıyorum. Her şey olacağına varıyor. Ama bu adet sancısı gibi sancıyı arada gelen titreşimi anlayamıyorum. Beklemenin stresiyle başa çıkmaya çalışıyorum işte. Sende durumlar nasıl?cnm çok erken..eğer yaparsanda negatifi görürsen üzülmem diyorsan yap...
Merhaba aynen doktor Gonal F den başlattı. Hiç hissetmedim bile. Bugün 3. Günüm cuma günü kontrolüm var. Bakalım nasıl devam edicemMerhaba ben de çok korkuyordum ama merak etme gercekten düşüdüğümüz kadar acıtmıyor. Burada gördüğüm herkese söylüyorum bir kez cesaret edip kendin yap baska kimseye yaptırmayacasın. kesinlikle daha rahat oluyor daha az acıyor. Gonal F yi özellikle hissetmiyorsun bile, ondan başlayabilirsin. inşallah güzel olur her sey hepimiz için :)))
Aynı gün transfer olmuşu aslında en iyisi 12. Günü beklemek:) benimki 5. Gün embriyosu dokturum çarşamba Perşembe yaptırabilrsin dedi bugün öğleden sonra vericem ben kan tasti :)ewt cnm öyle oluyor.bana 12.gün kan testi verdi. yani cumartesi günüsana hangi güne verdi..
Öğleden sonra 3 gibi filn gidebilcem canım. Sen nasılsın bugün yarını beklemeye devam mı :) ?