• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Iyiii kuzum haberdar et bizi dee 🥳 ben doktorumla konustum cok sevindi ama yine de cumartesi istio kan testini sonra yanina cagirdi 🤗
Yaa bekleyebilirsen en iyisi zaten, bende bugün versem bile Cumartesi yine ver diyecek kesin dokturum ama ağzından bir kere çarşamba çıktığı için yaptrcam ben bugün :) yazarım canım sonuçtan sonra

Evet çok erken, çok üzülürüm biliyorum o yüzden eşim de tutuyor beni. Geçen sene ilk denememiz de önce pozitifti 2 gün sonrasında birden çakıldı hcg. Günlerce ağladım üzüntüden insanın hastalanacağını o zaman öğrendim. O yüzden şimdi çok temkinli davranmaya çalışıyorum. Her şey olacağına varıyor. Ama bu adet sancısı gibi sancıyı arada gelen titreşimi anlayamıyorum. Beklemenin stresiyle başa çıkmaya çalışıyorum işte. Sende durumlar nasıl?
progestan fitil yapıyordur cnm.takip et kendini özellikle kullandıktan sonra mı bu belirtiler oluyor diye.ben göbekten iğnesini de kullanıyorum yaptıktan sonra başlıyor kasık batması gaz sancıları..

selam kızlar nasılsınız ben trans sonraki 2.günümdeyim sanki 2 hafta olmuş gibi, iş yapmayınca zaman da geçmiyor evde ... Arada kalkıp yürüyorum 1 tur onun dışında hep uzanmaca...
Bende durun aynı ben artık saat sayıyorum şu kadar oldu diye bu günler nasil geçecek 🤣 bende gaz sorunu var bide belim ayırmaya başladı başladı bunlar galiba yatmaktan sende birsdy varmi canım?

Merhaba bayanlar benim mol gebelik den düşüklerim var Dr pgt ile tüp bebek tedavisi yapilmasini önerdi artık doğal yollarla hamile kalmamam gerektiğini söyledi üniversite hastanelerinde tüp bebek süreci nasıl işliyor çok uzun vadeye mi gün veriliyor benim gibi pgt ile yaptıran oldu mu ilginiz için teşekkür

Bende durun aynı ben artık saat sayıyorum şu kadar oldu diye bu günler nasil geçecek 🤣 bende gaz sorunu var bide belim ayırmaya başladı başladı bunlar galiba yatmaktan sende birsdy varmi canım?
yok canım hiç mi kalkmıyorsun? ilk gün gaz vardı geçti.arada bi evde yürüyorum ben zaten bi iki gün sonra basit işleri dr yaparım diyorum( eşim yapma diyor)

progestan fitil yapıyordur cnm.takip et kendini özellikle kullandıktan sonra mı bu belirtiler oluyor diye.ben göbekten iğnesini de kullanıyorum yaptıktan sonra başlıyor kasık batması gaz sancıları..
pro fitil de kullanıyorum 4 kez , 1 kez de proluteks hiç batma ağrı yapmadı. ben de neden bi batma yok kasıkta diyorum🤣🤣🤣

bugün doktorun kliniğine pro depot vurulmaya gittim kalçadan.( 4 günde1 kez dedi) Orda doktoru da gördüm sordum hiç transfere girmemiş gibiyim ben dedim belirti arama dedi hafif akıntı leke olursa da normal dedi.

Günde 3 defa kapsül olanı kullanıyorum ben. Ve günün her anı oluyor aslında. Bir de çok su içiyorum ama ağzım çok kuruyor o da mı ilaçtan

Merhaba bayanlar benim mol gebelik den düşüklerim var Dr pgt ile tüp bebek tedavisi yapilmasini önerdi artık doğal yollarla hamile kalmamam gerektiğini söyledi üniversite hastanelerinde tüp bebek süreci nasıl işliyor çok uzun vadeye mi gün veriliyor benim gibi pgt ile yaptıran oldu mu ilginiz için teşekkür
Merhaba üniversitelerde pgt yapılmıyor. Biz raporu aldık pgt yaptırmak zorunda olduğumuz için dış merkezde yaptırdık

selam kızlar nasılsınız ben trans sonraki 2.günümdeyim sanki 2 hafta olmuş gibi, iş yapmayınca zaman da geçmiyor evde ... Arada kalkıp yürüyorum 1 tur onun dışında hep uzanmaca...
Biz aynı gün olmuştuk transfer ben ertesi gün iş başı yaptım çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama dün 16262 adım atmışım bu gün daha bu saatte 8390 adım olmuş Rabbime emanet

Biz aynı gün olmuştuk transfer ben ertesi gün iş başı yaptım çok yormamaya çalışıyorum kendimi ama dün 16262 adım atmışım bu gün daha bu saatte 8390 adım olmuş Rabbime emanet
nasıl ya yürüme gerektiren bir iş mi? şok oldum ben yürüyüşte bile en fazla 10 bin adım atabiliyorum onda da aşırı yoruluyorum

inşallah pozitif sonuç alırsınız. Nasip olursa ben de transfer sonrası yürüyüşüme devam etmeyi düşünüyorum. Sizin pozitif olursa benim de endişem azalmış olur.

Ben sabah test yaptım olsa çıkardı heralde negatif. Kan testim yarın. İnternette de 3. Gün embriyosu 10. Gün anca kana karışır yazıyo ama burda yapıp silik de olsa pozitif gören var sanırım de mi

Ben sabah test yaptım olsa çıkardı heralde negatif. Kan testim yarın. İnternette de 3. Gün embriyosu 10. Gün anca kana karışır yazıyo ama burda yapıp silik de olsa pozitif gören var sanırım de mi
yazanlar hep 5.gün, inşallah 3.gün birleri yazar bu mesaja

Back
X