2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Üzülmeyin boşuna, benim 9 yumurtam toplanmıştı sadece 2 tanesi normal ilerledi bitanesi sonradan onlara yetişti 3ü beraber donduruldu. Ama transfer günü 2 tanesinin durumu iyi diğeri istediğimiz gibi değil dendi 2 si transfer edildi, bende üzülmüştüm ama nasip, olacağı varsa o 2 tutacak zaten. sizin 4 güzel bir rakam bence, Allah göstermesin olumsuz bir durumda ya da bikaç yıl sonra tekrar çocuk istediğinizde gider hemen yaptırırsınız transferinizi, moralinizi bozmayın hiç, bu süreçte en önemli şey moral

kızlar 9 haziranda opum oldu bir ay rahim dinlendirme yapacağız dedi. asistanımla görüştüm transferimin nezaman olcağıyla alakalı. oda adet olunca haber verin adet sonrası transferiniz olacak dedi. opudan sonraki ilk adetiniz de mi yoksa bi sonraki adetinizde mi transferiniz yapılmıştı ? zaten tek embiryom kaldı dondurulmuş oyüzden tedirginim.
Benim opudan sonraki adet bitiminde doktor deneme yaptı tutunma olur mu rahim uygun mu diye (bi nevi transfer denemesi), uygun gayet güzel dedi, bir sonraki adet döneminde çağırdı ilaçlara başlayıp transfer oldum

Kızlar değerim 20 çıktı doktor oluşmuş gebelik fakat tutunmadan sıkıntı yaşıyor dedi pazartesi tekrar ver dedi 😞😣
Hayırlısı olsun benimde ilk açılamamda 30 gibi bi değer cık ıştı iki günde bir iki katına yakın artması beklenir yoksa kimyasal gebelik deniyor. Benim kimyasal ol uştu tutunamamıştı. Hayırlısıyla inşallah tutunur yavrunuz olumlu düşünün ben hep gidicek diye düşündüğüm için gitti benden.

Bana 2 tane 3. Gün embriyosu 14 Haziran Pazartesi transfer edildi.Ayaktayken veya otururken rahim üstümde ağrı oluyor ,onun dışında hiç bir belirti yok.Bir kere o kadar progestron fitili ve iğnesi kullanıyorum.Normal mi göğüslerimin sönük olması?
Aynı gün olmuşuz transfer illa bir belirti aramayın kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun çoğu kadın hamile olduğunu çok sonra fark ediyor. Bana transfer sırasında da bazı belirtileri siraladilar bunları bize korkmayalım diye söylüyorlar. Bunlar olur yada olmaz dediler. Demek ki illa bir şey olması gerekmiyor. İçinizi ferah tutmaya calisin

Hayırlısı olsun inşallah. Ne aşamalardan geçmişsinizdir buradaki herkese göre en tecrübelimiz siz oldunuz. İnşallah bebiş/bebişler sizinledir. 🤲🏻
Evet geçtim ama pes etmiyoruz gördüğünüz gibi.Yaşım 40 olsa da mücadeleye devam 🤘🤗Ben geç evlendim,35 yaşında.Hiç korunmadım,çocuk denedik hemen ama olmadı ilk yıl.Sonra 2017’de bir tüp bebek denemesi yaşadım,sigara çok içiyordum belki ondandır (doktor ona bağladı) hiç döllenen embriyomuz olmadı.2018’de klinik değiştirdim Antalya’da annemin yanında deneyeyim dedim.İlk doktor da bu doktor da tüplerimin sıvı dolu olduğunu,bu enfeksiyonla tüp bebek de olmayacağını söyledi.Tüplerin alınmasını istedi ama ben ne ikincinde ne de ilkinde razı gelmedim.Eşimde de şekil ve hız problemi vardı.İkincisinde oluştu 2 embriyo ve taze transfer edildi,çok küçük bir değerle pozitifi gördük ama artmadı.Sonra yaşadığım yerde bu sefer özel bir Prof. Hocaya gittim bir arkadaşımın tüp bebeği başarılı oldu diye.O tüpleri ameliyatla aldı.Birlikte çalıştığı tüp bebek merkezinde yine oluşan 2 embriyo taze olarak transfer edildi tutmadı. Şimdi tamamen başka bir tüp bebek merkezine gidiyorum.Diğerlerinden de memnundum sonuçta hepsi aynı tedavileri uyguluyor neredeyse.Ama nasılsa dondurulmuşum yok diye sıfırdan İzmir İrenbe’de ümit hoca ile başladım.Aralık 2020’de gittim.Memnunum hocadan.Önce 3 ay sigarayı bıraktırdı.Teatrio kullandırdı.Sonra 2 ay üst üste yumurta topladı.6 tane embriyom oldu (ilk toplama da 2, ikincisinde 4) ve onların hepsini dondurdu.Çizik attı rahme ve bu ay 14’ünde de transfer oldu.Bakalım 2 embriyom tutunacak mı bana 🥰❤️🙏🤲3 başarısızdan Sonra olmaz gibi geliyor ama bu sefer sağlıklı da besleniyorum,sigarayı da bıraktım.Hayırlısı 26 Haziran test günüm 🤲🤲🤲🤲🧿💜❤️

Kızlar değerim 20 çıktı doktor oluşmuş gebelik fakat tutunmadan sıkıntı yaşıyor dedi pazartesi tekrar ver dedi 😞😣
Benim de 2.tüp bebek denememde 20’li bir sonuç çıkmıştı,sonra düşmüştü.Üzülme,artanlar da oldu o değerlerden.Şuan moral en önemlisi 🤘👍🏼👏Allah’ım inşaalah tutundurur onları sana 🤲🧿🙏❤️💜

Aynı gün olmuşuz transfer illa bir belirti aramayın kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun çoğu kadın hamile olduğunu çok sonra fark ediyor. Bana transfer sırasında da bazı belirtileri siraladilar bunları bize korkmayalım diye söylüyorlar. Bunlar olur yada olmaz dediler. Demek ki illa bir şey olması gerekmiyor. İçinizi ferah tutmaya calisin
Bana test günü olarak 26 Haziran dediler,Size ?😊Ayyy umarım ikimizde pozitifi görürüz ve sağlıklı evlatlarımız olur.40 yaşındayım ,bu 4.denemem.Daha önce hiç gebe kalmadığım için sanki bu da olmayacakmış gibi geliyor ama 4’te tutturan bir arkadaşım var 🧿😂Hayırlısı inşaallah dualarımız kabul olur 🤲❤️🙏🤲🤲🤲🤲🤲

Bana test günü olarak 26 Haziran dediler,Size ?😊Ayyy umarım ikimizde pozitifi görürüz ve sağlıklı evlatlarımız olur.40 yaşındayım ,bu 4.denemem.Daha önce hiç gebe kalmadığım için sanki bu da olmayacakmış gibi geliyor ama 4’te tutturan bir arkadaşım var 🧿😂Hayırlısı inşaallah dualarımız kabul olur 🤲❤️🙏🤲🤲🤲🤲🤲
Öyle düşünmeyin. İnşallah bu kez Rabbim nasip eder. ❤️

Back
X