2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bana test günü olarak 26 Haziran dediler,Size ?😊Ayyy umarım ikimizde pozitifi görürüz ve sağlıklı evlatlarımız olur.40 yaşındayım ,bu 4.denemem.Daha önce hiç gebe kalmadığım için sanki bu da olmayacakmış gibi geliyor ama 4’te tutturan bir arkadaşım var 🧿😂Hayırlısı inşaallah dualarımız kabul olur 🤲❤️🙏🤲🤲🤲🤲🤲
Benim de 26si. Aminnnn inşallah görelim pozitifleri🤲

Merhaba arkadaşlar öncelikle tedavimiz hayırlı olur inşallah ben 43 yaşımdayım şuana kadar herşey yolu sa gitti ama bebek olmadı 1 asilama 1tup bebek negatif 5 yıl ara verdik erkek faktörü bizim ki mart ayında tup bebek yaptırmak için doktor aradık gör.epye gittik rahim filmi istedi bütün tahlilleri yaptırdık hsg de polip olduğu yumutlalkita kış var dedi ameliyat olacam 26 mayis ta haziran da tup bebek yapılacak hayirlisiyla biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Ben de 40 yaşında olduğum için merak ettim sonucunuzu. pozitif sonucu almışsınızdır inşaallah 🤲🤗

Benim aklıma takılan adet günüm normal şartlarda 21 Haziran ama test günü 24 dedi. Bu bana garip geliyor. Siz de burun var mı peki
Benim adetim 7 hazirandı 14 hazirana test günü vermişlerdi adete göre değil transferden 10 12 gün sonrası için bakıyolar diye düşündüm hiç de sorgulamadım size niye garip geldi?

Selam kızçeler, ben 13 haziran pazar günü transfer oldum, salı ve çarşamba günü hafif ama sürekli kasık ağrısı oldu arada bel ağrısı da, ama bugün mesela hiç belirti yok, tutunma kanaması yok göğüs hassasiyeti yok tat koku almada bi değişiklik yok ne biliyim yok işte hiçbise 😔 sizce olmamış mıdır ben hiçbise hissetmiyorum çünkü bugün moralim bozuldu iyice
Üzülmeyin benimde hiç bir belirtim olmadı ama pozitifi gördüm bende düşündüm ama herkes de belirti olmak zorunda değil dedim 5 haftanın içindeyim hala belirtim yok çok ayakta durduğumda hafif kasık ağrısı dışında. İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻

Üzülmeyin benimde hiç bir belirtim olmadı ama pozitifi gördüm bende düşündüm ama herkes de belirti olmak zorunda değil dedim 5 haftanın içindeyim hala belirtim yok çok ayakta durduğumda hafif kasık ağrısı dışında. İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻
Beklededinhanım siz de göğüslerde şişme ve hassasiyet var mıydı?Ben de ayaktayken yada otururken yaşadığım pelvik ağrı dışında hiç belirti yok.O kadar hormon alıyoruz ve bana garip geliyor göğüslerimde hassasiyet olmaması.Acaba hormonlar yeterince gelmiyor mu?Çünkü hormonlar çok önemli tutunma ve bebeğin orada yaşaması için.

Benim adetim 7 hazirandı 14 hazirana test günü vermişlerdi adete göre değil transferden 10 12 gün sonrası için bakıyolar diye düşündüm hiç de sorgulamadım size niye garip geldi?
Evet transferden 10-12 gün sonrasına veriyorlar.Eğer transfer edilen 5.gün embriyosu ise 10 gün sonraya test tarihi oluyor.3.gün embriyosu ise 12 gün Sonra test tarihi oluyor.Benim transferim 14 hazirandı.26 Haziran test tarihim.

kızlar 9 haziranda opum oldu bir ay rahim dinlendirme yapacağız dedi. asistanımla görüştüm transferimin nezaman olcağıyla alakalı. oda adet olunca haber verin adet sonrası transferiniz olacak dedi. opudan sonraki ilk adetiniz de mi yoksa bi sonraki adetinizde mi transferiniz yapılmıştı ? zaten tek embiryom kaldı dondurulmuş oyüzden tedirginim.
Benim de 1 tane embriyom kalmıştı bende üzüldüm korktum ama denedim oldu pozitif düşünün sürekli yarışı kazanan o olmuş demekki altın yumurtadır inşallah 🤲🏻❤️

Ay bilemedimki, zaten adet olurum teste gerek kalmaz diye düşündüm. İlk denememde 9 gün sonra sancının ardından adetim gelmişti.

Beklededinhanım siz de göğüslerde şişme ve hassasiyet var mıydı?Ben de ayaktayken yada otururken yaşadığım pelvik ağrı dışında hiç belirti yok.O kadar hormon alıyoruz ve bana garip geliyor göğüslerimde hassasiyet olmaması.Acaba hormonlar yeterince gelmiyor mu?Çünkü hormonlar çok önemli tutunma ve bebeğin orada yaşaması için.
Yok göğüslerimde de hassasiyet yok hiç bir belirtim yok çok sık wc ye gitmek dışında ama illa ağrı sızı olarak bakmamak gerek bence belirti için ben çok sık wc ye gitmeye başladığımda da anlamıştım pozitif olduğunu mesela adetime yakın ellerim ve ağzım çok kururdu yine öyle oldu dedim olmadı herhalde ama ellerim hala kuru hatta o kadar ki soyulmaya falan başladı sürekli krem sürüyordum yavaş yavaş geçti artık. Hormonlar önemli tabiki ama rabbim ol dedikten sonra hormonların da bi önemi kalmıyor bence bünyeden bünyeye farkediyor bence. Nasıl herkesin hatta her çocuk da belirtiler farklı oluyor bu da onun gibi 😊

Evet transferden 10-12 gün sonrasına veriyorlar.Eğer transfer edilen 5.gün embriyosu ise 10 gün sonraya test tarihi oluyor.3.gün embriyosu ise 12 gün Sonra test tarihi oluyor.Benim transferim 14 hazirandı.26 Haziran test tarihim.
Benim 5.gün embriyosuydu 12.güne test verdiler ama ben dayanamayıp 9.günde yaptırdım 😁 sizin de güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz 🤲🏻❤️

Back
X