2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Nasıl ya nasıl 10 bin adım attınız buna bir tek ben mi inanamıyorum diğer arkadaşlar sizler de aynı şekilde bu kadar hareketli misiniz. Mesleğimiz aynı fakat ben izinliyim evdeyim. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldırsın . Bizlere de göstersin inşallah o günleri
ben de 1 hafta boyunca evdeydim oldukça hareketsiz geçirdim. basit ev işleri yaptım sadece. ilk denememde direkt işe başlamıştım kimyasal olunca bu sefer böyle denemek istedim

yapma canım yapma ben de 5.gün yaptım transfer gününden sonrKi . Ama az da olsa moral bozukluğu oluyor. Bence bekleyelim ben 7 deyim bugün. 11 denildi bana 3.gün emb diye
Yapmasam daha iyi tabi canım ama insan engel olamiyor benimde 5. Gün embriyosu çarşamba akşamı oldu transfer cıkmayacagını bile bile yaptım mantıken zaten onca gün tutunup beta hcg salgılayacakta o da yetmeyip idrara yansıyacak falan imkansız pozitif olması 2 3 güne daha netleşir benim test günüm pazartesi yA çok uzun 12 sonrasına vermiş merkez

Yapmasam daha iyi tabi canım ama insan engel olamiyor benimde 5. Gün embriyosu çarşamba akşamı oldu transfer cıkmayacagını bile bile yaptım mantıken zaten onca gün tutunup beta hcg salgılayacakta o da yetmeyip idrara yansıyacak falan imkansız pozitif olması 2 3 güne daha netleşir benim test günüm pazartesi yA çok uzun 12 sonrasına vermiş merkez
evet 12 çok fazla 5.gün emb için. 8-9 da belli olmuş oluyor

Ben cumartesi öğleden sonra olmuştum transferimi, cumartesi ve pazar dinlendim evde. Diğer günler ful hareket, ortalama 10bin atıyordum gün içinde, aktif olarak çalıştım, eve geldim yemeğimi yaptım. Dinlendim uzandım, uyudum, gezdim. Avmye bile gittim, rahat olun. Ağır bir şey kaldırmayın ve ani hareket yapmayın yeter bence. Saatlerce yatmanın Bi faydası yok diyor zaten Drlar. Rutin hayatınıza dönün diyorlar.
Bende yatmadım bir kızım var zaten annem yapıyor işlerimi ben eve gelip 1 2 saat sonra ılık duş aldım salata yapıp sofra hazırladım temizlik falan yapmıyorum ama rutin hayatım devam ediyor yatağımı vs topluyorum ağır iş yapmamak yetiyor oturup örgü örüyorum kafam dağılsın diye birde ağrılar olmasa unutacağım aslında tamamen

Hayırlı olsun şimdiden canım benim 😊 bir hafta oldu benim de ağrımı artık ben hissetmiyorum o kadar kötü sen anla 😅🤣
Benimde 6. Günüm bugün ve doktor hamile kalsan da 12. Haftaya kadar iğne olucaksın dedi 🙄 transferimi oldum bugün şükür şimdi sıra beklemekte 🥰

Meraba ben klomen kullandım reglın 3 u gunu 16.gunde yumurtalar buyudugu ıcın proluton depot ıgne oldum ve catlama oldu bugun 7 gundur adet olcak gıbı kasık batısması ve bel agrısı oldu normalde mı daha once yasayan varsa bılgı verebılırmısınız..

Herkese merhabalar. Bu topiği bikaç haftadır takip ediyordum. Bugün yazmak istedim. 5haziranda çift embriyo transfer olmuştum. 12 gün sonra yani 17 haziranda ilk kan testi yapıldı. 1055 çıktı, 19unda tekrar yapıldı 2190 çıktı. İlk transferimdi, çok mutlu oldum. Gerçekten önce Allah'a sonra druma ve ekibine minnet duyuyorum. Cuma kese görmeye gideceğiz. Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen belirti aramayın, her insan bedeni farklı. Herkes ilaçlara farklı cevap veriyor. Çok güçlü bir dayanışma var buralarda fakat belirti arama kısmında insanların birbirini kesinlikle strese soktuğunu düşünüyorum. Allah bu yolda ilerleyen herkese yardım etsin, inanıyorum hepimiz başaracağız inşallah.
Saglikla gelsinler ikiz muhtemelen 😍

18.06. 2021 de opu olmuştum bugün aradılar 4 yumurtadan sadece 1i embriyo olmuş nakilim bugün olacakmış 3. Gün embriyosumu oluyor artık gidince sorcam kalitesini fln hiç sormadım inşallah iyi olur sonuç rabbim bekleyen herkese güzel haberler aldırsın 🤲👶👶👶
inşallah hayırlı bir transfer aşaması geçirirsiniz..rabbim yanınızda olsun🙏🙏🙏

Herkese merhabalar. Bu topiği bikaç haftadır takip ediyordum. Bugün yazmak istedim. 5haziranda çift embriyo transfer olmuştum. 12 gün sonra yani 17 haziranda ilk kan testi yapıldı. 1055 çıktı, 19unda tekrar yapıldı 2190 çıktı. İlk transferimdi, çok mutlu oldum. Gerçekten önce Allah'a sonra druma ve ekibine minnet duyuyorum. Cuma kese görmeye gideceğiz. Buradaki arkadaşlardan ricam lütfen belirti aramayın, her insan bedeni farklı. Herkes ilaçlara farklı cevap veriyor. Çok güçlü bir dayanışma var buralarda fakat belirti arama kısmında insanların birbirini kesinlikle strese soktuğunu düşünüyorum. Allah bu yolda ilerleyen herkese yardım etsin, inanıyorum hepimiz başaracağız inşallah.
maşallah allah devamında da hayrılı haberler almayı nasip etsin inşallah..kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz bütün belirtiler ilaçlardan da olabiliyor.kan tahlilini bekleyenler,kendinizi dinlemeyin ve o oradaymış gibi düşünüp pozitip olun 🙏🙏

Back
X